Şimdi Ara

ASUS FX505DT TUF Gaming Donma ve İnternet Bağlantısı Kesilme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce almış olduğum ASUS FX505dt TUF Gaming model laptopta hem oyun oynarken hem de online görüşmelerde vs PC 1 saniyelik donuyor ve o arada interneti vs hepsini kesiyor. O 1 saniyelik problemden dolayı Online görüşmelerde düşüyorum oyunlarda da kasıp, interneti kestiği için oyundan atıyor veya giriş aşamalarında takılı kalıyor mecbur çıkmak zorunda kalıyorum. Her geçen gün de artmaya başladı. Konuyla alakalı destek olabilecek var mı?

Ayrıca Nvidia'nın kendi sitesinden indirdiğim ekran kartı güncellemelerini uyumlu değil hatası yüzünden yapamıyorum. Geforce indirip o şekilde otomatik yapıyor.

İlk aldığınızda 8gb ram olarak mı aldınız ve sonradan ram eklediniz miş hiç ?

2x8=16gb ?

muhtemelen sorun internet baglantısı ile ilgilidir

Hocam geç oldu ama kusura bakmayın. Ram eklentisi yaptım bir 8gb daha genel anlamda performans arttı ama tam olarak tatmin edici değil.

İnternet kesintisi olayı düzeldi ama muhtemelen internet ile alakalı bir sorundu pc kaynaklı değil. Nvidia güncelleme sorunu halen aynı şekilde devam ediyor. Açıkçası aldığıma pişman olduğum bir laptop oldu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.