Şimdi Ara

ASUS A3 cüler buraya derneğimiz kurulmuştur (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
3
Favori
89.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar. asus a3e kullanıcısıyım wireless çalışmıyor ne ışığı yanıyor nede fn+f2 seçeneğiyle açabildim . saatin yanındaki simgeyi sağa tıklayıp ''kablosuz açık'' sekmesini tıklamaya çalıştığımdada ''intel(R)PRO/kablosuz ağ bağlantısı hala devredışı .Etkinleştirmek için donanım anahtarını kullanın'' diye uyarı çıkıyor. yardımlardan ''radyo sinyalini aktif hale getirin'' diye bişeyler çıkıyor. ne yapsam olmadı driverleri terar kurdum yinede banamısın demedi!
    çözüm hakkında bana yardımcı olursanız gerçekten ama gerçekten çok müteşekkir olacağım. kafayı yedirdi bana bu sorun. laptopum var diye gidip wireless modem aldım ama tık yok a3e de. başka bir asusla denedim oluyor. ben hariç herkes kullanıyor benim adsl i. çözümler için şimdiden herkese tşk ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_333 -- 15 Ekim 2007; 0:21:25 >




  • bora 333 arkadaşım aynı sorun formattan sonra bendede çıkmıştı ama basit bir sorun. Ağ bağlantılarıma girip wireless seçeneğini sağ tıklayıp özellikler diyeceğiz, buradan sonra yapılandır dediğimizde karşımıza çıkan pencerenin alt kısmında aygıt kullanımı bölümü var orayı etkinleştirerek sorunu çözebilirler.


    ayrıca driver cdlerini kaybeden arkadaşlar asus un internet sitesinde ürünler bölümüne girerek model e göre driver bulunabiliyor...
  • Arkadaşlar Merhaba.Bendede asus a3000 var.Bu laptop eskiden babamındı fakat bi gün babam bunu şarj ederken yüksek gerilimden dolayı anakartının yandığını söylüyor.İstanbula göndermiş teknik servis için 400dolar fiyat çekmişler ve anakart yanmış demişler.Şimdi ben pc yi babamdan aldım ve artık laptop bu saatten sonra ben yaptırırsam kendim kullanıcam.Şimdi şöyle durum var.Laptopu şarja taktığımda şarj oluyor ışığı yanıyor ancak aç kapa düğmesine bastığında laptopda değişen hiç bi durum yok.Ne çalışıyo ne bi ses çıkarıyo.Hep öyle kalıyor.Şimdi öncelikle bu durum anakartın yandığının göstergesimidir.Ve ben bu laptopa anakart almak istersem fiyatları ne aralıkdadır.Ucuz yollu bişey düşünüyorum illa gidip asus un anakartınımı almak zorundayım başka bi anakart alamazmıyım.En ucuz şekilde bu laptopu hayata geçirmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ARKasaLAR ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR A3A KULANICISIYIM bilgiSAYARIMA NASIL OLSA SITESINDEN BULURUM DRIVERLARINI DIYE FORMAT ATTIM AMA SITESINDE BULUNAN A3AC ALTINDAKI DRIVERLAR YARISINI TANIMADI ELINDE OLAN VAR BANA ULASTIRA BILIRMI LUTFEN RICA EDIYORUM :(:(
    TEL :05374775061
    MAİL: macxiii_34@hotmail.com
  • herkese selam öncelikle..2 yıla yakın zamandır asus 3e kullanıyorum..şimdi extra ram takmak istiyorum bilgisayara.DDR2 512 mb. 667 mhz hı-level marka bir ram buldum.fiyatıda gayet ucuz..bu konuda ne önerirsiniz.bilgisayarda çakışma yapar mı ? uyum sağlar mı? aksi halde ne yapmalıyım? yardımlarınız için teşekkürler şimdiden..
  • Arkadaşlar a3 de reovery özelliği var bildiğim kadarı ile driverı ne yapacaksınızki.
    Açılışta f9 a bastınızmı?
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Benim asus A3A makinam var.geçen gün açtığımda ekranda bir sürü çizgiler vardı.ve boot u geçtikten sonra windowsu boot edeceği sırada restart ediyor ve hiçbir şekilde windowsa girmiyor.makinayı kapattım ve ertesi gün açtığımda ise artık ekrana hiçbirşey gelmiyor ancak harddisk ışığı sürekli yanıyor.sizce problem ne olabilir.bana problem board da gibi geldi ama siz ne dersiniz?Garantili ama bana masraf çıkıcakmış gibi geliyo sanki.
  • webcam driverını nerden buldunuz bana da çok lazım asus un sitesinde bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafafb

    webcam driverını nerden buldunuz bana da çok lazım asus un sitesinde bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

    arkadaşlar asus a3e var ablamın.hard diski bozmuş yeni hard disk filan alıp kurdum işte.yalnız driver cdleri kayıp(geçende montunu kaybetmiş ablam) asus sitesinden(lanet sitesinden)çok zorluklar çekerek bir kaç driver indirdim ;ancak ses i getiremedim bir türlü.ve galiba halen yüklemediğim bir ton driver var zira aygıt yöneticisinde bir sürü yüklenmemiş bişeyler var.ALLAH RIZASI İÇİN biri driver cdlerini upload edebilir mi?çok mutlu olurum valla.
  • ses driver ı için TIKLA

    asus un sitesi güzeldir ya niye öyle dediniz ki?

    yine de başka eksik driver varsa söyleyin link koyarım
  • valla gerçekten çileden çıkarıyor asusun sitesi.hiç bir serverı hızlı değil bazıları indirmiyor bile!o verdiğin linkteki driverı dün 1 saatte filan indirebildim ara ara durdu ve 10 kb gbi süper bi hızla indirdim.olan driverları indirmeye çalıştım ama hala bişeyler eksik ve sitesinden yüklediğim sound driverıda çalışmıyor.bad driver hatası veriyor.bu arada aygıt yöneticisinin resmini koyuyorum hangileri eksik bir bakın.KEŞKE UPLOAD ETSE BİRİ driver cd sini.çok zor bişey olmasa gerek.lütfen arkadaşlar GERÇEKTEN ihtiyacım var.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: brk_066

    valla gerçekten çileden çıkarıyor asusun sitesi.hiç bir serverı hızlı değil bazıları indirmiyor bile!o verdiğin linkteki driverı dün 1 saatte filan indirebildim ara ara durdu ve 10 kb gbi süper bi hızla indirdim.olan driverları indirmeye çalıştım ama hala bişeyler eksik ve sitesinden yüklediğim sound driverıda çalışmıyor.bad driver hatası veriyor.bu arada aygıt yöneticisinin resmini koyuyorum hangileri eksik bir bakın.KEŞKE UPLOAD ETSE BİRİ driver cd sini.çok zor bişey olmasa gerek.lütfen arkadaşlar GERÇEKTEN ihtiyacım var.






  • arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce a3fc aldım. performansı pekte çift çekirdeği anımsatmıyor. ama yinede hızlı sayılır. neyse benim problemim klayvedeki harfler silinmeye başladı fazla kullanmamama rağmen bu problemden garantiye versem acaba klavye değişimi yaparlarmı yada uygun klavye bulabilirmiyim laptop için.
  • arkdaşlar asus a3ac model dizüstüme ram eklemek istiyorum hangi ram uyar,şu an 512 lik bir rem le çalışıyo,ddr2 ler de uyarmı ?
  • ben de merak edioyrum a3e ye ddr2 1gb 533 mhz ram uyar mı diye ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bayserhat

    arkdaşlar asus a3ac model dizüstüme ram eklemek istiyorum hangi ram uyar,şu an 512 lik bir rem le çalışıyo,ddr2 ler de uyarmı ?



    arkadaşım önce mhz ve ddr olayına bakman lazım onlar tutarsa olur. birde boş slotun varmı_?? bende a3f var onda slot varda ben arttırdım. ayrıca servisine gittik geçen gün pcnin anakartına zarar verilmediği sürece pcnin içini açıp parça takıp çıkarmak garantiyi bozmuyormuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugurel

    ben de merak edioyrum a3e ye ddr2 1gb 533 mhz ram uyar mı diye ?

    Asus A3a 2 gb'a kadar yükseltiliyor. Ama A3e yi bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tgyefsanesi


    quote:

    Orjinalden alıntı: bayserhat

    arkdaşlar asus a3ac model dizüstüme ram eklemek istiyorum hangi ram uyar,şu an 512 lik bir rem le çalışıyo,ddr2 ler de uyarmı ?


    arkadaşım önce mhz ve ddr olayına bakman lazım onlar tutarsa olur. birde boş slotun varmı_?? bende a3f var onda slot varda ben arttırdım. ayrıca servisine gittik geçen gün pcnin anakartına zarar verilmediği sürece pcnin içini açıp parça takıp çıkarmak garantiyi bozmuyormuş

    boş slot olup olmadığını anlamak için bilgisayarın ram kapağını açmaya gerek yok. CPU-Z programıyla öğrenebilirsiniz. BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ




  • bende bu hafta sonu ram almayı düşünüyorum. 2 tane 1gb. benim ram 266 mhz. o rami çıkartıp 2 tane 533 mhz ram almayı düşünüyorum.
    incelemek isteyenlere:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18941
  • Bu arada Asus Recovery CD isteyen herkese gönderebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.