Şimdi Ara

Astta J hakkında bilgiye ihtiyacım var. Lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Teknik verisi 5.2 6 nın aşağısına indirmek imkansıza yakın şehir içinde.

Yakıt aynı performans ve donanımda fark atar dedim neyin tatavasını yapıyosun anlamadım ki. Teknik verilere baktın maden astranın da baksana

Astta J hakkında bilgiye ihtiyacım var. Lütfen yardım.
  • Evladiyelik alacaksanız Sport yada Cosmo alın zevkinize göre. Biri sportif diğeri konfor odaklı ikisi de dolu. 1.3 Cdti şehir dışında kaptırınca gider ama aracın 1500 küsür kg ağırlığından dolayı şehir içinde kıvraklık beklemeyin.

Konforlu güvenli taş gibi bir Alman aracıdır. Süspansiyonları serttir. Darbe emişi kötü yol tutuşu muazzamdır.

Bütçe elvermiyorsa Enjoy da alınır boşline değil sonuçta. Multimedya navigasyon ekranı taktırırsınız gayet dolar araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla Astra diye diretiyorsanız su araba bana mantıklı geldi, 5.000 TL fazla verip hem model yükseltin, hem Kilometre düşürün, hem de 136 Bg en azından.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-kazasiz-sifirdan-farksiz-136hp-496508996/detay

• 1.3 cdti motor 1100 kg corsa da bana yetmiyor, millet kalkmis 1.5 ton aracta yeterli demiş. Astra h kasa da kullandım j kasada, her iki modelde de 1.3 cdti motor performans manasında yetersiz. Biride easytronic ile yeterli geliyor ralli pilotu degilim vs. demis. Bu yorumdan bile aslında performans olayının ne kadar göreceli olduğu anlaşılabilir.

Performans beklentiniz yoksa mantıklı bir araç. Yokuşta falan bırakmaz ama araba gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efective

1.3 cdti motor 1100 kg corsa da bana yetmiyor, millet kalkmis 1.5 ton aracta yeterli demiş. Astra h kasa da kullandım j kasada, her iki modelde de 1.3 cdti motor performans manasında yetersiz. Biride easytronic ile yeterli geliyor ralli pilotu degilim vs. demis. Bu yorumdan bile aslında performans olayının ne kadar göreceli olduğu anlaşılabilir.

Performans beklentiniz yoksa mantıklı bir araç. Yokuşta falan bırakmaz ama araba gitmiyor.

Hocam örneğin istanbul gibi bir yerde yaşayıp arada bir uzun yol yapan adam için bu araba her türlü yeter. İstanbulda zaten trafik gitmiyor bizde 1.6 cdti varda ne oluyor.Uzun yolda da bu araç standart bir aile babası insan için 110 120 ile keyifli seyehat ettirir yakıtıyla da mutlu ettirir.
    Sizde yazmışsınız 1.5 ton araç yokuşta falanda bıraktığı yok yani bu motor bu araca bir şekilde yetiyor, yetmekten kastınız 0-100 değeri en az 10 sn ise sizin için yetmeyebilir..

• 4 ay kadar sedan sport still 1.3 kullandım makyajlı kasa
    araca yazılımda attırdım anca yeterli hale gelebildi , uçayım kaçayım derdiniz yoksa tavsiye ederim kemikli araçtır kalitedir , 1.3 biraz sesli çalışır az yakar ağırlık fazladır biraz araçta , en az sport donanım bakın , 65 binlerde bir iki parça boyalı 1.6 cdti denk getirebilirseniz astranın tadı o motorla çıkar
  • Performans yok fiyat fazla bence alınmaz.

• bulo206 kullanıcısına yanıt
    Size özel mesaj attim.
    @bulo206

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlandaki aracı almadım. Bir sürü yerinde çizik çıktı aracın. Başka astra aldım. Şuan çok memnunum. Herkese çok teşekkür ederim.

• beyler boş boş sallamayalım, bu araç benim bildiğim kadarıyla 4. viteste giderken 100 veya biraz daha yüksek bir hızda gidiyor ve ilk 3 vites te gayet kısa hatta 5 bile kısa.
    yanı çekmiyor olayı 2000 devir altına inmezseniz olmaz. alırsın 5'ten 4'e olur biter.
  • ben de astra j sedan 1.6 cdti 136hp lik modeli kullanıyorum. Aracın beni rahatsız eden yanları

kalkışta ağır kalması

elektronik el freni ve yokuş kalkış sistemi ( istanbul trafiğinde bazen el freni ayakların yükünü hafifletiyor)

aracın ön görüş açıları özellikle sola dönüşlerde sol.

onun dışında gayet sessiz, konforlu, iyi yol tutan bir araç. beni tatmin ediyor. ortalama 6lt gösteriyor yakıt olarak. aracı yetkili servisine götürmezsen iyi olur. fena kazıklıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.