Şimdi Ara

ASUS Logosu ve 'Sinyal Yok' ile Açılış Döngüsünde Takılı Kalan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım açılırken ASUS yazısı geliyor, ardından no signal, ardından ASUS aydından yine no signal ve böyle devam ediyor, açılmıyor. En son DİSK %100 sorunu vardı, onun için bir kaç ayar yaptım, C diski temizleniyor/ayarlanıyor gibi bir şeyler yazıyordu bu hatadan önce. ne yapabilrim bu konu hakkında. Ram'ları çıkartıp taktım, olmadı. BIOS ayarlarına girebiliyorum, oradan belki bir şey yapılabilir. Şimdiden teşekkürler yardım için.

• İşletim sisteminiz bozulmuş olmalı. Usb'ye hangi windows kullanıyorsanız yazdırıp onarma yapibilirsiniz.

Ama benim tercihin format olurdu. Biosa girip orda diskiniz görünüyor mu bakabilir misiniz. C de yedeklenecek birşey yoksa temiz format düzeltebilir. Aşırı ısınma sorunu yoktu değil mi

Masaüstü kullanıyorsunuz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB ile windows onarma yaparsam herhangi bir data kaybım olur mu? Kaybetmemem gereken data'lar var bilgisayarda.

Evet Masaüstü kullanıyorum

• skyturkish S kullanıcısına yanıt

usb'ye portatif windows linux kurup sistemi açıp bilgilerini alsan daha kolay olur bence çünkü disk hatası alıyorsun sorun windows değil. bu dediğimin de bir garantisi yok ama en azından diske ulaşabilirsen kurtarabildiğini kurtarırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.