Şimdi Ara

Astral seyehat gerçekten var mı? Kesin yapanlar lütfen yalan söylemeden.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
42.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

Ya millet rüya görüyo burda ruhları çıktı sanıyorlar. Yok öyle bir şey. Ciddi anlamda saçmalığın daniskası. Yok bir de güneş sistemini aşıyormuş. Yok daha neler. Uzayda yolculukta yapıyormuş. Bu nası bir ruh arkadaş. Öyle bir şey olsa NASA falan boşa iş yapmazdı ruhları gönderirler gönderirler bakarlardı.
    İnanmayın böyle boş işlere.

göndermediğini nerden bilion NASA'nın işi gücü yok çalışmalarını sanamı açıklayacak
  • Var ya uyuşturucu müptelalarından farkınız yok he. İnanmıyorum ben böyle şeylere bana karşı çıkan olursada adresimi vereyim benim ne yaptığımı buraya yazsın kanıtlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Ya millet rüya görüyo burda ruhları çıktı sanıyorlar. Yok öyle bir şey. Ciddi anlamda saçmalığın daniskası. Yok bir de güneş sistemini aşıyormuş. Yok daha neler. Uzayda yolculukta yapıyormuş. Bu nası bir ruh arkadaş. Öyle bir şey olsa NASA falan boşa iş yapmazdı ruhları gönderirler gönderirler bakarlardı.

göndermediğini nerden bilion NASA'nın işi gücü yok çalışmalarını sanamı açıklayacak

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:20 >
  • vize gerekir mi
  • Astral seyahate cıkıp geneleve gidilirmi para istedikleri zaman donuverirsin bedenine:D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Tibe.
  • NO SS NO GUVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakvakvakkızaBAK

vize gerekir mi

En az 1 yillik pasaportla :D:D

Dunyanin disina da cikabiliyomuyuz bu seyle? Mesala Marsa falan gitsek gelsek ?
    Boyle Uzak yerlere gidilebiliyorsa donuste sorun olmuyormu?
    Ve
    Astral da iken biri bizi uyandirsa ama ole uyan diyerek degil, vucudumuzu sarsarak falan
  • Az once seyehat çıkmanın eşiğine geldim böyle gözlerim kapalıolduğu halde bembeyaz görüyodum sonra kalbim coştu sonra annem geldi ve bıraktım:(
  • herkes yapıo bu seyaheti geçen kaynımda yapmış herkese tavsiye ediyo. belinde ağrı vardı onun bi astral seyahat yapmış, ağrı falan kalmamış.

quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

Az once seyehat çıkmanın eşiğine geldim böyle gözlerim kapalıolduğu halde bembeyaz görüyodum sonra kalbim coştu sonra annem geldi ve bıraktım:(

kardeşim annen iyiki iş üstünde yakalamamış tam kalbinin coştuğu noktada gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 21 Ocak 2010; 21:06:56 >
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

geçen yıl ilgileniyordum bi gece denemeye karar verdim yatağa uzandım tamamen rahat pozisyondaydım konsantre olduktan sonra bütün vücudum titremeye başladı kulaklarım çınlıyordu garip sesler duymaya başladım korktum ve gözlerimi açtım o günden sonrada bir daha denemedim ama hala psiball psiwhell deniyorum ve başarılıda oldum sınıf arkadaşlarıma anlattım inanmadılar dalga geçtiler ama psiwhelli 2 kez istedikleri yöne doğru döndürünce yüzlerindeki ifadeyi anlatmak imkansız 2-3 kişi korkudan koşa koşa sınıftan çıktı falan

astral deneyimlerimiz hemen hemen aynı banada aynı şeyler oldu bidahada yapmadım ama lucid gerçekten güzel bişey

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:46 >
  • Ben dalga gecmiyorum avatari izledikten sonra yapmak istiyorum boyle seyler eger tavsiye ettiginiz bi kaynak varsa paylasin bu din e aykiri degil dimi gunah falan olmasin...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnkX -- 23 Ocak 2010; 0:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: vakvakvakkızaBAK

vize gerekir mi

En az 1 yillik pasaportla :D:D

Dunyanin disina da cikabiliyomuyuz bu seyle? Mesala Marsa falan gitsek gelsek ?
    Boyle Uzak yerlere gidilebiliyorsa donuste sorun olmuyormu?
    Ve
    Astral da iken biri bizi uyandirsa ama ole uyan diyerek degil, vucudumuzu sarsarak falan

istediğin her yere gidersin.ama ilk çıkışta önermem.korkabilirsin bunun sonucunda da direk bedenine dönersin..

uyandırma konusuna gelıncede astraldeyken bırı senı rahatsız ederse, yüksek bi yerden düştüğünü görürsün ve yataktan sıçrayarak kalkarsın..(büyük ihtimal öyle olur , bana öyle oldu )

Bana hep oluyor o uyuyunca sıçrayarak kalkmak. Demek ki ruhum çıkıyormuş bedenimden.Ben farkında olmadan. Ama busefer kendim yöneteceğim, buna inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnkX

quote:

Orijinalden alıntı: mico66

Ben dalga gecmiyorum avatari izledikten sonra yapmak istiyorum boyle seyler eger tavsiye ettiginiz bi kaynak varsa paylasin bu din e aykiri degil dimi gunah falan olmasin...

Beynimizin mucizesi günah değil merak etme.Ayrıca Piri reis nası çizdi o haritayı ? hiç düşündünüz mü ? hani çok zeki ya bu her lafa atlıyan laf sokmaya çalışanlar

mico sana astralseyahat.com'u öneririm.

Tesekkur ederim bunu bir seansta gerceklestirebilirmiyim sabah sinavim var uyanabilirim dimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.