Şimdi Ara

Asus G550jk HD TUNE 5.5 NORMAL Mİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba asus g550jk laptopum var 7200 RPM hard diskim var birkaç aydır lup tipi bi ses duyuyom pc de başta önemsemedim şahsen 7200rpm lerde ses olması normaldir tipinden sesin gelme periyodu artınca
    ben de hd tune pro da test yaptım ve sonuç gördüğünüz gibi 5.5 minimum hard diski değiştirmeli miyim sizce garantisi devam ediyo pc nin yoksa programdan kaynaklı bi sorun mudur genel manada en güvenilir programın bu oldugundan bahsediyolardı error scan taraması yeşil heath de hepsinde ok yazıyor pc de genel manada gözle görülür bi yavaşlama yok sesin sorununun başka bi sebepten olma ihtimal nedir yardımcı olursanız sevinirim :)
     Asus G550jk HD TUNE 5.5 NORMAL Mİ ????







  • benchmark sonuclari gayet guzel health kismininda bi ssini alabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 7 Mart 2016; 2:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçların iyi. Bazı harddisklerde seninde dediğin gibi özellikle 7200 RPM olanlardan ses gelebiliyor. Sesin gelme aralığı nedir. Çok sıkmı oluyor. Mesela benimde harddiskimden ilk aldığımda sesler geliyordu ara sıra çatır çutur diye. Sonra birden bire ses gitti. Şimdi gelmiyor. Bir ara Bios güncellemesi yapmıştım belki onunla alakalı olabilir.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    heath kısmı bu şekilde meşguldüm biraz geç attım kusura bakma :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Asus G550jk HD TUNE 5.5 NORMAL Mİ ????
  • E.A-Z E kullanıcısına yanıt
    sesin belirli bi zaman dilimi yok duzensiz fakat ses değişimleri başladığı zaman 5 6 saniye de bir lup tipi bi ses geliyo ve bu sesler serisi de bilgisayar kapanana kadar sürüyor diyebilirim fakat bilgisayarı beliri bi süre açık bıraktıktan sonra başlıyor ses ler başlangıçta gelmiyor bi 8 10 dakika bilgisayarı ilk aldığımda da bu sesleri duyuyodum fakat bu kadar kısa aralıkta olmuyodu dakikada bir bile değildi heralde sıklığı
  • Bir sorun gorunmuyor harddiskin saglikli :) sesi kafama takma bazi diskler sesli calisabilir bendede wd 1tb blue var arada bir kükruyo fakat benimki disinda kullandigim hicbir wd bluedan cit cikmiyo :) sans isi ses cikarmasi arizali oldugu anlamina gelmez 2 seneden uzun suredir ses cikariyo fakat hala tas gibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.