Şimdi Ara

ASUS A8V-E SE MI YOKSA GIGABYTE GA-K8NF-9 MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar cok acil bu iki anakartdan birini almam gerekiyor. Asus un modeli VIA K8T890 cipsetli, Gigabyte in ise Nforce4 cipsetli. Amd 3700+ San Diego islemci ile kullanacagim. Dolayisi ile overclock da yapmak istiyorum. Biraz arastirdigimda Gigabyte in anakarti overclok konusunda cok problemli oldugunu okudum ama bir yandan da nforce4 cipsetli olmasi onun albenisini arttiriyor. Hatta fiyat olarak da asus dan daha uygun. Bir yandan da asus kalitesi ve via cipset var. Acaba hangisi kalite ve overclock yonunden hangisini tercih etmeliyim. Bu arada anakartin uzerindede Msi X1950 PRO ekran karti kullanacagim. Bu ekran karti icin islemci ve anakart darbogaz olustururmu? Lutfen yorumlarinizi esirgemeyiniz..

    ASUS A8V-E SE Linkler :
    http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=143&model=576&modelmenu=1

    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=210020046


    GIGABYTE GA-K8NF-9 Linkler :

    http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2206

    http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=5879



  • Arkadaşım, ben overclock yapmadan 3700+ ile birlikte ASUS A8V-E SE kulanıyorum ve bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım.Gayet sade ve başarılı bir anakart.Tavsiye ederim...
  • Hocam peki Asus un bios ayarlarında overclock icin gelismis secenekler varmi? Sanirim gigabyte da fazla detayli overclock secenekleri yok. Hocam birde hic overclok denemesi yapmadın mı?
  • Arkadaslar kimsede bu anakartlarla ilgili paylasacak bir bilgi yokmu acaba. Bunlardan birini alacagim ama cok kararsizim.
    Lutfen yardim edin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.