Şimdi Ara

Asus , Çizgi Elektronikle Yollarını Ayırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beyler lütfen konu kirletmeseniz , kişisel kavganızı pm üzerinden yaparsanız seviinirm .
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki oran kurulabilir. Vektron'un servisinde vardır 5 kişi, Çizgi'de vardır 50 kişi. Çok mal satıyorsa, tabii ki arızalı ürünlerin dönüşü de çok olacak. Önemli olar burada oran. 10 bin satıp 500 dönmesi ve 10'unun memnun kalmaması ile 100 bin satıp 5000'inin geri dönmesi ve 100'ünün memnun kalmaması oran olarak aynıdır. "Rakam yerine orana bakmak lazım" deme sebebim bu.
  • xqlusive X kullanıcısına yanıt
    Sen de kimsin, merak ettim doğrusu. 5 gün önce üyelik almışsın ve açtığın ikinci konu bu. Enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Tabii ki oran kurulabilir. Vektron'un servisinde vardır 5 kişi, Çizgi'de vardır 50 kişi. Çok mal satıyorsa, tabii ki arızalı ürünlerin dönüşü de çok olacak. Önemli olar burada oran. 10 bin satıp 500 dönmesi ve 10'unun memnun kalmaması ile 100 bin satıp 5000'inin geri dönmesi ve 100'ünün memnun kalmaması oran olarak aynıdır. "Rakam yerine orana bakmak lazım" deme sebebim bu.

Israr ediyorum oranlayamazsın .10 kişiden 9 u memnun öbur yerde 100 kişiden 80 i %80 e %90 musteri memnuniyeti diyemezsin.Çunku 500 arasındaki arızaları çözulmesi zor kolay yada muşteriyi memnun edip etmeyeceği şeklinde sınıflandırıp bu değişkeni hiçbir denkleme yerleştiremezsin

haklısınız hocam ,
  • Bende dün gece buradan habersiz izlemiştim. Kendileriyle hiç işim olmadı ama geçen senelerde iyi olduklarını ve yardımcı olduklarını duymuştum. Demekk ki artık bir şeyler değişmiş belki de bir şeyler onları rahatsız etmiş olacak ki eskisi gibi değiller. Belki de işin içinden kolayca sıyrılmak istediler. İşin detayını bilemem, bilmediğim içinde onları suçlayamam ama hakkınızı haram edeceğiniz birileri varsa bu ülkede, onlarda öncelikli olarak her türlü çakallıkları yapıp kendilerine sözde akıllı diyen adamlardır. Adamlardır derken yanlış anlaşılmasın. İşte bunlar gibiler yüzünden hiçbir zaman kimse mutlu olamayacak. Ticaret yapanda, mal alıp/satanda, servis hizmeti alanda/verende. Kimse!

Tekrar söylüyorum belki çizgi'nin yanlışları vardır, bilemiyorum bu onların bildiği ve hesap vereceği konu ama benim bildiğim yanlışı çok kısaca paylaştım. Bu yanlış var olduğu sürece (konumuz çizgi olduğu için), kim çizgi'nin yerine gelirse gelsin bir yere kadar mutlu edecektir çünkü olmaması gerekn insanlar hala var olacaklar.

Bahsettiğim oran, şüphesiz 2+2=4 gibi net bir veri vermez ama en azından fikir verir. Ben de bunda ısrar ediyorum.
  • Forumda Çizgi'den çok şikayet vardı, umarım yeni teknik servis işini daha iyi yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen gideni öyle bir aratacak ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xqlusive

beyler lütfen konu kirletmeseniz , kişisel kavganızı pm üzerinden yaparsanız seviinirm .

konuyu kirletmek değil , ama tamda üstüne gelince bu konu biraz uzatayım dedim yoksa muhatap alacak halim yok bunları ^^

ama okuduysanız memleketin durumu ilk yazdığım ve yazılan yazılar gibi , benim muhatap olduğum kişi nasıl yüzsüzce benim anakartımın garantisi ne olacak diye yazmayı biliyorsa bu forumda ve anakart pinini kırılınca bunun kullanıcı hatası olduğunuda biliyor ama insanların bazı değerleri eksik olunca sonra nerde benim garantim çizgi şöyle çizgi böyle diye forumlarda es gürle at tut ^^

bu zorla haraç istemeye benziyor , aldığınız arabanında 2 yıl garantisi var ama aracı ağaca vurunca kullanıcı hatası olup hiç bir hak iddia edilmiyor , ama bunlar anakartın pinini kırıyor , soketini kırıyor sonra çizgi kötü kaka garantiye almadı diye forumda yardırıyor

bunları okuyan cahil cühelada aaaa çizgi böyleymiş diye konuşsun forumda onu gören cahilde aynı şeyleri geveleyip dursun böylede asus servisi kaka kuka olsun , bu memlekette cehalet bitmedikce ne bu tür dolandırıcı misali insanların sayısı azalır nede işini doğru düzgün yapanlar hakkını alır 2+2=4

i7_4790k isimli kullanıcı hakkında ben olsam yasal işlem başlatırdım bu forumdaki yazılarınıda alıp , zorla hak istemek ve kişisel ve firma aleyhine yalan haberden dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 18 Eylül 2014; 14:50:41 >

• Asus değil ben battım desenize İyi ki daha gideri var bu halde, sürekli uyku modunda bırakıyorum, usb3.0 kullanmıyorum. Yoksa vay halimize
  • Asrock yine Çizginin garantisinde bu arada , Asus ile yollar ayrıldı sadece .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

quote:

konuyu kirletmek değil , ama tamda üstüne gelince bu konu biraz uzatayım dedim yoksa muhatap alacak halim yok bunları ^^

ama okuduysanız memleketin durumu ilk yazdığım ve yazılan yazılar gibi , benim muhatap olduğum kişi nasıl yüzsüzce benim anakartımın garantisi ne olacak diye yazmayı biliyorsa bu forumda ve anakart pinini kırılınca bunun kullanıcı hatası olduğunuda biliyor ama insanların bazı değerleri eksik olunca sonra nerde benim garantim çizgi şöyle çizgi böyle diye forumlarda es gürle at tut ^^

bu zorla haraç istemeye benziyor , aldığınız arabanında 2 yıl garantisi var ama aracı ağaca vurunca kullanıcı hatası olup hiç bir hak iddia edilmiyor , ama bunlar anakartın pinini kırıyor , soketini kırıyor sonra çizgi kötü kaka garantiye almadı diye forumda yardırıyor

bunları okuyan cahil cühelada aaaa çizgi böyleymiş diye konuşsun forumda onu gören cahilde aynı şeyleri geveleyip dursun böylede asus servisi kaka kuka olsun , bu memlekette cehalet bitmedikce ne bu tür dolandırıcı misali insanların sayısı azalır nede işini doğru düzgün yapanlar hakkını alır 2+2=4

i7_4790k isimli kullanıcı hakkında ben olsam yasal işlem başlatırdım bu forumdaki yazılarınıda alıp , zorla hak istemek ve kişisel ve firma aleyhine yalan haberden dolayı

:D

hala devam etmektesin yalan haberler derken bak önceki yazdıklarına bile cevap vermiyorum :D

servis ve yaşadıklarımı mailleri tek tek yazdım ekledım ekran görüntüleri konuları tam okumadığım belli :D

o pini deki bana sen söyle kırmısındır eyw şu pin kullanıcı nasıl kırar açıklasana ? :D

benim dediğim yine arkasındayım ; kullancı şikayeti baz alınmadan tamirat işlemi yapılması kardeşim oku anla öyle yorumla :)

diyorum ki bunun neresinde kullanıcı hatası var ? forumda cogu kısı sen kıramazsın dedi onu geç vatana götürdüm servis ve mağaza müdürü evet kıramazsın dedi ama ben değiştiremem dedi değişim raporu olmadan neyin kafasındasın sen ya :D

keşke okusan baştan sona sonra yorum yapsan .

1 aylık anakart ben yaptıysam garanti dışı kalsın . çöp olsun eyw ama teknik servis adı üstünde teknik servis bi müşteri şikayetini dinlicek .

para mevzusu yapıyorsun yok çakallıkmış yok kırar atarmışsın falan 5960x sisteme geçtim neden uğraşıyım ama hak aramak başka susup oturmak başka haklıyken bunları senin anlamanı beklemek cok zor be hocam .
     Asus , Çizgi Elektronikle Yollarını Ayırdı

• ne dersen de hocam

sen anakartı aldığında o pinlere bakmalıydın işine sağlama almalıydın , şu an bile kendi içinde bir acaba var AMA bence de oradaki pinin tek olarak olmaması senin suçun değil gibime geliyor

Yıllar önce LGA775 anakartımı m.köyden değişimini yaparken o zamanların Mühendis Barış vardı çizgi servisinde , anakartımı teslim aldı bana sıfır kapalı kutu Conroe destekli 945PL soketli anakartı vermişti,ben kutuyu alıp giderken bana hop hop demişti Pinleri kontrol etmyecek misin demişti ,şaşırmıştım nasıl yani diye .sonra Beraber pinleri kontrol etmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Eylül 2014; 15:06:01 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    ya hocam zaten konuda yazıyor bakmadan aldık ve servise verirkende aynısı söledim cocukta direk varandan mı aldınız dedi güldü .

benim dediklerim bambaşka seyler kullanıcı hatası olamaz diyorum incelensın diyorum ama tamirata giriyor direk benım derdım o incelesınler desinki kullanıcı hatası sen o pini cımbızla cektın kırdın desin yine eyw acıklama yok ama anladın mı bana desin ki böyle böyle kırılmıs onlarda acıklama yapamadı nasıl kırılmıs dıye direk tamire atmaları sorun oldu benım anlatmak istediğim bu , alırken bakmazsan olucagıda bu acık ve net şekilde akıllanmış olduk ama artık :)
  • Firmalar böylesine 3. parti aracı firmalarla değil, kendi yatırımlarıyla kurdukları, kendi politikalarıyla yürütülen teknik servis desteği vermeli. Bu desteği vermeyen firmalardan alışveriş yapılmamalıdır. Yoksa mağduriyet kaçınılmaz oluyor. Birinde olmazsa öbüründe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

quote:

:D

hala devam etmektesin yalan haberler derken bak önceki yazdıklarına bile cevap vermiyorum :D

servis ve yaşadıklarımı mailleri tek tek yazdım ekledım ekran görüntüleri konuları tam okumadığım belli :D

o pini deki bana sen söyle kırmısındır eyw şu pin kullanıcı nasıl kırar açıklasana ? :D

benim dediğim yine arkasındayım ; kullancı şikayeti baz alınmadan tamirat işlemi yapılması kardeşim oku anla öyle yorumla :)

diyorum ki bunun neresinde kullanıcı hatası var ? forumda cogu kısı sen kıramazsın dedi onu geç vatana götürdüm servis ve mağaza müdürü evet kıramazsın dedi ama ben değiştiremem dedi değişim raporu olmadan neyin kafasındasın sen ya :D

keşke okusan baştan sona sonra yorum yapsan .

1 aylık anakart ben yaptıysam garanti dışı kalsın . çöp olsun eyw ama teknik servis adı üstünde teknik servis bi müşteri şikayetini dinlicek .

para mevzusu yapıyorsun yok çakallıkmış yok kırar atarmışsın falan 5960x sisteme geçtim neden uğraşıyım ama hak aramak başka susup oturmak başka haklıyken bunları senin anlamanı beklemek cok zor be hocam .
     Asus , Çizgi Elektronikle Yollarını Ayırdı

:) , ulan çok abarttım bu flame işini ama gerçekten merak ettim o pin işini ama size çok yüklendiysemde affola tabi

benimde 1 aylık powercolor R9 290pcs+ ekran kartım görüntü vermediği için çizgiye garantiye gitmiş benden habersiz kondansatör değişmişti ve 1 hafta sonra yine zamanı belli olmayan ekran kartı görüntü vermeyi kesti sistem bundan kurtarıldı mesajları ile kartı iade etmem çok zor olmuştu çünkü yapılan testlerde kartda sıkıntı yoktu ama benim sıkıntımın vaktide belli olmuyordu bazen 2 saatte bir bazende 1 saatte 6 kere oluyor ve fan hızı %100 çıkıyordu reset atmadanda düzelmiyordu pc ye

• hocam sen beni anlamadın gaarnti dışı desin eyw . desinki başkan sen zarar vermişsin yine eyw , kart çöp desin yine eyw , para istiyorum desin yine eyw .ama 1 aylık kart kafaya göre garanti dışı kalmasın desin paralı yapıyorum garanti dışı atmıyorum desin veya benim şikayetimi baz alsın ilk müşteri memnuniyeti budur . şu sebepten kırıklmıs yada doğuştan desin incelesin ama bi be :) anlatmak istediğim bu benim . garanti dışı kalcağına para istesin verim garantisin devam ettirsin ilerde başka bir sorun olduğunda ürün garanti dışı değişim gereken olaylarda ve kaldıki al şimdi çizgi asusla ayrılıyor ve kart garanti dışı bişi olsa ne yapıcam ?

kaldıki ekran kartları yada anakartla bios güncelleme modası başlamştı heryerden değişik uygulamalar aldı başını gitti.

niyazi saral ilgili biri ama yetişemedi servisine ürün cok arıza cok talep cok olay değişik boyut aldı yürüdü gitti , niyazi beye mail atıyorsun adam 2 dk sonra dönüyor hemen ama teknik servise mail atıyorsun cevap yok arıyorsun açan yok . sisteme ürün durumlarını gircekler giremiyorlar girmiyolar arıyorsun açarlarsa bilgimiz yok diyorlar . sıkıntılar başkaydı kanımca çizgide niyazi bey yoksa her şikayete dönüş yapıyor sorun niyazi beyde değil zaten servisin taaa kendisinde , ilginç uygulamalar var işin içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i7_4790k -- 18 Eylül 2014; 18:03:05 >

• Forumda isimleri lazım değil garanti bitmeden ekran kartını hallederiz nasılsa (büyük ihtimal bios göçertiyorlar?) zaten hocam diyip şark kurnazlığı yapan ve bundan zerre vicdan azabı duymayan adamlar varken yeni serviste kafayı yer kısa zamanda. Ha olan masum kullanıcıya da oldu tabii arada ki, çizgiden bir mağdurda bendim vakti zamanında. şark kurnazları yüzünden ufacık bir hata da günahsız adamında malı garanti dışı kalıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

herkes onu merak etmekte zaten sıfır ve daha yeni ürünler garanti dışı kaldı nasıl halledilcek acaba

Ben sorunuzu gerçekten anlayamıyorum. Af edin. Ya da anlıyorum cevap veriyorum ama siz anlamıyorsunuz. örnek verir misiniz bana? Hangi üründen bahsediyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.