Şimdi Ara

ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 Z68 e usb den format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 Z68 anakartı yenı aldım arkadaşlar ancak harddıskte sıfır sadece bıosa gırebılıorm usb den format atma ımkanım varmı varsa nasıl,? lutfen yardımcı olun dünden beri bışey bulamadım

• arkadaşım ben bilgisayar bölümümnde okuyorumda yeni girdim bölüme bu konu hakkında biraz bahsettik usb portları windows açılmadan çalışmıyor die biliyorum yeni anakartlarda belki bu yoktur ama eğer öyleyse usb den windows yükleyemezsin

ben sana yüklemenin yolunu söyleyim biosa gireceksin ordan birincil disk hdd dir master falan birşey yazması lazım tam bilmiyorum oraya tıklayacaksın hdd yerine dwd yapacaksın böylece bilgisayar ilk açılışta dwd yi okuyacak sende işletim sistemini dwd den yükleyeceksin

eğer anlamadım diyosan videolu anlatımlara bak

Orijinalden alıntı: musa143

arkadaşım ben bilgisayar bölümümnde okuyorumda yeni girdim bölüme bu konu hakkında biraz bahsettik usb portları windows açılmadan çalışmıyor die biliyorum yeni anakartlarda belki bu yoktur ama eğer öyleyse usb den windows yükleyemezsin

ben sana yüklemenin yolunu söyleyim biosa gireceksin ordan birincil disk hdd dir master falan birşey yazması lazım tam bilmiyorum oraya tıklayacaksın hdd yerine dwd yapacaksın böylece bilgisayar ilk açılışta dwd yi okuyacak sende işletim sistemini dwd den yükleyeceksin

eğer anlamadım diyosan videolu anlatımlara bak

teşekkür ederim dostum :) ancak sorun şu dwd okuyucu yok bende elimde olan usb flash disk sadece :) bu nedenle ihtiyacım olan usb den atılıyormu atılmıyormu bbunu bılmelıyım ha birde master veya slave olayı veya prımary secondary olayı da yok bende çünkü hdd sıfır hiç kullanılmamış dolayısı ile biçimlendirilmemiş.o sebeple sadece bios ekranım var ve usb den başlatabilsemde hatta o usb nin içine win7 kopyalamış olsamda okuma hatası veriyor bu nedenle forumdaki diğer konularla biraz farklı benim durum : ) ama teşekkür ediyorum yardımın için sanırım biş dvd rw ye muhtaç oldum

• kardeşim dwd olmadan onu yapman çok zor diğer arkadaşların tavsiyelerini bekle bakalım ne dicekler
    4 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.