Şimdi Ara

ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
14
Favori
22.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Aynı markanın başka serisi kullanan cok kişi var en ufak sorun yaşamayan size denk gelmiş tamamen şans.
  • Ekranında ışık dızması olan arkafaşlar var mı acaba sadece bende mi böyle bir sorun var acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Bende mevcut araştırdım ips panellerde genellikle oluyormuş
  • Dostlar ; Bu pc photoshop,indesing, gibi programlarda nasıl.Kullanan var mı?
    Yani ryzen 5 veya Ryzen 7 grafik tasarım programlarında baş ağrıtırmı ..
    Cevaplarınıza göre bende almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ne yaptıysam akıcılık sorununu çözemedim. CS-GO ya giriyorum 90-100 fps alıyorum fakat oyun hiç akıcı değil anlayamadığım bir şekilde. Ekran kartı ve Amd driverlerını silip yükledim değişen bir şey olmadı. Windows'um güncel. Nvidia denetim masasından GTX 1050 'yi seçtim ayarları maksimum yaptım fakat yok olmadı. Bu tarz sorun yaşayanlar nasıl çözdüler ?
  • Arkadaşlar hdd slotuna standart 2.5” tam sığıyor mu yoksa slim modeller mi sığıyor sadece?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan sesi ile ilgili bir problemim var . Pc açıldıktan sonra yarım saat boyunca fan sesi artıyor azalıyor artıyor azalıyor. Yarım saatin ardından fan duruyor bu yarım saat boyunca fan neden böyle bir tepki veriyor . İşlem de yapmıyorum bu esnada böyle bir sıkıntısı olan var mı ona göre garantiye vericem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Windows defender gerçek zamanlı korumayı kapatıp deneyin. Bilgisayar açıldığında sistem taraması yapıyor olma ihtimali yüksek. Bu da fan çalıştırabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Bunu tamamen nereden kapatabilirim kapatıyorum pc yi açınca tekrar aktif oluyor hocam. Bunuda denedim maalesef olmuyor fan böyle bir artıyor bir azalıyor yarım saat sonra duruyor anca bu süreye kadar kafamı resmen rahatsız ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizlerdede car mı merak ettiğim durum bu aslında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Bendede öyle fanlar kolay kolay durmuyor ayrıca daha önce bahsettiğiniz sesi fazla açınca klavyeden cızırtı gelmesi bendede var. Birde bugün gecenin sessizliğinde farkettiğim birşey var. Fanlar çalışır vaziyette bilgisayarı döndürürken çok hafif bir sürtme sesi duyuyorum sizde nasıl acaba? Sabitken ses olmuyor sadece döndürürken oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overvoltage -- 7 Mart 2020; 4:4:10 >
  • overvoltage O kullanıcısına yanıt
    Hocam kucağımda falan kullanırıen çok sessiz ortamlarda sürtme gibi hafif bir ses geliyor fakat düz bir zeminde iken öyle bir ses almıyorum. Evet klavyeden gelen cızırtı olayı berbat birşey hocam aldığım günden bu yana tat vermedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.epey.com/laptop/asus-fx505dd-bq073.html
    Merhaba, bende bunu aldım ama memnun kalmadım
    Ekran ve klavyeyi beğendim
    Oyun oynamaktan soğudum
    İşlemci driver güncelleniyor mudur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavye'den gelen cızırtı olayı, muhtemelen hoparlör kaynaklı. Klavyenin altına 7+1 ses sistemi yerleştirmişler anladığım kadarıyla. Güncel Realtek ve dts driverlerini yükleyip. Dts programında gürültü engelleyici filtreleri açarsanız sorununuz azalabilir veya düzelebilir. Fan hususuna gelirsek fn tuşuna basılı tutup f5 e basarak diz üstünü silent fan moduna alabilirsiniz. Böylece fan sessizce çalışır. Performans moduna alırsanız ise hafif bir ses duyarsınız. Diz üstünü başlatırken Windows 10'u, hangi programın yorduğunu görev yöneticisinden tespit edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 7 Mart 2020; 14:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri yaşıyoruz hocam. Sürtme sesi fan sesin yükselip azalması gibi. Bu laptobu alıpta fandan şikayetlenmeyen hiç kimse yok. Fanlar büyük ihtimalle sorunlu değil ancak fanların yapısı ve bios dan dolayı böyle oluyor olmalı. Fanlar ile kasa arası boşluk kucağa alınca kapanıyor ve sürtme sesi geliyor oldugunu tahmin ediyorum yani bir tasarım sorunu var laptopta fanların hızının sürekli artıp düşmesini ise ileride gelecek bir bios güncellemesi ile düzeleceğini umuyorum. Bir arkadaş vardı bilgisayarından süpürge sesi geliyordu bu gibi çok ağır süpürge sesi gibi bir ses gelmedikçe fandan bir sorun oldugunu düsünmüyorum ancak dedigim gibi ben de kucagıma alınca bir sürtme sesi duyuyorum hafiften.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope05 -- 7 Mart 2020; 14:3:29 >
  • Oyunlarda, özellikle de CS go oynarken fps düşmesinin kaynağı xbox oyun dvr programı olabilir. Çözümü verdiğim linkte:https://www.gameologs.com/windows-10-xbox-game-dvr-nasil-kapatilir/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope05 H kullanıcısına yanıt
    Kucağa alırken bahsettiğiniz ses bende de var. Teşhis, tespit ve sorunun çözümü konusundaki öngörünüze tamamen katılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omen1710 -- 7 Mart 2020; 14:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omen1710 kullanıcısına yanıt
    Bu f5 olayına gelirsek hocam armoury create ,rog live service uwp cart curt ne var ne yok yükledim bir türlü fn-f5 fan ayarlama modunu çalıştıramadım program üzerinden yapılıyor fakat f5 olayı yine çalışmıyor bir ara geldi fn-f5 yaptığımda balanced mode falan yazısı çıkıyordu masaüstüne pc ye ğirize bağladığımda pirize bağlamdı simgesi falan çıkıyordu şimdi oda gitti anlam veremiyorum asus yazılımsal olarak sınıfta kalmış olarak görünüyor yada bizim beceremediğimiz bazı noktalar var bilemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hope05 H kullanıcısına yanıt
    Bios aslında 310 sürümü yeni güncellendi ama bence 308 daha sorunsuz bir sürümmüş gibi hissettim 310 u yükledikten sonra. Allahtan süpürge gibi ses gelmiyor:). Asus gibi bir firmaya böylesine özensiz bir kasa dizayn ve düzeni yakıştıramadım. Yılların firması sonuçta. Yazılım kısmındada çuvalladıklarını düşünüyorum bu pc için amd olmasından kaynaklı mı onuda bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Evet yazılımsal olarak sıkıntılar var. Bu fan sürtmesi olmasaydı keşke. Sabitken hiçbir sorun olmuyor ancak laptobu hareket ettirmeye başladığınızda sürtme sesi duyuluyor. İleride sorun yaratır gibime geliyor. Sürtme seside bende sağ fandan geliyor. Alttan bakınca solda.

    ASUS FX505DD-BQ114 KULLANICILARI KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overvoltage -- 7 Mart 2020; 15:46:49 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.