Şimdi Ara

Asus M5A99X performans düşüşü.[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Phenom x4 965BE işlemci asus M3A78-EM anakart nvidia gtx 560 ekran kartı 6 gb kingston 800 mhz ram önceki sistemim bu şekilde idi. Gayette memnundum fakat anakartın dar boğaz oluşturduğu düşünerek Asus M5A99X evo ile değiştirdim ramleride 2x2 1600 mhz kingston olarak güncelledim. Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra. Win 7 puanlaması ile bir test edeyim dedim. Ekran kartımın 7,5 olan puanı 6,0 a düşmüş durumda. Sebebi ne olabilir Sistemde sadece anakart ve ram değişti. Daha iyi olması gerekirken düşüş yaşadım. Asus biostan acaba enerji tasarrufu adına özelliklerimi kısmakta? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Ekran kartı en baştaki mavi slota takıldı.

Edit2: Arkadaşlar problem tarafımdan çözülmüştür. Başlığı silmedim eğer benzer performans yönünden sıkıntı yaşayanlar olur ise Biostan asus varsayılan ayarları tasarruf odaklı çalışmakta. Performans odaklı olarak değiştirildiğinde sorun düzelmekte. Aslında buna sorunda denemez oyun oynamayacaksan enerji tasarruf modu mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Jrousseau -- 27 Şubat 2012; 18:32:46 >

• nasıl çözdüğünü yazıp başlığa (ÇÖZÜLDÜ) ibaresi eklesen de, aynı anakartı almayı düşünenler başlığa bakıp yanlış düşüncelere kapılmasa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

nasıl çözdüğünü yazıp başlığa (ÇÖZÜLDÜ) ibaresi eklesen de, aynı anakartı almayı düşünenler başlığa bakıp yanlış düşüncelere kapılmasa?

Başlığı silmeme sebebim zaten başka sıkıntı çeken varsa yardımcı olmak. Çözüldü ibaresi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Jrousseau -- 27 Şubat 2012; 18:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

quote:

nasıl çözdüğünü yazıp başlığa (ÇÖZÜLDÜ) ibaresi eklesen de, aynı anakartı almayı düşünenler başlığa bakıp yanlış düşüncelere kapılmasa?

Başlığı silmeme sebebim zaten başka sıkıntı çeken varsa yardımcı olmak. Çözüldü ibaresi eklendi

nasıl çözdün onu bir öğrenseydik.

• quote:

quote:

quote:

Yahu ilk mesajımda yazmakta :D puntosunumu büyütsem acaba Edit2 kısmında var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu ilk mesajımda yazmakta :D puntosunumu büyütsem acaba Edit2 kısmında var.

pardon şimdi gördüm edit2 yi.

• bendede bener problem var ayni ana kart nasi cözdün ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.