Şimdi Ara

ASUS A3 cüler buraya derneğimiz kurulmuştur (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
3
Favori
89.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam bende 2 yıldır kullanıyorum a3ac serisini hiç sorun yaşamadım ancak birşey sormak istiyorum asus a3ac serisinde anakart hangi işlemcileri destekliyor acaba bulabilirsek intel centrino 1.73 yerine 2.00 ghz lik işlemci çalışırmı ?
  • bu konuda bir fikrim yok
    quote:

    Orjinalden alıntı: intel478

    Arkadaşlar selam bende 2 yıldır kullanıyorum a3ac serisini hiç sorun yaşamadım ancak birşey sormak istiyorum asus a3ac serisinde anakart hangi işlemcileri destekliyor acaba bulabilirsek intel centrino 1.73 yerine 2.00 ghz lik işlemci çalışırmı ?
  • Arkadaşlar bir ricam olucak elimde exper serisinden çıkma a3n bir anakart var malesef elektrik probleminden parçaları yanmış işlemcinin hemen üst kısmında yanık bölüm var parçaları okuyamıyorum aranızda notebookunu temizlik nedeniyle açmak için bahane arayan varsa bana bir fotoğraf yollayabilirmi bende gereken parçaları değiştirebileyim şimdiden teşekkürler.
  • a3n recover cd si lazım acaba yardımcı olurmusun...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SLYLEE

    a3n recover cd si lazım acaba yardımcı olurmusun...

    bende asus a3ac recovery cd var. olur mu ki seninkine?
  • donanımlar uyarmı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SLYLEE

    donanımlar uyarmı ?


    benimkinin donanımı:
    İşlemci : Intel® Pentium® M 735 işlemci (1.7GHz/2MB/400MHz)
    LCD Ekran : 15
    Yonga Takımı : Intel 915GM/ICH6M
    Grafik Arabirimi : Intel® GMA 900 grafik teknolojisi
    Grafik Bellek : 128MB a kadar paylaşımlı
    İşletim Sistemi : Windows® XP Home Türkçe
    Ağırlık : ~ 2.7kg
    Anabellek : 2GB DDR2-533
    Sabit Disk : 60GB
    Optik Sürücü : 8x DVD±RW Dual DL
    Modem : 56K
    Ethernet : 10/100Mbps + 802.11g Wireless LAN
    IrDA : Var (SIR)
    Pil Ömrü (Ençok) : ~ 4 saat (Li-Ion)
    Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM)
    USB : 4x USB2.0
    Firewire : 1
    Seri /Paralel Port : Var / -
    PCMCIA : 1xTip II
    TV-Out : Var
    Ses : AC 97
    Ölçüler : 328x288x27-38mm
    Diğer : Audio DJ, Power4Gear Teknolojisi, Kart Okuyucu




  • ASUS A3 A VISTA ICIN DRIVERLARI VARMIDIR ARKADASLAR BEN 2 GB RAM VE 120 GB HDD TAKTIM.SIMDIDE BIR VISTA DENEME YAPMAK ISTIYORUM AMA DRIVERLARI BULAN VARSA BANA YARDIMCI OLABILIRMI?
  • bana gönderirmisin
    quote:

    Orjinalden alıntı: ..::SU::..

    Bu arada Asus Recovery CD isteyen herkese gönderebilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sadi_81

    bana gönderirmisin
    quote:

    Orjinalden alıntı: ..::SU::..

    Bu arada Asus Recovery CD isteyen herkese gönderebilirim




    adresini gönder, yollayayım
  • çay mah.seyhan cad. no:46 düzce
    teşekkürler
  • e-mail:sadicesur@hotmail.com
  • merhabalar
    benımde asus a3500e leptopum var fakat cok sorunum var aldıgımdan berı sansımdan dolayımı asustan dolayımı çözemedım sorunlarım su leptopum acıldıktan 10 dk sonra pc kapanıyor tekrar acmayı denedıgımde ise acılıs ve boot ekranları kayıyor kırmızı ekran geliyor bu seferde.. tekrar kapandıktan sonra genelde windows cokuyor.. yine bi 10-15 dk bekledıkten sonra acıyorum yıne aynı sorun pcde oyun kesınlıkle oynamadım oynamıyorumda stand by durumunda bıle kapanıyor .. bunlar dısında batarya 20 dk max gidiyor oda bısı yapmazsam fandan anormal sesler geliyor pc herhangibi bi carpma,dusme,darbe gibi bi sey almadıgı halde sol lcd tutma menteşesi kırılmış farkında bıle değildim.dvd surucu bozuldu okuma yazma hc bır sey yapmıyor pcnın ekran kartı sogutma fanının deıstırcem acılmıyor sanırım klawye bolumunden acmam gerek napmam gerektıgını anlamadım =))
    işlemci ve fanı deıstırsem yetermi sizce yada napmam gerekiyor.. her turlu yardımlarını bekliyorum =)))
    saygılar




  • Asus A3A yı tv' ye nasıl bağlıyoruz bilen var mı? Kablolar ben de var ama görüntü alamıyorum.
  • slm beyler bana acilen asus a3nlaptop anakartı lazim yardım edermisiniz
  • bana acilen ikinci el temiz asus a3n laptop anakartı lazim varsa eger fiyatı ile birlikte bildirirseniz sevinirim
  • merhaba, a3a sahibiyim. forumda daha önce ses kartıyla ilgili bir problemim olduğunda arama yaptırmış ama sorunuma çözüm bulamamıştım. ses kartımın driverını formattan sonra ykleyememiş ve uzun bir süre makineyi sessiz sedasız kullanmıştım. amma velakin alet bu kadar sessizlik yeter deyip bir gece kendi kendine sorunu çözverdi. anlam veremedim ama sonuçtan memnunum. şimdi size başka bir şey sormak istiyorum. bilgisayarı tv ye bağlamak istiyorum. elimde s video kablosu var. çıkışı tos. yani hani şu sarı kırmızı siyah olan kablonun sarı olanı. onu televizyonun yan tarafındaki uygun yere takıyorum ama görntü alamıyorum. bunun bir çözümü varmıdır. ikinci sorunum audio çıkışının içinde stero jakın ucu kırıldı ve içerde kaldı. nasıl çıkartırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasantahsinyilmaz

    merhaba, a3a sahibiyim. forumda daha önce ses kartıyla ilgili bir problemim olduğunda arama yaptırmış ama sorunuma çözüm bulamamıştım. ses kartımın driverını formattan sonra ykleyememiş ve uzun bir süre makineyi sessiz sedasız kullanmıştım. amma velakin alet bu kadar sessizlik yeter deyip bir gece kendi kendine sorunu çözverdi. anlam veremedim ama sonuçtan memnunum. şimdi size başka bir şey sormak istiyorum. bilgisayarı tv ye bağlamak istiyorum. elimde s video kablosu var. çıkışı tos. yani hani şu sarı kırmızı siyah olan kablonun sarı olanı. onu televizyonun yan tarafındaki uygun yere takıyorum ama görntü alamıyorum. bunun bir çözümü varmıdır. ikinci sorunum audio çıkışının içinde stero jakın ucu kırıldı ve içerde kaldı. nasıl çıkartırım.

    gerekli donanım sürücüsünü yükle tekrar dene,kırılan jak içinse karga burnuyla çıkarmaya çalış




  • mrb benimde asus a3a var kısa bir zaman önce format attım drivrlarını kendi sitesinde buldum ama bazıları hata verdi en önemlisi webcam drvrını lazım açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar. Sizinle ilginç bi problem paylaşcam. Yardım edebilen olrsa dünyanın en mutlu insanı olcam. A3N lapto sahibiyim ve şarj problemi yaşıyorum. Cihaz bataryaı bi şarj ediyo bi etmiyo. Bataryayı değiştirdim yine aynı. Şarj cihazını yeniledim hala aynı. Şarj cihazının giriş yerinde de bi problem yok. Hatta içini açıp şarj yolunu bile inceledim bi hasar görünmüyo. Batarya kafasına esince 10-15 dk şarj oluyo o da %20 kadar şarj ediyo sonra yine şarjı kesiyo. Bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa lütfen yazsın pm ya da msn olabilir. Teşekkürler

    mail : fth_cn_sexen9@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.