Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu HDD 4200rpm nin farkı hissedilir derece mi???
    Yani 4200 le 5400 arasında ucurum olmamalı ama yine de sorim dedim..
    Hatta bi araştırma bile yapmıştım, farklar sadece milisaniye bazındaydı,
    yine buraya da koydum zaten ama sen ne diyosun kullanan biri olarak...
  • "Mr.Anderson" daha önce 5400 RPM HDD kullanmadım, masaüstü pc deki 7200 RPM. Bence fark edecektir ama dediğin gibi çok hissedilmez herhal. 5400 RPM ( ya da daha hızlı olanları) HDD üzerindeki sektörlere daha hızlı ulaşmanı sağlayacaktır bunu da unutmamak gerekir.
  • hersey tamamda su ekran kartını bi acıga cıkarsak sonucta sistem kuvvtli ve umarım ekran kartıda oyunları oynatır duzgunce sabırsızlanıyorum arkadaslar kusra bakmayın yani fx5200den ii performans gosteriodur umarım hemen alcamda iste arkadasların yorumunu bekliyorum...kesinlikle bu bi baskı veya herangi bisi diildir sadece sabırsızlık anlarsınız..
    alan herkes gule gule kullansın
  • goxel bende izmirdeyim yarin cankayaya gidip bakmayi düsünüyorum.Basar bilgisayar tam olarak nerde?
  • "falco203" Başar bilgisayar eski itfaiyenin (şimdi bir kültür merkezi gibi birşey oldu ya) hizasından aşağı doğru iniyorsun. Şurgun, Başarı sonra da bir lokanta tarzı bir yer gelecek. İşte ondan sonra Başar PC yi göreceksin. Ana yolda zaten. Tabelasında Pro2000 yazıyor görürsün zaten.

Yalnız ellerinde olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bir git ama aklındaki sorulara da cevap bulursun daha ayrıntılı bilgi alırsın hem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel_35

"falco203" Başar bilgisayar eski itfaiyenin (şimdi bir kültür merkezi gibi birşey oldu ya) hizasından aşağı doğru iniyorsun. Şurgun, Başarı sonra da bir lokanta tarzı bir yer gelecek. İşte ondan sonra Başar PC yi göreceksin. Ana yolda zaten. Tabelasında Pro2000 yazıyor görürsün zaten.

Yalnız ellerinde olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bir git ama aklındaki sorulara da cevap bulursun daha ayrıntılı bilgi alırsın hem.

tesekkurler
  • benim bildiğim en yavaş parça hdd olduğu için rpm çok çok önemli
    desktop ta 5400 ile 7200 arasındaki farkı kullanırken direk anlıyabiliyorsunuz
    zaten testlerdede bariz

ama notbookta bilemem adamlar teknolojiyi geliştirmiş olabilir
    notbooklarda bildiğim yüksek rpm fazla elektrik tüketimi ve ısı yarattığı için maliyetli oluyo
  • goxel kullandığın notebook nedir?merak ettim özellikleri çok ii görünüyo.
  • "tt82" kullandığım dizüstü ASUS A6Vc (RAM 1 GB a upgrade edilmiştir.)
  • su an siparis vercem ama ahh ekran kartı yaktın beni yaaa...napcam ben
  • goxel asusun distributoru kim ?
    teknik servis ve garanti konusunda bilgin var mı ? ya da nereden bilgi alabilirim?
  • Arkadaşlar Asus'un distribütörü Boğaziçi Bilgisayar'dır.

İnternet adresihttp://www.bogazici.com.tr/ dir.

Ben bilgisayarın özellikleri için bilgi almak amacıyla İzmir şubesini aramıştım. İlgilendiler açıkçası. Garanti ve servis konusunda bilgim yok ama Boğaziçi'nin köklü bir firma olması herhangi bir durumda sorun yaşamayacağım izlenimi veriyor.
  • evet sağol :) siteyi 2 gündür acamıyordum
    şimdi açabildim
  • göxel_35
    arkadaş hayırlı olsungüle güle kullan allah serviz yüzü göstermesin saglıklı huzurl mutlu mesut bahtiyar etsin (abarttım galiba)

inşallah tez zamanda şu ekran kartı hakkında da bilgi verip içimizi rahatlatırsın elemelerde casper cps2000 ile asus a6v arasında kaldık

casper de 128 mb intel 900 paylaşımlı e.kartı var şekil olarak güzelde e.kartı bana yetmiyor asus 64 mb lık e.kartı hakkında açıklamalar yaparsan bizide rahatltırsın daha dogru düşüne biliriz satıclar satmak için her türlü palavrayı atıyo dogruları anca burdakiler söyler

teşekkürler
  • Arkadaşım ekran kartı 64 MB GeForce 6200 TC(TurboCache). Ancak sistem gerektiğinde bunu mevcut RAM den kullanarak 256 MB yapıyor. Hatta ekran kartının özelliklerine bakacak olursan 256 MB bellek olduğu yazıyor. Şuan bende 256 MB olduğu yazıyor ve RAM hala aynı 1 GB, yani herhangi bir eksilme yok.

Güncel oyun cdsi ben de olmadığı için oyun hakkında bilgi veremiyorum. Ancak nVidia nın sitesindeki grafiği sana yolluyorum (daha önce bir arkadaşımız da vermişti)

Burada görebileceğin gibi 6200 TC nin 3DMark05 skorları var ve Intel'in Media Accelerator 900'den (bütünleşik) daha iyi skorlara imza atmış.

• arkadaslar kimse pil süresi hakkında bilgi vermiyo goxel sen hic denedinmi pil süresini???
  • Bide ekran görüntüsü hakıında bilgi verirsen sevinirim
  • goxel bugun gidip baktim,bir tane vardi,kredi kartina taksitle alacaktim anlasmali bankaya ait kredi kartina limitim yetersiz olunca alamadim.Baska yerdende sordum onlar ramin ddr oldugunu söylediler,bogazicinin sitesinde de ddr olarak yaziyor sen ddr2 oldugunu yazinca biraz sasirdim.Halen karar veremedim.Acer 1692 modelini hicbiryerde bulamadim.Belki aceri inceleme sansim olsaydi Asus icin net karar verirdim.foruma bakmadan almak istemedim yeni yorumlari okuyup ona göre karar vermeyi tercih ettim.
  • arkadasım bugun bende ankarada biyerde baktım ordada ddr2 dediler...
    yokmu bizim sorulara cewap

göxel arkadasım bu arada sana PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_rapunzel -- 19 Eylül 2005, 21:00:34 >
  • ASUS A6B00VC

Bu notebook hakkında herkes birşeyler söyledi. Hatta bazı arkadaşlarımız diğer modeller 2000-3000 $ mertebesinde iken bu özelliklere sahip bir notebook nasıl oluyordu da bu fiyattan satılıyordu. Arkadaşlar diğer markalarında bu tarz ürünleri var. Sony, Acer, Dell. Bu bir satış stratejisi. Notebook piyasası çok hareketli ve çok notebook satılmakta. Firmalarda bunun farkında. Pastadan pay kapabilmek için bu tarz ürünler çıkarıyorlar. Fiyatına bakıp bu notebookların biryerlerinde sorun mu var sorusunu sormayın. Tabii ki bazı özelliklerden yoksun olacak. (Mesela ekran kartı gibi: tümleşik)

Şimdi gelelim notebook hakkındaki izlenimlerime:

01. Notebookun görüntüsü: Görsel olarak insanın gözünü doyuruyor. Bileklerin ve parmakların klavyeye yerleşimi süper. Tuşlar gayet iyi. Söylenildiği gibi basınca deforma olacak türden değil. Kasa sağlam. İnsana güven veriyor.

2. Kamerası: Tek kelime ile mükemmel. 1.3 megapixellik kamera sürekli msn'de konuşan kişiler için biçilmiş kaftan.

3. Çanta: Daha önceki dağıtımlarda verilen çantalardan daha şık. Klasik görünümlerden farklı. Sportif bir dizaynı var. Çanta siyah, kenarları mavi. Dayanıklı bir ürün.

4. Mouse: Logitech mouse çok şık. USB portuna takılan ve kablosu gerektiğinde mouse altına sarılabiliyor. Çantada kablo karmaşası yaratmayacak şekilde
    dizayn edilmiş.

5. Harddisk: 80 GB 4200 rpm. Çok sessiz. Ve en güzel tarafı çift partition (C, D). Eğer tek partition olsaydı bölmek için uğraşacak, programları kurmak için zaman kaybedecektim.

6. Ekran kartı: Bu notebooku almak isteyenler tüm özelliklerine okey dediler ama ekran kartı olayında kafalarında sürekli bir soru kaldı. Acaba oyun oynayabilir miyim? Ben NFS Hot Pursuit 2'yi kurdum. Süper oynadım. Beni çok memnun etti. Bana sakın şu oyunu dene, bunu dene demeyin. Ben sadece araba yarışları oynuyorum.

7. Fan: çok sessiz. Devreye girdiğinde bile sessiz.

8. Isınma: Notebook geldiğinden beri (7 saattir) sürekli açık. Program yükledim, internetten yazılımları güncelledim. Ve ısınma normal. Korkulacak boyutlara çıkmıyor.

9. RAM: Kasanın üzerinde 512 MB yazıyor. Sistemde de 512 Mb yazıyor. Ama ben bir yerde DDR mı DDR2 mi olduğunu göremedim. Bununla ilgili olarak bilgi alınca sizlere bildireceğim.
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263 burada 512 MB DDR RAM (Max 2 G) yazıyor.

Şimdilik sizlere aktaracağım bilgiler bu kadar.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.