Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
25.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ürünü 2 aydır kullanıyorum bazı arkadaşlar kronik sorunlar var demiş eski modelinde 180w lık adaptör vardı o yüzden şarjı düşüyordu kullanırken fakat yeni modellerde 230wlık adaptör var ondan dolayı hiç bi sıkıntısı yok diyebilirim sanırsam 120hzlik olan model hepsiburadaya gelmiş onu tercih edebilirsiniz.
  • arkadaslar ,bazen pervaneleri temizlemek ve thermal paste yenilemek icin ugrasiyorum lakin pil baglantisini kesmek icin ne yöne cekmek lazim ben hafiften saga sola cektim olmadi .sizce bu ne sekilde cikacak anakart tan

     Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 6 Ağustos 2017; 13:47:34 >
  • arkadaşlar bu laptopu yurtdışında alan var mı. herhangi bir siteden kur farklı ile daha ucuza getirebilir miyiz. varsa böyle alan arkadaşlar bir bilgilendirebilir mi.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl503vs-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-ram-1tb-256gbssd-15-6-gtx1070-8gb-w10.html 144HZ g-sync ekrana sahip kdv indirimi ile 8250 tl alabilirsiniz. gl502vs de soğutma nasıldı bilmiyorum ama bunda gerçekten başaralı cpu ve gpu nun olduğu yerlerin ne altı ne üstü oyun oynarken ısınmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 16 Şubat 2018; 10:49:4 >
  • Laptopu alalı 6 ay oluyor fornite pubg gibi oyunlarda CPU ve GPU sıcaklığı 85-90 derece oluyor normal midir bu değerler değilse ne yapmak lazım ?
  • Hocam termal macun vs. yenilediniz mi işlemci sıcaklığında bayağı bir düşüş oluyor beraberinde undervolt yapılınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus gl702

    Hocam termal macun vs. yenilediniz mi işlemci sıcaklığında bayağı bir düşüş oluyor beraberinde undervolt yapılınca.
    Niyetlendim ama hiç fırsatım olmadı en kısa zamanda yapacağım macun öneriniz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sn0wFlake

    Niyetlendim ama hiç fırsatım olmadı en kısa zamanda yapacağım macun öneriniz var mı ?

    Alıntıları Göster
    Termal macun için thermal grizzly kryonaut'u öneririm birde thermal pad de lazım olucak onu aliexpressten 1.50 dolar olanlardan öneririm çok fazla vermek istemiyorsanız yoksa arctic thermal padler 10-12 dolar civarında birde 2 tane farklı boyutunu almak gerekebiliyor. Ben asus gl702 ye göre biliyorum termal pad kalınlıklarını 502 için inceleyip tekrar haberdar ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptopu kullanıp sıcaklık sorunu yaşayan var mı? Thermal Grizzly Likit Metal ve Arctic termal pad kullandım, yine çok ısınıyor. Boştayken 50 derece, oyun oynarken 90 dereceye kadar yükseliyor. Fanları yüksek devire ayarlarsam, boştayken 40 dereceye düşüyor; ama oyun oynarken değişiklik olmuyor. Sıcaklık artınca fps kafasına göre düşüp yükselmeye başlıyor. Likit Metal yerine, normal macun kullansam fark eder mi? Fanları ve delikleri temizledim. Sitenin birisinde, boruların içerisinde gaz olduğundan bahsetmiş. Biraz araştırdım; ama öyle bir bilgiye rastlamadım. Gerçeklik payı var mı? Laptop'un kapağını açık tutarsam 10 derece daha soğuk oluyor. Belki faydası olur diye laptop'un altına yükseklik koydum, işe yaramadı. Elimde kalacak diye korkuyorum.
  • Bu bilgisayar için undervolt şart ne yazık ki. Fanlar yeterli gelmiyor soğutmaya. Ayrıcahttps://imgur.com/a/W815T burdaki gibi fanların yanındaki boşlukları alüminyum bant ile kapatırsanız 3 5 derece de ordan soğuyor. Undervolt + bant + Arctic mx4 + 3 ayda bir fan temizliği + laptop altı soğutucu(kalitesizinden) ile 80 derecede kalıyor benim laptop yaklaşık %100 gpu %100 cpu kullanımında.

    Not: imgur u açamayanlar r harfinin yanına p koyarak girebilirler. imgurp şeklinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrabei -- 22 Eylül 2019; 14:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adrabei A kullanıcısına yanıt
    Bant yapıştırması kolay, fakat 5 derece yeterli değil. Fanları son hızda çalıştırıyorum; ama bir süre sonra rahatsız edici olmaya başlıyor. Şuan 51 derece. Soğutucu borulara el sürülmüyor. Laptopun kapağı açıkken biraz çalıştırmıştım. 10-15 derece fark oluyor.

    İmkanım olsa, pleksi levha alıp anakartı üzerine takacaktım. Bunu yaparsam hdmi monitör almam gerekecek. Küçük sıvı soğutma kitlerinden de tutturulabileceğini düşünüyorum. Şimdilik hayalden öteye geçmiyor. Masaüstü alsaydım bu kadar sorun çıkarmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.