Şimdi Ara

ASUS 8800GT 512MB 256 BİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vtechan

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanerşen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vtechan

    FAR CRY3, HITMAN ABSOLUTION, CRYSIS 3, RAVAGED, MEDAL OF HONOR WARFIGTHER, CALL OF DUTY BLACK OPS II ve daha bir çok oyunun hepsi AMD destekli oyunlar. Arkadaşım yorum yapmadan önce biraz aratışmada bulunmanı tavsiye ederim. 5 dakikanı almaz internetten gerekli bilgileri edinmek Ayrıca consol ile pc yi nasıl olur da bir tutuyorsun ? Örneklerini consol üzerinden veriyosun dikkatini çekerim. 8800GT güzel bir rüyaydı ama çoktan o rüya bitti arkadaşım bunu asıl sen kabullen. Driver desteğine gelince ATI 4xxx serisinden driver destedğini çekti çünkü o modellerin daha gelişmişini daha ucuz fiyata satıyor. Nvidia halen daha eski modellerinin isimlerini değiştirip ufak tefek o.c yapıp GTS diye milllete kakalıyor ;)

    öyle bişiy yazmışsın ki sanki saydığın oyunları hangisini 8800gt oynatamıyor , asıl sen öt meden önce araştır biz burda gerçekleri yazıyoruz sen hala amd fanlığı yapıyon ben cebimden çıkan paraya bakarım enayi değilim 300-400 dolarlık kartlara para verip 30 fps alacak kadar. aldım 50 dolara 8800gt yi keyfime bakıyorum oynamadığım oyun yok 2 yıl daha gider 8800gt konsoldan daha güçlü gpu su var------karşılaştırmaları tabi ona göre yapacam yeni konsollar çıktıktan sonraki alırım 300 dolar seviyesinde 28 nm mimarıli kartı 6 yıl daha takılırım.önemli olan f/p kriteridir.. senin burada yapman gereken f/p kralı 8800gt ye saygı duymak

    Sen önce karşındaki insana saygı duymayı öğren! Ötme mötme noluyoruz hayırdır? Kim oluyorsun da tanımadığın kişiye bu şekilde lakayit laubali tavır sergileyebiliyorsun ? Arkadaşın mıyım ben senin, edebini terbiyeni takın Ben örnek verdiğim oyunları 8800GT oynamaz mı dedim öyle bir laf mı söyledim bi bak bakayım. Senin çok bilmişlik yapıp idda ettiğin '' oyunlar nvidia tabanlı '' lafına karşılık olarak resmi kanıtlarla öyle bir şey olmadığını ispatladım. Benim AMD fanlığı yaptığım da yok ayrıca 8800GT ye neden saygı duymam gerektiğini de henüz çözebilmiş değilim :D Bu kadar övdüğün kartı sanki sen üretmişsin gibi konuşman da ayrı bir komiklik.Acıklı bir şaka gibisin ve sana 7/24 doğruları da anlatsam at gözlüklerini çıkartmadığın sürece kendi bildiğin yanlış bilgileri doğruymuş gibi iddia etmeye devam edeceksin. Biraz globalleşip gerçek dünyaya dönersen, belki o zaman bu konuyu tekrar seninle tartışabilirim ama şu an malesef benim dediklerimi ve asıl gerçekleri göremeyecek kadar kör bakıyorsun duruma. Sana daha fazla söz sarfetmeyeceğim arkadaşın ilanını da boş yere kirletmeyelim... İmzamdaki söz gerçekten doğruymuş bir örnek daha yaşadım senin sayende..

    oğlum bak git!




  • İlan sahibi iplemiyor görünüyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xolo

    İlan sahibi iplemiyor görünüyor..

    Aynen valla. O kadar yazılmış edilmiş adam nuh diyor peygamber demiyor. 120 TL'ye satsın bu kartı helal olsun diyecem. Arkadaş dx11 destekli 1 gb gddr5 ramli ati hd 6750 kartların 2.eli 120-130 TL civarında. Bu kart'ta dx10 destekliyor yani ileride crysis 3 oyunu ve bilimum en az dx11 isteyen oyunların hiçbirisini açamayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

    Arkadaşın ilan sahibiyle bi yakınlığı var sanırm

  • fırınlama yapılmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turgut Bey

    quote:

    Orijinalden alıntı: xolo

    İlan sahibi iplemiyor görünüyor..

    Aynen valla. O kadar yazılmış edilmiş adam nuh diyor peygamber demiyor. 120 TL'ye satsın bu kartı helal olsun diyecem. Arkadaş dx11 destekli 1 gb gddr5 ramli ati hd 6750 kartların 2.eli 120-130 TL civarında. Bu kart'ta dx10 destekliyor yani ileride crysis 3 oyunu ve bilimum en az dx11 isteyen oyunların hiçbirisini açamayacak.

    Yılbaşı ikramiyesi bana çıkarsa bu karta 120 TL vercem sonra aniden oyun oynerken üzerine kezzap döküp yakıcam videosunu çekip çeşitli sosyal paylaşım sitelerine koyucam.. Bu karta bu fiyatı veren insanın ruh sağlığı aynen böyle olması gerekir çünkü.




  • 30 TL kadar yüksek yazılmış fiyat abartmanın alemi yok bence. Ederi 85 tl civarıdır.
  • Vay be ben GTS 450'yi 120 Tl'ye satmaya çalışıyorum.Burada 8800 GT aynı fiyata
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    msi nx8800 gts var elimde 125 istiyorum bende. World of warcraft gibi bir heyvanı ultranın bir altı oynuyorum. boş alanlarda 120 130 ana şehirlerde 40-60 fps. Tabi kartım düz 8800gts değil nx ve OC versiyon. Alan olmazsa wowun gelecek versiyonuna kadar beni idare eder. Yani 2 yıl.

    fabrika çıkışı 675 972 ve 1728 shader var. Herkese yetmeyebilir ama sistemi düşük ve orta kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

    Hayırlı satışlar güzel fiyat.


    dediğiniz msi 8800GTS(g92) den ben de dahil olmak üzerer forumda kullananlar çoktur...

    Referans tasarım Nvidia 8800GTS(g92) den ZERRE farkı yok görünüşte.... yani dediğin "nx" ve "o.c." nin anlamı yok..... NX bir özellik bile değil, msi' ın kendine has nvidia adlandırması.... o.c. ise gpunun 650 yerine 678 olması, tabii ki shader ın da ona göre yükselmesi

    görünüşte dedik, dedikoduya göre msi biraz daha seçme Ram kullanıyormuş zamanında... yani o yüzdenmiş msi 8800 GTS lerin ramlerinin daha iyi o.c. olması

    ama ederi 125 lira değil, 80 lira civarıdır.... WOW'u ultrada rahat oynatmaz, sürünür, Ultra çünkü DX11 çizimdir....

     ASUS 8800GT 512MB 256 BİT




  • Yıl olmuş nerdeyse 2013, 8800gt 120 lira
  • ciddi alıcı olarak fiyatı 60-70 tl falandır diye girmistim.120 tl yi gorunce sok oldum.2011 subatında 8800 gtyi 80-90 tl ye sayıp gtx 460 almıstım su durumda enayi oluyorum sanırım

    hayırlı satıslar insallah satarsınız istediginiz fiyata
  • Yazmayin su ilana , adamin satasi yok sizi kekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart bende vardı deli gibi ses cıkarıyordu zor sattım başa bela bir kart ama performansı iyidir.

    fanı değişirse işe yarar yoksa sesinden durumuyor cok ısınıyor kücük fanı deli gibi calısıyor.

    gece flim izlerken fanın sesi elektirkli eski sübürgeler gibi calısıyor :D
  • Bende Palit 8800GT o.c versiyonu var. Üstüne bende makul değerlerde o.c yaptım 4senedir kullanıyorum. Tabi bir dx10 oyunu full grafik çalıştırmıyor :D Dx 11 zaten desteklemiyor :D Ben xp kullandığım için işimi görüyor. Dx9 2xAA 4xAF 1920x1080;High, Distance falan vs full Skyrim oynatabildiği sürecede işimi görecek gibi :D Bundan 2 ay önce falan satmayı düşündüm 90-100 TL gibi bir fiyata ama sonra ayrılamadım :D Bendeki kartta inanılmaz fan sesi yapıyordu riva tuner dan fan ayarlarını falan yapıp o sıkıntıyı aştım. Min:%40 Max:%70'e getirdim idare ettik bu zamana kadar. Bence Nvidianın efsane modeli olmaya aday kartlardan biridir. 8800GT bir ekran kartı değil tutkudur :D :P
  • İlandaki yorumlara bakınca , Kemal Sunal'ın Davaro filminde Şener Şen'in kapısına dayandığı sahne geldi gözümün önüne..

    Kemal Sunal kapıya dayanır , başlar lafa.. Arkada halk da ; " Bence memo girer içeri babasını kanını alır.. Giremez haneye tecavüze girer.. Girmezse şöyle olur , yok o zaman böyle olması lazım" ... filan :D Hayır alasın yoksa neyin münakaşasını yapıyorsun anlamadım ki.. Adam keyfe keder satıyor demek ki.. Az yukarıda uyarmıştım milleti ama yetmemiş belli :))
  • Şu kartı tekrardan efsane yaptın ya helal olsun.
  • vay bea bendede bu kartla diş dişe olan bir kart varda bu kadara satarsan helal olsun

    Sapphire 3870
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atahataha6

    vay bea bendede bu kartla diş dişe olan bir kart varda bu kadara satarsan helal olsun

    Sapphire 3870


    hd3870 ile dişe diş diyebileceğim Nvidia kart 9600 GT dir.... 8800 GT daha iyidir ikisinden de....

    http://www.techpowerup.com/reviews/Biostar/GeForce_9600_GT/23.html




  • kardeş fiyatta çok uçmussun gts veya gtx serisi olsa çok iyi olurdu...
  • Ekran kartı satılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.