Şimdi Ara

Asus k555ln laptop ekran mentese sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dizustu bilgisayarim 2 bucuk senelik asus k555ln .garantisi bitti ve dun itibariyle kendi kendine ekrani catirdadi kapatirken. Dolayisiyla baktimki mentesesi ve ekran cercevesi zarar gormus. İnternette arastirdigim kadariyla kronik bir sorunmus ve cok kisinin basina gelmis.

    Garantim bittigi icin mecburen parayla yaptiricam. Kaca patlar bana basina gelen var midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up
  • önceden kullandığım asus ve hp bilgisayarlarımın ikisinin de köşe menteşesi kırılmıştı. asusta bir müddet sonra menteşe içinden geçirdikleri ekran kabloları zarar gördü, ben de ekranı söküp harici monitörle kullanmaya devam etmiştim. hp ise kırıldıktan sonra 4 yıl daha kullandım hala canavar gibi çalışıyor. gerçi yeni pc aldım konfigurasyon artık bana yetmediği için ama download için hp yi kullanıyorum. gidebildiği kadar gitsin sağa sola çok taşımıyorsanız. illa yaptırıcam derseniz de yedek parça olarak temin edip bilgisayarcnın birine taktırabilirsiniz. google ve forum araştırmasını tavsiye ediyorum konuyla alakalı.
  • Bu Asus Türkiye'ye haddini bildirecek Sosyal Devlet nerde?
    Adamlar milleti mağdur edip duruyor menteşe ile....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnStuNk

    http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse/orijinal-asus-k555ln-guclendirilmis-mentese-P191729764?Se%C3%A7enek+1=De%C4%9Fer+1&Se%C3%A7enek+2=De%C4%9Fer+2&cid=604001&gclid=CjwKEAjwjunJBRDzl6iCpoKS4G0SJACJAx-VK2PtkCP_CKrsZOoXU97FXyVhfgLE2-J37fin7gARBBoCeEHw_wcB&gclsrc=aw.ds

    https://www.youtube.com/watch?v=UM2WFbZ422A

    ürün ve bir video buldum, tonlarcasını bulmak mümkün. el yatkınlığınız var ise size uygun olanı alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz.

    teşekkürederim kardeşim ilgin için :)) yeni gördüm attığın linklere bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.