|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Ekim 2025; 21:3:23 > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Ekim 2025; 21:3:23 > |
|
Hocam onu da koyayim seceneklere, ama 48GB var max, Apple da 2 lik sisteme gore gitmiyor bu ram islerinde, utanmasalar 50 GB falan yapacaklar :) ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2025; 17:46:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2025; 17:52:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam vergi falan dahil $4,600 verip de Age of Empires oynayamamak da garibime gidiyor, kaldı ki İnşaat Programlarımı da kuramam buna: Oracle Primavera P6 (Eski lisansım buna uymaz) AutoCAD (eski lisansım buna uymaz) MS Project ve Office serisi (Eski lisansım buna uymaz) ![]() |
|
|
Proart ı 60hz diye elerdim. Rog flow u oled değil diye elerdim. 15 sene mac kullandım. güncellemelerle çok yavaşlıyor. şimdiden m1 m2 yavaşladı şikayetleriyle dolu ortalık. bu seçeneklerden zenbook u tercih ederdim. zenbook amd ai 7 350 lisinin de olması lazım. ne kadar yeni olursa o kadar uzun süre güncelleme alırsınız. |
| _____________________________ |
|
En mantilisi Asus Zenbook S16 kaliyor hocam, zaten Ryzen 9 HX 370 de Ryzen 7 350'den daha güçlü ve aynı dönem üretimi. Keske Quad ram olsaydi diyordum ama zaten HX370 de dual ram kanali varmis, ram 256 bit olsa da 128 bit calistirir yani. Zenbook S16 alip gecerim o zaman, Ekrani da cok guzel bir Lumina Oled zaten. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Ekim 2025; 20:57:29 > |
|