Şimdi Ara

Asus laptop dvd'den boot etme (yardım lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus'un n53sn serisi bir laptop'unu kullanıyorum. Açılışı hdd'den değil de dvd den yapmam gerekiyor. Bu boot işlemi için sürücüyü ilk sıraya BIOS'tan nasıl koyacağımı bi' türlü bulamadım. F2 ile BIOS'a giriyorum ama görebildiğim kadarıyla :) ne boot menüsünde seçme yeri var ne de başka bi' yerde. Lütfen yardım edin, çok acil lazım, şimdiden teşekkür ediyorum..



  • pc açılırken ilkte setup menü xxx tuş diye belirtir genelde "delete" tuşudur hiç biosun ayarlarına girmeden bu şekilde pcyi o açılışında hangi şekilde açılacağını seçebilirsiniz.

    ama bunu her açılışta daimi kılmak için bios ayarlarında benim biosumda setup menüsü altında ama her biosta farklı isim altında olabilir sıralama şekilnde bulunur. Asusun sitesinden bios modelini ben öğrenemedim o yüzden daha detaylı yardımcı olamıyorum ama siz söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • sen herherine boot yazan bölümde bias proporty gibi bi başlık olması lazım orda birkaç başlık altında toplanırlar alt alta yazılıdırlar zaten floppy cdrom sürücü hdd flasdis vb bunlardan cd romu yön tuşlarıyla ilk sıraya alıp tamam dedinmi oldu.benim dediğim şekilde başlık yoksa yine o bölümdedir fotosonu çek yardımcı olunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 29 Eylül 2011; 6:26:19 >
  • advenced bios setup altında olamalıdır yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.