Şimdi Ara

ASTRA J icin sonradan takilan navigasyon kullanan varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
40.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkdaşlar ben astra j aldim fakat şuan da navigasyon sistemi almayi düşünüyorum kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

    bu arada ögrendigim kadariyla Cyclone marka icin iyi diyolar siz ne dersiniz ???



  • sizin araçta cd 400 mü var acaba. benim yeni merivada da cd 400 var. bende bu araç için navi arıyorum. astra ile aynı cihazı kullandığını gördüm bu yüzden bende merak ediyorum
  • alabileceğiniz 2 seçenek var biri cyclone diğeri navtech. Bayiler 2500 gibi fahiş fiyatlar veriyor. bazı bayilerde 1800 tl ye kadar inebiliyor. cyclone ve navitech ile ilgili opelsizasla da inceleme videoları var izleyip fikir edinebilirsiniz.
  • evet cd 400 kardeş o araştırmalari yaptim ama önemli olan kullanicilarin yaptigi yorumlar bence cok daha iyi oluR...

    bayinin bana verdigi fiyat 1800 ama nevcox araştirmama ragmen bi bilgi edinemedim
  • bende cyclone var ve serviste 2000 tl.ye taktırdım. necvox için aldığım en iyi fiyat 1800 liraydı. geri görüş kamerası ile o da 2000 tl ye geliyodu. öncelikle cd 400 cihazının garanti dışı kalmasını istemiyosan yetkili serviste taktır sağlam pazarlık yap. dışarıda taktırınca cd400 ün garantidışı kalır. navi hritalarına gelince necvox başarsoftun haritalarını kullanıyor ve oldukça başarılı ama güncellenmesi için on govdenin sokulup sd kartı çıkartıp oyle ypıldığını duydum. cycloneda da forumlarda dışarıdaki soketlerle yapıldığını okudum ama servise gidip sormadım henüz. kullanılan haritada oldkça başarılı. tv. özelliğini yoksay. açık alanda duracaksın, hareket etmeyeceksin vs. vs. divx, dvd, kopya her tür filmi seyretme imkanın var. geri görüş kamerası mutlaka olmalı. ıpod mp3 çok ahat dinleyebiliyorsn. direksiyondaki bluetooth tuşu telefonda aktif olabiliyor. ama taktırırken arac konsolunda usb cıkışı varsa radyodayken navi kullanımında sesli uyarıları duyamıyor ve gelen telefon aramsını cevaplıyamıyorsun. ayrıca motor calışırken bekleme modunda sesi 30 35 lere cıkarınca trafo sesi gibi bir cızırtı duyuyorsun. yarım saatlik bir yazılım yuklemesi ile bu sorunda cozuluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercub
    bende cyclone var ve serviste 2000 tl.ye taktırdım. necvox için aldığım en iyi fiyat 1800 liraydı. geri görüş kamerası ile o da 2000 tl ye geliyodu. öncelikle cd 400 cihazının garanti dışı kalmasını istemiyosan yetkili serviste taktır sağlam pazarlık yap. dışarıda taktırınca cd400 ün garantidışı kalır.

    Ses kalitesinden memnun musunuz?
  • eyw kardeşm sagolasin gereginden fazlasiyla aciklamişsin navi ye verilen para ciddi bi para sence hak ediyomu görüntü kalitesiyle olsn yada kullanimi her şekİlde ?
  • öncelikle ses kalitesi yeterli derecede iyi. ekran görüntüsü desen 10 numara. track olsun mp3 veya cihazla gelen usbyi kullandığım zaman herhangi kulağı tırmalayıcı bir durum yok. cd400 neyse onu azaltmıyor diyebilirim. ama sadece navi yi kullanırım diyorsanız bu kadar cok para vermeyin. 350 400 aralığında tv tuneri olan, ömür boyu bedava güncellemesi olan 5 inçlik aletler mevcut. ama geri görüş kamerası ayrıca araca oturunca ortada renkli büyük ekran olsun egomu tatmin edeyim, arada dvd film birşeyler açayımda arkada çocuk seyredip vakit geçirsin istiyorsanız o zaman taktırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercub -- 27 Şubat 2011; 0:24:39 >
  • eyv kardş sagol 2 hafta icinde bakicam gelişmelere alirsam cyclone alicm gibi
  • Sonradan Navigasyon takan bir üyemiz resmini koyabilir mi acaba ?
  • Ben buldum bir linl YouTube'dan belki yardımcı olur arkadaşlar.

    http://www.youtube.com/watch?v=5SNeDQP36NA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merrdo -- 17 Mart 2011; 12:14:21 >
  • Hangi markada sorun yaşamam arkadaşlar avgo felan var orjinal servis hangi marka kullanıyor sizce ne alınmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinali gibi olmuyor hiçbiri,radyo ve bluetooth sorunlu çoğunda..servis necvox takıyor kullananlar memnunmuş platinum serisi sanırım daha güncel çıkan çin malı android olanlar dediğim gibi radyoda cızırtı ve telefon görüşmesinde karşı tarafa giden ses konusunda sıkıntılı...
  • Arac disarda navi tv sistemi takinca garanti disinda kaliyormus ama tam olarak anlayamadim. Aracin tamami mi yoksa sadece navi ve ses sistemi mi garanti disinda kaliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navimex nasıl? carvocal firması takıyormuş kullanan var mııııııııı???????????????????????
  • geri görüş kamerası olmayan, sadece bluetooth ve navigasyon fonksiyonlarını kullanabileceğim, direksiyon tuşlarını destekleyen 2013 astra j edition modelini destekleyen bir multimedya cihazı tavsiyesi olan var mı?
  • astra j kasa navigasyon cihazının ekran baglantı baglantısını yapan yaprak kablo zarar gormus bu yaprak kabloyu temin edebilecekler yada sadece ekran satan varsa bana ulaşabilirmi acaba.alirizabozkurt@yandex.com.
    saygılar
  • Iyi aksamlar

    Bende astra sport paket aldım sd cart kaybolmuş
    Navigasyonu çalışmıyor..
    Bu sd cart temin edebilme icin.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36Metin36 3 kullanıcısına yanıt
    SD kart kaybolmuş derken; takılı değilse, boyutuna bakıp bir tane alıp takabilirsiniz
    mesela bende mikro sd 2 gb var
    Esas mesele içindeki navigasyon dosyaları ki, ben ne güncelleyebildim nede sıfırdan yükleyebildim :(
  • Yeni bir konu açmak yerine buradan dahil olmak istedim. Güncel multimedia kullanan var mı ? 2012 enjoy plus a düşünüyorum almayı fakat bir türlü karar veremedim. Tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.
    Açıkcası bütçe olarak bir karar veremedim fakat max 2000 tl yi pek geçemiyorum.

    Bir aksesuarcıdan Newfron marka için 1900 TL fiyat aldım.

    Carvocal de 1350 TL ye bir ürün var sitesinde inceledim sadece üst ekran ile geliyor
    işlemci Cortex A9 4 Çekirdek ram 1 Gb 7 Inch HD Dokunmatik Panel

    İnternette bazı ürünlerde fiyat farklılıkları da oluyor fakat marka aynı olsada içeriği farklı olabiliyor pek fikir sahibi değilimdir özellikleri konusunda fakat internetten alıp kendim de montaj için deneyebilirim diye düşünüyorum farklı araçlarda söküp takmakta aşinayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.