Şimdi Ara

ASUS Bilgisayarımı Ateşle Kazananı 'Efekt Kategorisi' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1. seçilen, videonun kaçıncı dakikasında?
  • Vedalaşmalar nedne ev içindeki kameranla yapılıyor odamı asus
  • merhaba bu yarışma ne zaman düzenlenecek öğrenebilirmiyim.

  • video da hediye verilen monitorun modeli vg278mi ben asus görevlisinden sanki öyle duydum ve o monitöre IPS dedi ama benim bildigim vg278 serisinde ips yok :D biliyorum küçük bir ayrıntı ama kafama takıldı.

  • Kazanan arkadaşa tebrikler çok güzel bir video hazırladı ama adanalın ki bana göre daha iyidi ama kazananinkide güzeldi

  • Effects dalında ise bu yarışma bence adanalı arkadaşa verilmeliydi.

    Arkadaşlar effect diyosanız gerçekten o uçak kaçırma videosunu hazırlayan arkadaşın ki daha iyiydi bence.birinci seçilenin sadece kurgusu daha üstündü.

    Gördüğüm kadarıyla tracker var hızlı çekim var andrew derslerinden alıntılar var kargo bölümünde asus gösteriyor oradaki de bence önemli bir bölüm.eee adam uçagın dibinde atlıyo vs. effectse bence bunlar diğer videoya göre daha fazla effect.amatörlük değil burda önemli olan bişeyler yapmak arkadaşda elinden geldiğince yapmış.

    1. Seçilen videoda ise kurgu güzel kan effect var camera açısı güzel bide giriş iyi olmuş başkada effect yok gibi.

    birinciyi tebrik ediyoruz tabi.

  • Ben yarışmayı takip eden biri olarak hayatımda bu kadar saçma ve adil olamayan bir oylama sistemi görmedim. Mesut'un canlı yayında da üstüne basa basa söylediği kritlerler vardı, sürükleyicilik, komedi, mesaj ve Asus markasını vurgulamaya yetecek kadar Asus isminin veya logosunun kullanılması.

    Oylamada kazanan kişiye rakip olan Adanalıların filmi tüm kritlerleri tutuyordu benim gördüğüm. Oylarken diyorsunuz ki mesaj kısmından 7 veriyoruz, Asus markasını başlarda öne çıkarmış ama sonradan düşüşe geçmiş diyorsunuz. Pardon ama bilgisayarı verdiğiniz arkadaşın filminde Asus'un lafı geçiyor mu? Buna rağmen ona da 7 puan verdiniz mesaj kısmından, bu adil mi? Eğer kazanan kişinin mesaj - marka gösterme puanı 7 ise, uçaklı videoda bu durum daha ağır basıyor en az 8 - 9 verilmesi gerekmez miydi? Eğer uçaklı videoda asus vurgusunu yetersiz bulup puan kırdıysanız, kazanan arkadaşın videosunu yerin dibine sokmanız lazımdı işin gerçeği. Eğer filmin en sonunda Asus bir kasa olmasa, bu filmin Asus için yapıldığını söylemeye bin şahit gerekir. Hatta o asus kasa bile tesadüf eseri filmin içerisinde gözükmüş gibi, hiç asusu anlatan bişe yok. Alakasız ilgisiz bir şey, üstelik sıkıcı, başındaki 30 saniyesi güzel gerisi 5 para etmez.

    Bir diğer adaletsizlik ise, kazanan filmi eleştirirken diyorsunuz ki monoton ilerliyor, ama lag olayı bizi ekrana bağlıyor. Ya Allah aşkına güldürmeyin, bu mu ekrana bağladı şimdi sizi? Filmde mesaj yok, sürükleyicilik yok, efekt desen o da yok, gerçekçi değil. Sadece adamın tiyatrocluğu iyi, ama bu da zaten yarışmanın dışında kalan bir kriter. Buraya sinema sanatçıları katılmıyor.

    Yani ben şu sorunun cevabını merak ediyorum, kafa kafaya gidiyor demişsiniz uçaklı videoyu yapan arkadaşlarla, peki kafa kafaya gitme durumunda sonucu ne belirledi? Böyle bir beraberlik varsa ortada, bir adım öne çıkartmanız gereken, Asus markasını daha çok ön plana çıkarabilen, daha sürükleyici, efektleri daha baskın olan video olmalı değil miydi? Siz tam tersine çevirmişsiniz bunu, kriteri tam tutmayan, efektleri tam olmayan, sürükleyicilik adına hiç birşey olmayan videoyu seçmişsinz. Bende katılmayı planlıyordum, iyiki katılmamışım. Canınızın istediğine vermişsiniz kasayı, belki bir tiyatrocuya Asus kasa vermek, kendi reklamınızı yapmanız açısından daha çok işinize gelmiştir. Hiç bir resmiyete dayanmayan, kafadan oylanan, kendi kendiyle çelişen yorumlarla devam eden bir oylama sistemiydi benim gördüğüm.

    Son olarak, üst mesajlarda da bazı arkadaşlar benim fark ettiklerimi fark etmiş, yazık etmişsiniz gerçekten. Hak edene gitmemiş, adamın filmine kötü demiyorum, zira uçaklı video olmasa Cengiz Güleryüz'ün filmi hak etmiş derdim. Ama tüm kriterler göz önüne alındığında hak eden film kesinlikle o film değil.





  • Evren kıraçın videosu gerçekten muhteşem olmuş şahsen ödülü o almalıydı diye düşünmüyorum

  • Bence kazananın video'su gayet başarılı. Hakeden kazanmış gerçekten.
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Neymiş kazananın elindeki imkan diğerlerinden farkı olarak anlayamadım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    kazanan oyuncu bildiğin geçekonduda yaşıyor.

    Sen villada yaşıyorsun herhalde.. Tahmin de edeyim sunumun da yok değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkyanusAskin

    Neymiş kazananın elindeki imkan diğerlerinden farkı olarak anlayamadım?

    kostüm
    dekor
    mekan
    kamera
    tecrübe
    yetenek

    sinema sektöründe olduğu için bunları hepsi kazanan abimizde mevcut hak etti kazandı
  • Birkhoff kullanıcısına yanıt
    Bende pc'si iyi falan sandım ya :D Haklısın adam'da hepsi var haketti...
  • O Kamuflaj kalktı la 2 sene önce.

    ayrıca 35 yaşındaki adamı da jandarma albay yapmışlar hiç olmamış :D
  • Walla ilk beşin hiçbirini beğenmedim. Kendi Video'm bana göre kaybetmeliydi ama daha güzel videolara vardı. Gerçi siz napcaksınız İlk 5'i asus seçmiş. :D

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.