Şimdi Ara

Asus K55VD-SX023D Fan sesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime yeni bir notebook almayı planlıyorum. Adaylar arasında Lenovo G580, Dell Inspiron 5520 ve Asus K55VD-SX023D var.

Bu ürünleri kullanan varsa, özellikle de Asus'u, bana fan sesi hakkında bilgi verebilir mi? Mesela sessiz bir odada, sadece webde gezinirken fan sesi duyuluyor mu veya ne kadar rahatsız edici? i5-3210m işlemcili modeli alacağım.

Orijinalden alıntı: Floriante

Kendime yeni bir notebook almayı planlıyorum. Adaylar arasında Lenovo G580, Dell Inspiron 5520 ve Asus K55VD-SX023D var.

Bu ürünleri kullanan varsa, özellikle de Asus'u, bana fan sesi hakkında bilgi verebilir mi? Mesela sessiz bir odada, sadece webde gezinirken fan sesi duyuluyor mu veya ne kadar rahatsız edici? i5-3210m işlemcili modeli alacağım.

Notebooklarda zaten normalde pek bi asiri fan sesi duyamazsin fan ya film izlerken devreye girer ya oyun oynarken internette felan gezinirken pek fazla calismaz calissa bile 2 dk sonra tekrar keser kendini Lenovo dan sasma derim.
    Asus X551C İ3 Laptop
    8 yıl önce açıldı
    Asus N56DP-S4024V nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.