Bildirim
ASTRA ve GOLF 7 Karşılaştırma Testi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yandaki adam sadece golfu ovmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi
Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
-
Konu verildi aşağılarda görebilirsiniz _____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ... -
K kasayı hiç kullanmadım ama astra'ların hatta opellerin genel olarak yol tutuşları iyidir.
dizel motor için bakacak olursak,
her iki araçtada arka taraf torsiyon. Eskiden opellerde watts bağlantısı vardı 2016'da kaldırdılar. Mantıken çok benzerdir diye düşünüyorum yol tutuşları. Ama ben az farklada olsa Astra daha iyi yol tutuyorsur diye düşünürdüm açıkcası.
Benzinlilerde iş değişebilir. Golf'te 1.4tsi'larda arka bağımsız süspansiyon. 18 jant ile adaptif şasi kontrolü ve spor süspansiyon opsiyonlarıda var. Astra'da arka yine torsiyon diye biliyorum. flexride opsiyonu var mı ondanda emin değilim. Bu durumda Golf'ün öne çıkması şaşırtıcı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öncelikle şunu belirteyim; tüm kategorilerde Golf'ün daha iyi çıkması çok normal. Bunun nedeni Astra'nın Golf'ün değil, Leon'un rakibi olmasıdır.
Golf'ün rakipleri Audi A3, BMW 1 Serisi, Volvo V40 ve Mercedes A Serisi'dir. Golf Kalite algısı, motor şanzıman uyumu, verimlilik, motor teknolojileri, yakıt tüketimi ve kullanışlılık bakımından her türlü Astra'dan daha üstün bir araçtır. Bu konularda daha çok premium'lara yakındır. (Premium demiyorum
).
Segmentini yaratan Golf'ün adı yeter.
_____________________________ -
golf ün tasarım ve üreticisin galiba. bu yazdığına Kadir İnanır bile inanmaz yaa :))) Bişeyler yazarken komik duruma düşmeyin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2013 Opel Astra J 1.3 HB Sport Neptün Mavi -
aynen geriye ne kaldı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: andreoni
golf ün tasarım ve üreticisin galiba. bu yazdığına Kadir İnanır bile inanmaz yaa :))) Bişeyler yazarken komik duruma düşmeyin..
Ben orada herhangi bir arabayı kötüleyici bir şey yazmadım. Astra da benim çok beğendiğim bir araç. Ben orada karşılaştırmada neden hep Golf iyi demelerinin nedenini açıkladım. Ayrıca Araba dergilerini okuyorsanız Golf'ü hep benim dediğim araçlarla kıyasladıklarını görürsünüz.
_____________________________ -
Arkadaşım kötüledin demedim de. golf ü ilah yaptınız alt tarafı c sınıfı araç. Bmw mercedes gibi ne opel ne vw olamaz. Astra nın leon la denk olması ayrı bi komedi. seat opel in yanından geçemez bırak denk olmasını. A serisi mercedes te c sınıfı ama kalite ortadadır. Daha bişey yazmıycam golf ten değil tüm vw den midem bulandı. Emisyon skandalı var daha ne kalsın ki geriye. Alma aldırma arkadaş. Video yu oynatmadan ikisinin ön yüzüne bak hangisi tarz. Ee geriye ne kaldı fanlıktan başka. Astra al diyen yok kimseye vw grubundan uzak dur işte..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2013 Opel Astra J 1.3 HB Sport Neptün Mavi -
Yer ucagi golf diyorsun yani
golf7 kazanmış yine _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34
Golf'ün rakipleri Audi A3, BMW 1 Serisi, Volvo V40 ve Mercedes A Serisi'dir.
sesli güldüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 9 Nisan 2016; 15:55:51 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34
Öncelikle şunu belirteyim; tüm kategorilerde Golf'ün daha iyi çıkması çok normal. Bunun nedeni Astra'nın Golf'ün değil, Leon'un rakibi olmasıdır.
Golf'ün rakipleri Audi A3, BMW 1 Serisi, Volvo V40 ve Mercedes A Serisi'dir. Golf Kalite algısı, motor şanzıman uyumu, verimlilik, motor teknolojileri, yakıt tüketimi ve kullanışlılık bakımından her türlü Astra'dan daha üstün bir araçtır. Bu konularda daha çok premium'lara yakındır. (Premium demiyorum
).
Segmentini yaratan Golf'ün adı yeter.
golf'ün rakiplerini sayacaksak focus'u, astra'yı, 308'i, megane'yi, mazda 3'ü vs sayabiliriz ama apayrı bir alemde yaşadığınız için sandalyeye falan anlatsam daha faydalı olacaktır. hayaller a3, 1, a; gerçekler torsiyonlu 1.2 tsi, 1.6 tdi, doğuş'un mükemmel muamelesi ve devlerin büyük aşkı DSG.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtMM -- 9 Nisan 2016; 17:13:44 >_____________________________ Sürç-i lisan ettiysek affola.
BAN yedik ey halkım, unutma bizi.
Bu hesap, eski bir üyenin güncel mecrasıdır.

-
Golf mu astramı dersenız kesınlıkle golf derim
quote:
Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde
Şu araçları otopark.com ekibine verselerde şöyle tarafsız bir test izlesek. Bende iki aracı otoyol ve bozuk zeminde kullandım ama ne yalıtım ne malzeme kalitesi ne de yol tutuş konusunda golf'un bir tık üstünlüğünü görmedim, hatta astra nın daha keyifli bir sürüş stiline sahip olduğunu bile söyleyebilirim.
Otoparktan sonrasını okumayacaktım ama okudum ve güldüm :D_____________________________ -
Premium sınıfın çizgilerine yaklaşan hatta belki sınırlarına giren golf ile astranin karşılaştırılması yakışık almamış lakin arabadan anlamayan bir insan bile golf ün dizaynı olsun içine oturduğun zaman verdiğin güven hissi olsun fark eder burada ne kadar eksileselerde evet Golf kendi sınıfının kompakt sınıfın en iyi aracladindandir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler