Şimdi Ara

Asus GTX 560ti [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün "AustinPowers" nikli arkadaşımıza satılmıştır.
    Ürün kendisine elden teslim edilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Kart 3 haftalıktır. Mersa garantilidir ve kutu içeriği tamdır. Alındığından beri toplam 10 saat ancak kullanılmıştır.

– Voltajsız olarak 945 MHz'de testleri geçmekte ve 910 MHz'de tüm uygulamalarda stabil çalışmaktadır. TOP modelin hızı ise 900 MHz'dir.
    – Sadece 1.075 voltajla 970 MHz'de de stabildir.
    – 1000 MHz üzerine çıkabilen nadir kartlardandır. Bench almak dışında stok halde kullanılmıştır.
    – Şu anda kullanılmamakta ve yeni sahibini beklemektedir.

Fiyat: 480 TL
    Takas seçeneği yoktur.

Asus GTX 560ti [SATILDI]

Benim donanımımda aşağıdaki skorları vermiştir:
    NOT: Değerler işlemci stok haldeyken alınmıştır.

Asus GTX 560ti [SATILDI]

Asus GTX 560ti [SATILDI]

İstanbul içi elden, diğer şehirlere ödeme alındıktan sonra kargolanacaktır.
    Kargo yoluyla gönderimler için, kutu zarar görmeyecek şekilde itina ile paketlenecektir.
    Kargo ücreti alıcıya ait olup, % 50 indirimli olarak gönderilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Ekim 2011; 20:39:33 >

• hocam dayanmiyor kart size bunu da satiyorsunuz bakalim sirada ne gelecek gtx580 lighting mi yoksa :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kart teklifim pmlenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

hocam dayanmiyor kart size bunu da satiyorsunuz bakalim sirada ne gelecek gtx580 lighting mi yoksa :))

Bundan iki tane var. İkisini de satıyorum. Birinin sahibi şu an var gibi, o sebeple 2. kartı koymadım buraya.
    Lightning değil ama iyi bişey denk geldi, onu aldım. Yoksa değiştirme niyetim yoktu.
  • hayırlı satışlar abi, keşke takasın olaydı
  • Fanlardan elektrik süpürgesi sesi geliyor belli bir devirden sonra (%50+) .Harici bileşenleri ve potansiyeli güzel kart güzel fiyat.
  • Hayırlı satışlar

10 gün önce kart yok diyordun 2 tane olmuş şimdi de diğeri kimin yoksa yoksa
  • 970 Mhz stabilse super
    gaza geldim hawk ile Ghz rekoru deneyecegim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

970 Mhz stabilse super
    gaza geldim hawk ile Ghz rekoru deneyecegim ben de

Dene ama sürekli o değerlerde kullanma. Ben kartın giderini öğrenmek için yaptım sadece. Ekran kartları işlemciler kadar narin değildir. O sebeple hız aşırtmalı olarak kullanılmalarına karşıyım.

1.070 voltajla 970 MHz'de stabil çalıştı. 1000 MHz'de de stabil çalıştı ancak fazla voltaj istediği için (1.150) onu önermem tabii ki. 30 MHz için 0.080 voltaj aşırı fazla sayılır.

Bu arada bu karttan bi tane daha var, bu kartı satıldı gibi. Alacak kişi akşam almaya gelecek, diğerini de satışa koyacağım. O kart 4 aylık ve o da aynen bu kart gibi aynı değerleri verdi. Ona da 460'tan ilan açacağım. Almak isteyenlerin şimdiden bilgisi olsun.

• Uyarın icin tesekkürler hocam kart su an 950 Mhz stokta stabil calısıyor zaten, max 70c full yükte. Rekor deneme amaclı yapacagım sadece.
    guru3d deki incelemede yanlıs hatırlamıyorsam +100 mV ile 1024 te stabil tutmuslar.
    Gevezelik edip ilanı kirletmek istemem kusura bakma birsey soracagım da:
    islemci overclockta stabil olmayınca kitleniyor yada mavi hata veriyorya, bunda aynı durumda nasıl bir tepki oluyor, bir sakatlık olur mu?
    Daha önce hic denemedim de Afterburner ile deneyecegim.
  • quote:

Uyarın icin tesekkürler hocam kart su an 950 Mhz stokta stabil calısıyor zaten, max 70c full yükte. Rekor deneme amaclı yapacagım sadece.
    guru3d deki incelemede yanlıs hatırlamıyorsam +100 mV ile 1024 te stabil tutmuslar.
    Gevezelik edip ilanı kirletmek istemem kusura bakma birsey soracagım da:
    islemci overclockta stabil olmayınca kitleniyor yada mavi hata veriyorya, bunda aynı durumda nasıl bir tepki oluyor, bir sakatlık olur mu?
    Daha önce hic denemedim de Afterburner ile deneyecegim.

Hız aşırtma işi, bilen birinin gözetiminde veya iyice tarif etmesiyle yapılabilir. Ben yaptım ama bu işin ehli arkadaşlardan öğrendim. Bu işi öğrenene kadar dükkanımda da bulunan 580 Lightning gibi bir karta bile hız aşırtma yapmadım. Hatta afterburner'ı PC'ye yüklememiştim bile. Senin kartın en hızlı 560ti olduğu için hız aşırtma yaparak kartı yormanı önermiyorum. Hem mavi ekran vermesi hayra alamet değil. PSU'n kaç Watt bilmiyorum onun yetersizliği sebebiyle de mavi ekran hatası verebilir. 950 MHz, zaten çok iyi değer. Kart elinde kalmasın, çok ağlarsın sonra bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.