Şimdi Ara

ASUS Bilgisayarımı Ateşle Kazananı 'Efektsiz Kategori' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GTX 690?? Ben mi sahipmişim anlayamadım? Şahsen doğru anladıysam benim bir masaüstü bilgisayarım bulunmamakta idi. Röportajı izleyiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunder_ozi

    GTX 690?? Ben mi sahipmişim anlayamadım? Şahsen doğru anladıysam benim bir masaüstü bilgisayarım bulunmamakta idi. Röportajı izleyiniz..

    Affedersiniz karıştırdım. Mesajımı da sildim. İyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnbvb

    .



    Hepimizin hakkı yendi.Kazanan video ile hep

    dandik olan videoları karşılaştırmışlar.Youtubede izlediğim videolardan hiç bir

    kesit koymamışlar.Şüphem bile var izlediklerinden :(

    Zaten kazanaların seçilmiş kişi oldukları söyleniyor.

    Bu da sizin beğenmediğiniz bir video.Bence kazanan videodan daha iyi.Haa

    birinci olurmuydu onu bilmem ama daha iyi olduğu kesin.


    http://www.youtube.com/watch?v=3ENsn42wX9Y


    .


    Bu mesajınız baştan aşağı felaket.
    İnsanların emeklerine dandik demişsiniz, Dandik dediğiniz videolar için o kadar emek verilmiş.
    Videoları izlemediklerini ima etmişsiniz.
    Kazananların önceden seçildiğini yazmışsınız.

    Bu kadar hakaret ve iftirayı bir arada yazmasaydınız keşke.




  • .


    Hepineze helal olsun başka bişi demiyorum.

    Bana mı kaldı yediğiniz kazığı sorgulamak.

    Hepiniz hakklısınız.

    Kazanan videodan anlamsız ve bir okadar da zihnin ötesinde olan mesajları

    çıkartmak varken , niye apaçık mesajı veren videoları seçelim :)))

    Hepinize helal olsun.


    :::SAYGILAR:::::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 10 Şubat 2014; 5:40:57 >
  • Jürinin değerlendirmesi ve puanlamalar... Hangi konularda ne için ne kadar puan kestiklerini ifade ettikleri anlardaki argümanların yetersizliği yarışmaya biraz tuz biber ekiyor. Kızanların eleştirenlerin, bu açıdan haklı bulunması lazım. Kazanan arkadaşın tebrik edilmesi ve onun adına sevinilmesi, kapı zili çalındığı zaman sürpriz yapılarak biz donanımhaber'den geldik dendiğinde Oğuzhan kardeşimizin kalp çarpıntısı gibi empati kurulduğunda insanı gerçekten mutlu edecek anların biraz önüne geçiyor. Yarışma çok güzel. Video olarak hazırlanması da doğru... Buna karşın sanırım oturması için biraz zamana ihtiyacı var. Ekibin sonraki yarışmada sadece 3 başlıkla değerlendirme yapıp: "Emek "10 numara ama bir şeyler eksik diyebilmesi, eksik olan şeyin ne olduğunu söylememesi, aslında söyleyememesi, bilmiyorum kaç kişi katıldı ama sadece izleyenleri de kattığımızda binlerce insanın tadını kaçırmaya yetti. O kadar çok video izlenecekse, sadece bu işi yapacak bir kadro kurulması lazım. Madem bu işe çok yatırım var. Tanınmış bir tiyatrocunun veya donanımhaberin pazarlama müdürünün jüri başkanı olarak, ASUS'un bu viral videolardan beklentisi ve yarışmacının bu beklentiyi ne oranda karşılayıp, hangi konularda yaratıcı biçimde istenen de fazlasını sunabildiğini tak tak ifade edebilmesi lazım. Yani "Bir şeyler eksikti anlıyor musun" şeklinde eksik olan şeyin ne olduğunu ifade edemeyen, "anlarsınız ya" durumuna havale eden tutum, jürinin yorgunluğunu ve emeğini yansıtamamış.

    Özetle, jüri sadece içgüdüleri ile yolunu bulmaya çalışmış ve müthiş yorgunluğunu artık sonlandırmaya çalışmış gibi görünmesin. Oğuzhan kardeşimiz burada kendini tekrar ifade etmek zorunda kalmasın...

    Yarışmayı beğeniyorum, takip ediyorum, cesaretimi toplarsam belki ben de katılırım. Ama sonraki yarışmada, "şeffaf şekilde biz bu videoları böyle değerlendirdik" iyi niyetine ek olarak profesyonel ve ikna edici bir değerlendirme içeriğinin de dahil edilmesi lazım. Yoksa siniri bozuk mesajlar birikip yarışmanın tadını kaçırabilir.




  • mesut abi inş okuyorsundur burdaki yorumları bazı arkadaşlar gerçekten haklı yorumları var bende vidoe gönderdim fazla bir beklentim yoktu youtube güzel videoları görünce ama mağdur öğrenci videosu nedir Allahını seversen onun neresini yorum yapmaya değer buldunda ilginç buldunda finale koydun bi ton video çıkar onun yerine konulacak. izlerken ben utandım gerçekten ayıptır emek diyosunuz mesaj diyosunuz adam kamera önünde klasör açamıyıqqq oyun oynayamıyıqqq asus bize bakmiiii diyo finale kalıyo valla helal olsun hakkı yenen arkadaşlara üzülüyorum ben....
  • Çok fazla olumsuz yorum var. Bir daha herhangi bir benzer yarışma yapılacaksa yorumların baştan sona gözden geçirilmesi gerekir bence.
  • Onemli olan puanlamamin tek tel ifade edilebilmesi.. Emek 10numara diye puanlama sistemi mi olur bunda emek 7 ama neden? Puanlama sistemi bir acayipti. Simdiden soylim katilmadim katilmaya da niyetim yok . Kazanan arkadisi tebrik ederim. Ama O bile bilmiyordur nasil puanlandigini..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusta da hiç kafa yokmuş yemin ederim 300 kişinin katıldığı yarışma yapıyo 2 senedir herkesin katılabileceği bi yarışma yapsa 10a katlar reklamını ama ordaki çalışanlar düşünsün artık ne diyim :)
  • Haketti yada hakatmedi bir yana , Kazanan arkadaşın videosunu izlerken çok sevindim.Dünya belkide bizlere bunu alacak imkan verse idi bu kadar heyecan ile dolmazdı içimiz ve anlamı olmazdı.Evet bu bilgisayar iyinin de iyisi yani en iyisi fakat asıl mesleğimin çok uzağında.Belki katılıp kazansam bile evde öylece boş boş yatıcak İhtiyacı olan birisine gittiyse ne mutlu ona :)
  • Bu arada bir ekip, yarışma mantığını eleştiren her mesaja itina ile kaşla göz arasında eksileri yapıştırıyor. Ekibin, mesaj atmayıp sadece eleştiren - eleştiri kokan mesajları eksilediğini, tek işinin bu olduğunu belirteyim:)
  • Kazanan yada kazanamayan arkadaşların kendini kötü hissetmesine gerek yok. Doğru yada yanlış , beğenin yada beğenmeyin bir jüri kurulmuş ve Asus'la beraber kararlar verilmiş. Burada kazanan arkadaşları tebrik etmenin ötesinde , yapılabilecek tek şey yarışmaların devam edebilmesi ve gittikçe daha kaliteli olabilmesi için adabınca eleştri olabilir ki zaten ne @Speed-Step ne @enderc nede Asus yetkilisi bunlara kötü bakar. Şimdiye kadar adabınca yapılan eleştrileride hep olumlu karşıladıklarını ve değerlendirdiklerini düşünüyorum. Burada insanları yargılamaya, videom kazanmadı diye naralar atmaya gerek yok. Herkes aynı pencereden bakamaz, bakmamalı da.

    Benim gördüğüm kadarıyla 1.lik alan 2 video da oldukça iyi. Ben haketmediklerini ve oylama konusunda haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. Sadece video'ları ve kazananları bir an önce yayınlamak için biraz acele ettiklerini düşünüyorum. Zaten oldukça yorucu zamanlar geçirdikleri belli oluyor videolardan da, bu yüzden bunu da doğal karşılıyorum.

    Bu yüzden bağırıp çağırmaya gerek yok. Bir dahaki yarışmalara daha iyi hazırlanmaya çalışmak çok daha mantıklı olacaktır.

    ---

    Nacizane benimde bir kaç önerim olacak, değerlendirilebilir.

    Kazanamayanlardan illaki kazanana kadar haksızlık yaptınız ' gibi cümleleri duyacaksınız. Bunu videoyu yayınlamadan öncede biliyordunuz zaten. Ama bundan sonra madem 300 kişi video gönderdi son 10 kişi kalsın çeyrek final, 5 kişi yarı final , 2 kişi de finale kalsın. Son 10'a kalan videoları Asus Türkiye sayfasından paylaşın ve oylamaya sunun. Oylamada video gönderen ve bu işe az çok emek veren video sahiplerinin hakkı olsun. Oylama sonucunda belirlenen 5 kişiyide siizn kurduğunuz jüri tablo şeklinde belirlenen etmenlerin çizelgesine 10 üzerinden küsüratlı puan vererek oluştursun. Son 2'ye kalınca da canlı yayında açıklansın. Bence, bu şekilde kimsenin bir söz söyleme hakkı da kalmamış olur. Hatta belli bir yüzde de katılan katılmayan herkese verilip ilk 10'un belirlenmesinde % sahibi olabilir.

    Son olarak kesinlikle bir rüya sistemi değil de , daha düşük çözünürlüklü rüya sistemi vermeniz daha güzel olur. Birinciye kulaklığına kadar vermektense son 10'a kalanlara da hediye verilirse ben bile video çekmeyi düşünebilirim asus bir board fena olmazdı

    ---

    Acımadan eleştri yapan arkadaşları da düşünmeye davet ediyorum. Haksızlık yaptınız derken sizde başkalarına haksızlık yapmayın. Bu eğlence ve tanıtım amacıyla yapılan bir yarışma sadece. O kadar.




  • hocam oylama demişsinizda o çok sakat hile hurda karışır adamalr 5 tl lik saat için yapmadık şeyler bırakmıyo asus sistem için artık düşünemiyorum.

    birde 17:40 da çıkan mağdur öğrenci adlı videonun orda olması sizce normal mi tarafsız bir gözle yorum yapın lütfen ve youtube a girin bin kat daha iyi videolar var ama arkadaş klasör açamıyıqq diyerek finale kalmış bu mu olay yani ben kendi videomu açıkcası begenmedim umudumda yoktu sırf katılmak için katıldım ama hakkı yenen arkadaşlar var onların yerinde bende olabilirdim güzel bir video yapmıssın günlerce uğraşmıssın düzenlemesi montajı felan kurgu yapmıssın adamın birisi klasör açamıyıqq diyor senin video çöp
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Söylediğimi bir daha okuyun, aslında hiç sakat değil. Facebook üzerinden oylama hakkı sadece yarışmaya video gönderip katılanlarda olursa hiç bir sıkıntı çıkmaz. Misal, senin 50 tane arkadaşını ikna edip video çektirtme şansın var mı ? Tabiki yok. Zaten tamamen oylama yapılırsa da uygun olmaz son sözü Asus'un söylemesi lazım. Oylama sadece dikkate alınacak bir parametre olabilir.

    Jürinin de çok farklı birşey yaptığını ve haksızlık yaptıklarını düşünmüyorum. Esasında bazı yorumlar ile Jüriye haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Söylediğim gibi sadece işleyişte biraz aceleci davranmış olabilirler, bir an evel sonucun açıklanması amacıyla.

    Yada şunu söyleyeyim , örneğin benim videoma sana göre haksızlık yapıldı ve ilk 5 e giremedi. Sence bende bu yarışmada mağdur oldum diyelim. 1. olan arkadaşta birinci olmamalı derim o zaman. Bence onun videosu da ilk 5 e girmemeliydi. Yada 1.olan arkadaşa göre kendi videosu herkesinkinden çok daha iyi yada daha kötüydü. Sanırım demek istediğimi anlatabildim, insanın bakış açısı farklı olduğu sürece bir tek iyi yada bir tek kötü bulunamaz. Jürinin seçtiği birinciler bence genelin düşüncesiyle de çok uzak değil. Mesela 17:40 taki arkadaş birinci olmamış ? Yada 1.olan ilk 5'ten daha aşağıda kalmamış.




  • düşüncelermin arkasındayım bi ton yazı yazmıştım sildim konu uzarda uzar siz sorun yok diye ısrar edersiniz ben juri sağlıklı oylama yapamıyor diye ısrar ederim böyle gider, ama ne haddime videosuna güvenen arkadaşlar itiraz etsin serzenişte bulunsun banane
  • thunder_ozi

    Hayırlı olsun. Efendi, eğitimli, sağduyulu bir kişisin olumsuz eleştiriler vs. tabi ki olacaktır. Fakat burada senin ne kadar temiz bir insan olduğun bende daha büyük etki yarattı. Kanser hastalarına verdiğin değer ve özverili çalışmaların karşılığında bu hediye sana donanım haber üyesi olarak benimde hediyem olsun. Eşine de selamlar. Güle güle kullanın.

    Mesut çevik gerçekten bir hediyeyi sizin adrese gidip teslim etmeniz o heyecanı paylaşmanız hoş olmuş. Güzel video idi.

    Sevgiler herkese.

  • .


    Gezi parkı ağaç kesme filan olaylarına eminim çoğunuz karşı çıktı.

    Ama biri de çıkıp Ulan Bu adamı birileri seçmiş.Yani ülkenin başbakanı(jürisi

    olur kendisi) bir karar vermiş ağaçları kesecek ve buna herkez saygılı

    olmalı DEMEDİ.

    Ama sizler kazanan video için çıkıp bir jüri var ve böyle karar vermiş

    diyorsunuz.Bİr de yok işi gereği ödülü o haketmiş filan deyip iyice

    saçmalıyorsunuz.

    Kızdığımız nokta bu. Sanki olayın üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz.

    Ben kazanamadım ama hakeden bir video kazansaydı gerçekten GÖBEK atardım.

    Ben artık sizlerden , bu siteden , mesut bey ve Turşucu arkdaşlarından SOĞUDUM.

    Kazanan arkadaşımı değil burada videoyu eleştirdim.

    Ona hayırlı olsun.

    Suç onda değil :::::: mesut bey ve Turşucu arkadaşlarında.



    Hayat: ölmek için doğmak ; Hayaller için yaşamaktır.


    :::S.A.Y.G.I.L.A.R:::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 10 Şubat 2014; 5:38:13 >




  • benim anlamadığım bir noktada şu neden hep video çekilme şartı koyuluyor?
    bu site video sitesimi yada bu dh ne zamana kadar video inceleme başlattıda hep videolu inceleme isteniyor... burda dhde çok fazla user var... daha basit ama çok daha geniş katılımlı olan yarışmalara yönelmeli dh...

    mesut çeviğin bunu dikkate alması gerekir bence yada en azından bunuda denemeli...
    örnek vermek gerekirse;

    asus yada diğer markaların yarışması için bir slogan düşüncesi yazılabilir
    yada konuyu en iyi anlatan foto olabilir...
    veya o markanın güncel teknik bilgisi olan 3-4bilgi sorusu olabilir anketde yine bu forumdan açılabilir doğru cevaplayanlar arasından bir çekiliş yapılabilir...
    yada o ürün yada modeli almak için bir hoş anınızı paylaşabilirsiniz...


    bu yazdıklarım çok basit ve çok katılım sağlanabilen yarışma seçenekleri
    kazanan arkadaşı tebrik eder iyi günlerde kullanmasını dilerim.




  • Akıl yoksa neylesin fikir çalsın abdurahman oynasın bekir.... diyecek birşey yok bütün yorumları okudum hakksız yada haklı zaten önceden belirlenmiş birşey

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.