Şimdi Ara

ASUS'dan F/P odaklı oyuncu kulaklığı | ASUS Cerberus v2 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    ASUS'un PS4, PC ve mobil cihazlarla kullanılabilen F/P odaklı kulaklığı Cerberus V2'i uzun bir süredir kullanıyorum. Bu videoda hem deneyimlerimi aktardım hem de mikrofon kalitesini göstermek için test örneklerini sizlerle paylaştım.
     
    Kısaca özetlemek gerekirse ASUS Cerberus V2, 53mm sürücüleri ile bas konusunda tatminkar bir kulaklık. Sadece bas odaklı bir cihaz gibi düşünmek haksızlık olur tabi orta ve yüksek frekanslı seslerde de işini iyi yapıyor.
     
    PC ile kullanırken ses kartınızın çıkış profiline göre ekolayzır ayarı yapmanız gerekebilir. Benim kullandığım ses kartı ile tizler biraz yüksek kaldı ve elden geçirmem gerekti.
     
    PS4 ile kullanırken daha dengeli bir profil var. PS4 ile kullanacaklar için gamepad üzerinden alınan ses seviyesi de gayet yeterli.
     
    Mikrofon performansı ortalama düzeyde. Kulaklık üzerinde 2 tane mikrofon var. Ana mikrofon söküldüğünde mobil cihazlarla kullanım için kumanda üzerindeki mikrofon aktif oluyor.
     
    Kumanda üzerinde mikrofon olduğu için kumanda yukarı konumlandırılmış bu da ses ayarı ve mikrofon kapatma gibi işleri biraz güçleştirmiş.
     
    Malzeme kalitesi çok iyi düzeyde. Metal çerçeve sağlamlık konusunda güven veriyor. Ergonomik olarak tek eksik kulak padleri 90 derece dönemediği için boyna astığınızda konforlu bir yapı sunmuyor.
     
    Kafa ayarı yumuşak lastikli bir yapıda. Sunu deri padler kulağı terletmeye müsait.
     
    ASUS Cerverus V2'i fiyatına göre başarılı buldum. Geçer not aldı.
     
     
     
     







  • Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım, İncelemede söylendiği gibi tam bir fiyat performans ürünü ben 200TL'ye almıştım, Bass konusunda gerçekten çok iyi fiyatına göre özellikle,
    Oyunlarda ayak seslerini çok rahat duyabiliyorsunuz ve patlama sesleri filan gayet güzel geliyor. (Sadece BF4 oynamaktayım bu arada online olarak)
    Tiz seslerden rahatsız olan biriyim özellikle kulak tırmalıyorsa ama bu üründen bu konuda bir rahatsızlığım olmadı şimdiye kadar kullanıcıya göre değişkenlik gösterecek bir durum,
    Film ve müzik konusunda'da beni memnun etti kesinlikle müzik konusunda bu kadar iyi beklemiyordum basslı bir parça dinlediğimde windowsdan sesi son ayara getirdiğimde kulaklarımın etrafını titretiyor ve seste bozulma olmuyor, Tabi bu konulara çok hakim biriyseniz hissedebilirsiniz belki, Mikrofon kalitesi gayet güzel ve iki mikrofon olması vede çıkarılabilir yapıda olması çok iyi...
    Eksi olarak iki şey yazabilirim, Birincisi incelemede'de bahsedilen uzun kullanımda kulakları terletecek yapıda olması, İkincisi kafamı kaşıyacağım zaman elim üst metal plakaya çarpınca çıkan ses direk olarak beynimde tınlıyor

    Son olarak fiyatına göre oldukça iyi bir model ve çok rahat bu fiyat aralığında kulaklık almayı düşünenlere bende tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 29 Ekim 2017; 21:51:14 >




  • Mestu abi videoya öyle bir girişin varkı aha yine ben hay allah der gibi o neydi öyle güldürdün valla :D

  • f/p dediğiniz kulaklık 250 TL?
    insann aklna 50-100 tl arası klaklk geliyor fp diyince

  • quote:

    Orijinalden alıntı: soneday

    f/p dediğiniz kulaklık 250 TL?
    insann aklna 50-100 tl arası klaklk geliyor fp diyince

    İnsanlar bazen yaşadıkları ülkeden soyutlanmak istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garmen -- 29 Ekim 2017; 23:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperx cloud core'da düşünebilirsiniz. Cloud 1 kullanıcısıyım haftalarca araştırmıştım zamanında, piyasanın açık ara en iyi f/p ürünüdür. Cerberus'tan daha iyi değerlere sahip malzeme kaliteside her ne kadar dokunmasamda daha iyi görünüyor. Core modelinde kulaklık aynı sadece kutu ve aparatın maliyeti düşüktü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 30 Ekim 2017; 1:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman aman uzak durun beyler ses yüksek geliyor fakat kalite sıfır mikrofon kalitesi iğrenç bu kalaklıkdan g430a geçtiğim zaman ses inanılmaz farketti. Aynı zamanda mikrofonun en büyük sıkıntısı kulaklık çemberleri mıknatıslı vidalarla tutturulmuş. bir kaç kez çıktı servise ilk götürdüğümde kullanıcı hatası dediler yapmadılar evde kendim açtım yaptım. En büyük sıkıntısı da sarf malzeme pedlerini asusdan almak istediğinizde kulaklık kadar fiyat çıkartılıyor hatta şöyle anlatıyım ben özel kampanya ile 129 tl ye aldım hepsiburadadan kulaklığa çıkan ped fiyatı 250 tl aman sakın uzak durun. Ben yandım siz yanmayın. steel series alın logitech alın razer alın vs vs ama asusdan kulaklık almayın.

  • 150 tl altında Philips Bass + öneririm, ben ps4 te oyun ve tablet ile telefonda müzik için kullanıyorum. Özellikle online oyunlarda çok fark ediyor, bf1 oynarken defalarca peşimdeki adamın ayak seslerini duyup evin etrafında dolanıp gafil avladığım olmuştur ☺ mikrofon ses kalitesi de iyi. Başlarda bass tonu biraz yüksek ama sonra sesler yerine oturuyor. Müzik olarak herkes için bir şey diyemem çünkü ben death metal dinlerim, bunda ekolayzır ayarı yapmama bilr gerek kalmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 mm neodimyum sürücüleri olan ilk versiyonuna sahibim, neredeyse 2. yılına girecek ve halen taş gibi. açıkçası yeni varyantının tek kıskandığım yönü saç bandında yer alan yumuşak destekler oldu, zira bunlar ilk versiyonda mevcut değil ve 2-3 saatlik uzun bir kullanım ardından (fim seyri, dizi maratonu vs gibi) başın üzerinde konumlandığı noktada en tepede hafif bir rahatsızlığa neden olabiliyor. muhtemelen bu yeni versiyonda yumuşak desteklere yer vermelerinin nedeni de önceki versiyonda mevcut olan bu kusura dair kullanıcılardan gelen geri bildirimlerdir.

    sonuç olarak ürün cidden son derece kaliteli, Logitech'in "MEH" ürünleri ile mukayese edenlereyse sadece gülüp geçiniz.

  • Merhabalar. Ürünü yeni aldım ve ps4 açısından ufak bir sorun yaşıyorum. Haliyle usb'li bir kablo ile gelmediği için DS4 e takmak durumunda kaldım ve ses pcdekine oranla baya bir düşük geliyor. Bu durumu nasıl çözebilirim acaba?
  • 2019 a gireceğiz hala daha f/p nin anlamını bilmeyen var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.