Şimdi Ara

Asus Laptop Çöktü-Wireless girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus laptopum başta çökmüştü işte Hoşgeldiniz yazısında 5 dk bekliyor ondan sonra ekran siyah olyor ordada 5 dk bekliyordu açılıncada internete bağlanmıyordu aygıt yöneticisnden baktığımda tüm internet driverlarında ! işareti var

combofix ile düzelttim bilgisayarı fakat şu anda sadece kablolu'dan bağlanıyor wireless driverını baştan yüklememe rağmen wireless bağlanmıyor

hotspot shield programı çalışmıyor sürekli güvenli bağlantı tamamlanıyor'da kalıyor.

ve internette bazen yavaşlıyor

Virüs olduğundan şüpheleniyorum.

Asus Laptop Çöktü-Wireless girmiyor

Micron Ethernet (Kablolu) zaten çalışıyor. Sorunu yok.

İnternetten sürücüleri indirin veya cd si vardır. Cd ile sürücüleri adam edin.

Orijinalden alıntı: mikail13

Atheros olan sizin wireless... Ve Devre dışı bırakmışsın. Aktif hale getir.

Micron Ethernet (Kablolu) zaten çalışıyor. Sorunu yok.

İnternetten sürücüleri indirin veya cd si vardır. Cd ile sürücüleri adam edin.

onu denemek için devre dışı bıraktım etkin haldeykende birşey değişmiyor aynı malesef

Wireless kartı geri takın . Pc yi açın.

Yüksek ihtimal çözülecektir. Gene olmazsa wireless kartı başka bir pc de deneyin.

Rem slotun yanndadır wireless kart. Ve çok kolay çıkarılır.
  • masaüstü değil leptop arkadaşın makinesi kafasına göre sökemez anakrta entegredir hem böyle birşeyle düzelmez.Combofixle düzelttiğinizi söylediniz ama virüsü hortlaşmışsın virüs konusunda haklısın recovery varmı sende sistemi sıfırla yoksa format atmakta yarar var combofix zararlı dosyaların yanında yaralılarıda bazen silmiyor değil,virüsü def edememişsin.mevcut sürücülere yönelikte olabilir normal virüs programıyla tarattın mı?

Orijinalden alıntı: vercenik53

masaüstü değil leptop arkadaşın makinesi kafasına göre sökemez anakrta entegredir hem böyle birşeyle düzelmez.Combofixle düzelttiğinizi söylediniz ama virüsü hortlaşmışsın virüs konusunda haklısın recovery varmı sende sistemi sıfırla yoksa format atmakta yarar var combofix zararlı dosyaların yanında yaralılarıda bazen silmiyor değil,virüsü def edememişsin.mevcut sürücülere yönelikte olabilir normal virüs programıyla tarattın mı?

normal eset nod32 var lisansı vs. dolmuş onunla tarattım 1 tane buldu sonra birdaha taratmadım

combofix'le düzeltmesem kabloludanda bağlanmıyordu bilgisayar combofix o sorunu düzeltti.

zaten başka çözüm bulamazsam format atıcam çünkü önemli dosyalar var bilgisayarda

• o dosyaları taratarak başka yere at sıfırla bilgisayarı temiz olsun baya virüs bulaşmış sana sistemi temizlemen gerekir.
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Wifi sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.