Hepsi buradadan aldığım asus laptop 5 ay içinde arıza çıkardı hepsiburadaya söylediğimde ise servisten rapor çıkması lazım dediler 6 ay dolmadan arıza çıktığı için değişim istiyebildiğimi söyledim garantiden rapor çıkması gerekitğini söylediler .Asusa ulaşıp durumu bildirdim yazıl olarak belirtmediyseniz yardımcı olalım dediler ve rapor için yardımcı olcauklarını söylediler ama garanti beni arayıp panel değişimi yapıldığını vs iletti. Bu durumda tekrardan Asus yetkilisine gidip durumu bildirdim ara tatilden dolayı iletişimsizlik olmu diyip hallediceklerini bildirdiler şuan cihaz değişim raporu istediğim halde ürün parçası değiştirlmiş ve kargoya verilip gönderiliyor rapora dair hiçbir belge vs elime ulaşmadı .Bu durumda ne yapmam gerekir tüketici hakem heyeti ise değişim istedğinize dair elinizde belgeler varsa bize iletirsinz dedi ama şöyle bir durum var panel değiştiği için değişim istediğim halde üründe onarım hakkımı kullandığımı söyleyip değişim hakkımı vermiyebilirler gibi birşerler belirtti tüketici hakem heyeti bu durumlarda ne yapmam gerekli ürün şuan kargoda geliyor panel değiştirilmiş şekilde ve değişim raporuna dair hiçbirşey yok sadece asusa desteğe ısrarla değişim raporu istiyorum dediğim yazılar var |
asus garanti değişim raporu sorunu

-
-
Kargoyu kabul etmeyin ve kabul etmeme sebebi olarak ise kargoya değişim raporu istedim tamir edip göndermişler diyin .
Elinizde belkide tek resmi belge bu olabilir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve bu belgeyi kargonızdan temin edin
tüketici hakem heyetine gittiğimde bana kargoyu alın kargo geri gidip dolaşmasın orda dedi bende tamam dedim cihazı alıp belgelerinizle bize gelin dedi yani bilmiyorum ne olur tam olarak kargoyu almam mı lazım ne yapmam lazım değişim raporu acaba kutunun içinde mi oluyor vs kargonun bide git gel yapmasını istemiyorum sürekli hasar alır diye cihaz asus teknik destek değişim raporu için ilgileniceklerini söylemişlerdi ama garantideki adam panel değişti dedi bana panel değiştiği halde değişim raporu çıkıyor mu ki bu onarıma girmiyor mu değişmemesi lazımdı sanırım .Kargo gittikten sonra nasıl bir süreç oluyor
-
Alın dedi ise alın o zaman . sonra başvurunuzu yapın
Asus sistemde bi arıza olduğunu cıhazın size kargolanmadığını değişim raporu çıkardıkların yarın size ıslak imzalı kağıt ulaşığını bana bildirdi bakalım süreç ne olucak
-
Hadi hayırlısı sevindim
Sonuç halen belli değil değişim raporu geldi 5 gün oluyor değişim raporunun ulaştığı hepsi buradaya ama değişim vs için birşey yapılmadı halen kurban bayramı da yaklaşıyor süreç iyice aksar mı acaba hepsi burada ne kadar sürede sonçlandırır
-
30 iş gününü gecicegini sanmıyorum . hepsi burada mecbur uygulayacak bu kararı
umarım bakalım
-
Ürünü değiştirdim 0 faturalı hiç açılmamış cihaz gönderildi ama bu gelen üründe de aynı sorunla karşılaştım BIOS güncellemesi yapmadan önce sanki sorun yoktu güncelleme alınca sorun devam ediyor paneldei o üst kısımda gitme sorunu BIOS'u eski sürümüne güncelleyemez miyim?
-
Süreci basa alıcaksınız ve misli ile drğişim isteyin olmaz ise hakem heyetine gitmeniz gerek
uzun süreceği için vazgeçtim uğraşmaktna ilerde çok büyük sıkıntı çıkarırsa talep edicem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X