Şimdi Ara

ASUS FX503VD-E4045 | İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
6
Favori
7.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendisi ayarlıyor diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Fan boost tuşu o. Fn tuşu ile aktif oluyor onun için de driver indirmen lazım ATK isminde bir driver idi laptopun ilgili asus sayfasında driver kısmında bulabilirsin. Ancak manuel olarak belirli bi hıza çekilmiyor bildiğim kadarıyla.

    Zaten otomatik ayarlıyor ısıya bağlı olarak, çok gerekli bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 19 Mart 2019; 18:39:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: misimove55

    hocam ben de asus fx503vd-E4045 modeli var. Laptopta cozum bulamadıgım bır durum var onu paylasmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. laptopta herhangi bir programdan veya internet uzerinden herhangi bir internet sitesinden hd video izleyemiyorum. 1080p actıgım videolar sanki 360p de izliyormus gibiyim o netligi yakalayamıyorum ve ekranda dıkkatlı bakınca karıncalanmalar oldugunu farkediyorum. Oyun oynarken goruntu kalıtesı bakımından herhangı bır problemle karsılasmıyorum ama videolarda boyle bir sıkıntı yasıyorum. flash player guncelledım nvdıa ayarlarında da oynama yaptım ama bir cozum bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler.
    hocam aradan geçen vakitte sürücüleri güncelledim vs yaptm bir şeyler şu anda daha iyi görüntü alıyorum ama yinede tatmin etmiyor. Bi telefondan açıp izliyorum aynı videoyu birde laptoptan açıp izliyorum arada uçurum yok ama yine telefonda ki canlılık yok(bu canlılık olayı bazı oyunlarda da bazen kendini gösteriyor) ve bir şey daha farkettim hareketli videolar izlerken -basketbol maçı vs- görüntünün daha fazla bozulduğunu farkediyorum. hafif bulaknılaşıyormuş gibi oluyor yani sonuç olarak bana telefondan izlediğim görüntü tadını vermiyor hareketli videolarda.Bu konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Birde laptopta ki ekran ve video ayarları intel graphics e baglı sanırım ama chrome degil galiba chrome üzerinden açtıgım videoların ayarlarını nereden düzenleme yapabilirim ?




  • hocam son durum nedir undervoltingin bir zararını gördün mü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misimove55 -- 21 Haziran 2020; 14:55:42 >
  • ASUS FX503VD-E4045 | İnceleme


    burada bilgisayar ortalama bir fps oyunundayken ki değerleri. bu dalgalanmalar ve sivri geçişler normal midir ? Sadece oyundayken değil her hangi bir işlem yaparken bu sivri geçişler anlık yükselişler gözlemliyorum bu bir problem midir ?
  • Fx503v için M2 ssd tavsiyesi verecek varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı ilk aldığımda 256 gb m2 ssd samsung marka takmıştım. Gayet Memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkfloyd1453 -- 24 Ağustos 2020; 22:50:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Laptopdaşlar bu güzel laptopumuzu satılık piyasası nedir bir düşünceniz var mı? Sahibinden'de birden çok ilan var ve geneli 6000 lira üzeri fiyat konulmuş. Bu fahiş fiyat ne kadar doğru, garantisi biten bir ürüne bu kadar fiyat biçilmesini anlayamadım. Alan oluyor mu bu fiyatlara?

  • akinji kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 2.5 sene önce sıfır 4k civarına almıştım. Tabi o zamanlar dolar 4 civarıydı. Şimdi 2. eline 6k istiyorlarsa fazla bence hem de bayağı fazla.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.