Şimdi Ara

ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
17
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Getirmeye niyetleri yok ise en iyisi çıkacak paraya razı olup dışardan sipariş etmek modem çok güzel ve verilecek paraya değer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo48 -- 16 Eylül 2017; 12:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuBBa123

    hocam hat böyle kalsin bence(aktif online oyun oyanamiyorsaniz) vdsl için kararlılık ayarlari geldiginde kafaniza göre oynarsiniz :)

    Aktif olarak online oyun için tavsiye edecegin ayarlar varmı?
    Dsl kararlılık ayarını 12 db yaptım fark edermi bilmiyorum.

    Birde ilk yüklemem haricinde download master giremiyorum. Normal yazılımdada beta yazılımındada aynı alttaki hata msj veriyor. Asus yetkililerinin bu olayı test etmemeleri ilginç. download masteri siliyorum tekrar yüklüyorum ilk sefer giriyor sonra tekrar bu hata.

    ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 16 Eylül 2017; 13:10:58 >




  • Hocam vdsl icin modemin kararlilik ayari yok asus modemler de arastirdim varmis ayar frimware guncellemesiyle gelir diye tahmin ediyorum



    Hatali veriler fps tarzi hizli oynan oyunlarda oyunun kalitesini cok fazla dusuruyor bence



    Modem e flash bellek bagladim bi torent ekledim. Indiriyordu evden ciktim geldim hala giriliodu sorunsuz kullandinm ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemle geçirdiğiniz bir hafta nasıldı
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Download masterde sorun buldum. Oturumu kapat olarak çıkmadıgım için bir dahakine hata veriyordu düzeldi.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ürünü ben de yaklaşık bir haftadır kullanıyorum , onceki kullandığım modem Dsl-N66u ya göre çekim gücü oldukça iyi , eski modem de evin diğer ucunda olan yatak odasında internet 1 dis görünüyor ama bağlansa bile sayfalar ya cok gec yukleniyor ya hic acılmıyordu , simdi cep telefonunda bile 40 Mbit hızın tamamını kullanabiliyorum. :)
    Torrentleri uydu cihazı(Vu+) ile indirdiğim için Download Master a hiç bakmadım. Cihaza Sony Android TV , Samsung Tizen TV ,Vu+ uydu, PS3 , WiiU , 4 tane telefon , 2 tane ipad bağlı. Eskiden diğer odada ki Samsung TV ye uydunun içindeki harddiskten paylaştığım 4K filmler takılıyordu ama artık yüksek Mbit li 4k lar dahi hiç takılmıyor.

    Ayrıca hat değerlerimde az bir miktar iyileşti. Ben halimden oldukça memnunum iyi ki de beklemişim diyorum.

    Ek Bilgi :
    ürünün güç harcaması ortalama 20 watt arası (18-23 geziniyor) max 30 watt gibi. N66u da 12-15 Watt , max 20 watt dı.




  • Baksana millet modemle uğraşmaktan foruma birşeyler yazamiyor yahu modeme 1000 tl para ver sonra uğraş dur paranla rezil olmak bu olsa gerek şaka yapıyorum arkadaşlar. Ama biraz da gerçeklik payı var. Zira 6 ayda problemler biterse öpüp başınıza koyun. Maalesef sadece iyi donanım yetmiyor onu sürecek yazılım olmadan. İyiki almamisim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 17 Eylül 2017; 12:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: motomurat

    Baksana millet modemle uğraşmaktan foruma birşeyler yazamiyor yahu modeme 1000 tl para ver sonra uğraş dur paranla rezil olmak bu olsa gerek şaka yapıyorum arkadaşlar. Ama biraz da gerçeklik payı var. Zira 6 ayda problemler biterse öpüp başınıza koyun. Maalesef sadece iyi donanım yetmiyor onu sürecek yazılım olmadan. İyiki almamisim

    Ben memnunum elbette ürün yeni asus desteginide biliyorum bazı sorunları kullanım hatasından kaynaklanıyor örnegin dm olayı valla online oyun oynayan biri olarak memnunum.




  • Hocam güle güle kullanın. Dediğim gibi şaka yapıyorum. Lütfen kimse alınmasın. Tabiki hem eksik yönlerini elestirecegiz hemde ustun yönlerini oveceğiz. Benimde çok istediğim bir cihaz lakin 11 mbps hız ancak alabiliyorum. en azından 24 mbps vdsl verseler bende alırım bu modemi. Bu arada ana arter yollara (Bursa'nin Gemlik ilcesi) turuncu renk kablo dosendigini görüyorum. Bi 24mbps konusu var ama bakalım ne zaman gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Turuncu kablo fiber oluyor. Hattınızın çalıştığı yer uzaktaysa sistenden ondan hılı kullanamazsınız. Sürekli yeni sistemler kuruluyor gerçi, oradaki müdüre sormak lazım. Müşteri hizmetleri yalan söyler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    Ben Ac88u dan önce ac68u kullanıyordum.100 mbit hipernet olarak ttnetden alıyordum hizmeti ve ac68u ile kullanırken bağlantım kopup duruyordu.Ön siparişle ac88u yu aldığımdan beri 1 kere bile kopmadı crc değerim ac68u daki gibi çok yükselmiyor, stabil bir bağlantım var.Cihazın yeni olmasından dolayı yazılım tarafında eksikleri var tabi ama umarım yakın zamanda toparlarlar.
  • golge44 G kullanıcısına yanıt
    hocam bence o 68u da kopmasının sebebi mediatek chipsetin ..... olmasidandir. benim hat 40mbit e kadar desteklerken 50mbit ttnet vdsl kullanıyordum (airties 5650 modemle). adsl ken kopuyordu hat vdsl hat kopmasi neymiş :D bol bol crc hatasi verio sadece
  • Ben ADSL olarak en fazla 12 Mbps kullanabiliyorum ama VDSL de 75 Mbps. ADSL 16 da hep kopuyordu.

    ASUS DSL-AC88U Modem ve Yönlendirici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 18 Eylül 2017; 21:41:44 >
  • vdsl de hiç kopma sorunu yasadin mi
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Hayır çünkü VDSL olduğunda hattın tüm kapasitesi kullanılmıyor ama ADSL iken tam kapasite kullanılıyor çünkü 16 desteklerken 16 da bağlanıyor. VDSL de ise yaklaşık 90 desteklerken 75 te bağlanıyor.
  • Vdsl profiliniz nedir. O attenuation ile o hız nasıl oluyor?

    Ben 14,7 attenuation ile 6 snr ile bile 50 alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suphion kullanıcısına yanıt
    Hat zayıflaması muhtemelen doğru göstermiyor çünkü dw 17 dB, up 0 dB gösteriyor. TP-Link modemde dw yaklaşık 13 dB, up 24 dB zayıflama gösteriyordu, halbuki diğer değerler aynı. Bunlar bir yana hat zayıflaması ile snr bir birine belirli bir oranda rakamsal değişiklik göstermez. Hattın direnci ile kalitesi aynı şey değil. Evime gelene kadar görebildiğim direk güzergahındaki kabloda 4-5 tane ek var ve geçenlerde nakliye tırının kabloya takılarak düşürmesine rağmen hat iyi çünkü mesafe 400 metreye yakın olduğu için böyle oluyor değerlerim. Bir de çok abone var o yüzden normalde 100 destekleyen hat vectoring olmadığı için 90 lara düşüyor. Hattın kötüyse mesafe yakın olsa da alabileceğiniz hız çok düşer. Kabloda hasar, paralel hat veya kabloların ek yerlerindeki nem veya temas sorunları bunu çok fazla etkiler.

    VDSL profili Türkiye standardı 17a, 17 MHz den daha yüksek bir band genişliğinde VDSL profili daha aktif değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Eylül 2017; 0:25:57 >




  • Şurada tam olarak ne yazıyor ?

    "Hi, snr tweak for vdsl is not possible, Asus asked many times broadcom, but broadcom wont give the feature for vdsl (this is valid for other manufactures using broadcom)"
  • Merhaba,
    SNR değerini değiştirmek VDSL için mümkün değil , Asus çipseti sağlayan Broadcom firmasına defalarca sormasına rağmen , Broadcom bu özelliği VDSL için vermedi. ( Ayrıca bu Broadcom çipset kullanan diğer üreticiler için de aynı şekildedir.)


    Kısaca Broadcom çipset kullanan modemlerde , çipsetin sahibi olan Broadcom müsade etmedikçe VDSL için SNR değerini ayarlayamazsınız. deniyor.
  • Bu özellik VDSL için gelmeyecek demektir o zaman, güncelleme ile gelir diye düşünmüştük.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.