Şimdi Ara

astrada düşük rölanti sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999 model x motor astram var.Rölantisi 9 civarındaydı yaklaşık 1 aydan beri yüksek hızda (130-140km/h)giderken aracı boşa aldığımda devir saati 5-6 ya kadar düşüyor. sonra yükseliyor. oks.sensörü, egr, bujiler,hava ve benzin filtresi değişti debimetre temizlendi, carbon clear yapıldı.sorun devam ediyor rölanti niçin yüksek hızdan sonra düşüyor.teşekkürler

• Bende de 2000 astra var. Bende de motor soğukken ışıklarda durduğumda rölanti 400-500 e kadar dşüyor sonra yeneden topluyor. Birçok arkadaş ve usta bu sorunun normal olduğunu söyledi. Bende çok fazla takmamaya başladım. Fakat 140 km hızla giderken boşa aldığımda senin ki gibi devir 500-600 a kadar düşmüyor. 1000 lerde sabit kalıyor.

ve sakın bir daha boğaz ve kelebek temizliğine de para verme,
    yapacağın tekşey aracı boşa almayacaksın ve vites düşürerek yavaşlayacaksın yada benim gibi satacaksın.
    43k km corolla 1,6 xli 1995 (on numara benzinli motor)
  • bende de 2003 model 1.6 var. aynı sorun klima çalışırken olmuyo ama klimayı kapattığımda mesela ışıklar da durunca devir düşüyo ve kendi kendine gaz verio.

1999 model x motor astram var.Rölantisi 9 civarındaydı yaklaşık 1 aydan beri yüksek hızda (130-140km/h)giderken aracı boşa aldığımda devir saati 5-6 ya kadar düşüyor. sonra yükseliyor. oks.sensörü, egr, bujiler,hava ve benzin filtresi değişti debimetre temizlendi, carbon clear yapıldı.sorun devam ediyor rölanti niçin yüksek hızdan sonra düşüyor.teşekkürler

Aman arkadaşım sen sen ol, 130 - 140 ' la giderken aracı boşa alma. Hem bak rolanti devri zaten çok düşüyormuış aracının.. Başına iş alırsın bi gün o hızda motor "uykuya dalarsa".
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • zaten boşa aldığında tasarruf etmez, aksine benzin sarf eder.
    43k km corolla 1,6 xli 1995 (on numara benzinli motor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.