< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
günlük işlem için bile olsa halihazırda sıkıştırılmış klasörden dosya çıkarırken bile ömür tüketen 11. nesil i5 15w cpu almanız 'uzun ömürlü' olmasına engel. Bu fiyatlara değmez özellikle üzerine 3-4bin ekleyip 13. nesil tam güçte i7 cpu + harici grafikli cihazlar satılırken. Yok ben eminim illa alacağım diyorsanız da Lenovo müşteri hizmetleri ve tutarlılık açısından daha iyi ve stabildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 5 Mayıs 2023; 13:30:30 > |
|
|
Lenovo 'nun bu modeli baktığınız modelden hem daha güncel yeni nesil işlemcili aynı zamanda daha uygun fiyata sahip. alt üst kapak alüminyum kasa 16gb ram zen 3 tipi işlemci, type c telefon şarjı şeklinde şarj aleti ile geliyor, uzun süre işinizi göreceğini düşünüyorum. Acer Swift 3 modellerini de inceleyebilirsiniz. AMD işlemcili modellerinin pil ömürlerinin daha uzun olduğu fakat 8GB gömülü ram ile geldiğini de göz önünde bulundurun. i7 işlemcili modelleri 16gb olarak geliyor. %100 rgb ekran a sahipler. iyi bir alternatif. https://www.hepsiburada.com/acer-swift-3-ultra-ince-dizustu-bilgisayar-sf314-511-14-fhd-intel-i7-1165g7-evo-islemci-16gb-ram-512gb-ssd-pm-HBC000039ERPM HP Elitebook da bir alternatiflerden biri. Hp Elitebook 645 G9 6S732EA Amd Ryzen 5 5625U 8gb 512GB SSD Fiyatı https://www.hepsiburada.com/hp-elitebook-645-g9-6s732ea-amd-ryzen-5-5625u-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000037YO1Qaçıkçası ben de çok araştırdım,14 inch alternatifleri belirli fiyat bandında oldukça kısıtlı. kolay gelsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti İşkembe -- 6 Mayıs 2023; 1:8:47 > |
|
|