Şimdi Ara

ASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
5
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün 10.05.2020 faturalıdır.35 ay daha garantisi bulunuyor.Kutusu mevcut.1 aylık bir cihaz bile değil üst modele geçtiğim için satıyorum.Hiçbir sorunu çiziği eziği yoktur.Üzerinde toz dahi yoktur.

    İstanbul/beylikdüzünde işyerimde kutulu bir şekilde duruyor ordan teslim alabilirsiniz.Şehir dışına kargo ücreti size ait olmak üzere önce havale/eft olacak şekilde gönderebilirim.Sadece nakit satılıktır.Pazarlık istememenizi rica edeceğim Fiyatı revize : 4000TL
    ASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TLASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TLASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TLASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TLASUS DUAL RTX 2070 SUPER EVO KUTULU-FATURALI-35 AY GARANTİLİ-4000TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaManN. -- 20 Haziran 2020; 10:30:24 >







  • ne insanlar var ya memlekette

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü @Supervisor_ nickli Yunus abiden aldım.Daha doğrusu kendisinden komple sistem aldım sadece kartı değil.Ürünü dediğiniz fiyata almış haklısınız ama sonuç olarak dediğiniz siteden ben alıp kar koyup satmıyorum.O zaman dediğiniz fiyata satılmış belki bir ay öncesinde 3e satanda olmuş olabilir onu bilemem ben.Bu yazdığım fiyatı belirlemeden baktım şuan kaça satılıyor güncel piyasası ne kadar diye kendimce onun makul derecede altında bir fiyat belirlemeye çalıştım.

    Ön yargılı olmasaydınız keşke
  • melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Baran hocam benden almıştırtır faturasıda benim adıma zaten kaça satar onu bilemem mal artık onun biz indirimde yakaladık fakat kartın belli bi piyasası var o yüzden şu piyasaya göre yine insaflı fiyata koymuş ürünü baran hocam
  • melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    2. el satış mantığına aykırımı bu nasıl mantık.

    Ben şimdi dolar 5 tl iken 4000 lira sıfır kart alayım. Dolar olsun 10 tl kartın sıfır fiyatı olsun 8000 tl
    2. el mantığına aykırı fatura tutarı 4050 diye 3500 den satışa koyayım 20 günlük kartı.
  • empati yapmayı unutuyor insanlar ürün alma hırsıyla :) yahu adam bir fırsatla ürünü uygun fiyata aldı diye şuan sıfırın piyasaı yükseldi diye aldığı fiyatın altına yazıp kendi malına düşmanlık niye etsin beğenmiyorsan almasın fiyatı.. serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar.. mantığına aklına yatmıyorsa polemik konusu haline getirmeye gerek yok saygı duymalı herkez.
  • herkes istediği fiyatı yazmakta özgürdür. alıcı çıkarsa satsın. şuanki piyasada 4500 liraya her isteyen kendi adına faturalı sıfır 2070 super alabilir. ister bu arkadaştan alın macera olsun, isterseniz sıfır alın. hayırlı satışlar olsun.
  • ustad bence fazla kasıyosun gerek yok bu kadar ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan5334 -- 4 Haziran 2020; 18:30:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihkamarat

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yazdığım mesajı göremediniz sanırım hala üstüne 350tl koyupta fiyata 4400tl yazıp milleti keriz yerine koyduğumu söylüyorsunuz.Ben kusura bakmayın demenizi beklerken hala aynı tavırdasınız.Tekrar söyleyeyim ben ürünün piyasasına baktım 5150-5700 arası fiyatlarla satıldığını gördüm ve bu fiyatı belirledim.Alıp kar koyup satma niyetim yok yani.O sitede bu fiyata satıldığından haberim yok o kadar takip eden birisi degilim bir bilgisayar alma ihtiyacım oldu ve aldım. @melihkamarat




  • Güzel fiyat güzel ürün. Kur hesaplamalarına beyni yetmeyen arkadaşlarımızı pek umursamayın. Onlara sorarsanız kartı sizden 2000 liraya falan almak isterler. Hayırlı Satışlar.
  • Fiyat gayet güzel, Ankara'da olsanız yurt dışı yerine direkt sizden alırdım sağlık olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya kendi fikrimi beyan etmek isterim çünkü 2 taraf da kendine göre haklı.
    İşin ticaret kısmı bambaşka bir konu.
    1. senaryoda, arkadaş ne fiyata almış olursa olsun, kartı satıp yeni kart alacağı için (ki almış zaten) alacağı kart piyasa koşullarında olacağından,kendi kartını da piyasa koşullarına göre fiyatlandırır.
    2. senaryoda, arkadaş belli bir fiyata almıştır ve artık kullanmayacağı için satmak ister. bu durumda alıcı da üstüne kar koyulmamış olmasını bekliyor haliyle.
    O yüzden bu tarz atışmalar sürekli olacak herhalde :)
    Bu arada kartın fiyatı bence piyasa koşllarına göre iyi durumda. o yüzden takipteyim ;)
  • Takip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.