Şimdi Ara

astra j enjoy ses sıstemı tercıh yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha once tartısıldımı bılmıyorum ama yardımınıza ıhtıyacım var 2012 model astra enjoy plus aracım var hb kasa.
    ve arka kapılarda hoparlör yok malum.
    benım araç ıcerısınde kalıtelı güzel bır ses almam lazım.acaba komple wooferlı felan bır setmı yaptırıyım dıorum fakat bundada acaba cevreyı bu bas olayıyla rahatsz eden tıplrden olmak ıstemıyorum.
    yada onun yerıne anfılı ama yüksek watlı woofer komponentlrde bır sıstem yapsam nasıl bır kalıte alırım
    yada bıraz teyp cıkısını guclendırıp ornegın necvox marka nav taktırıp acaba cıkısları 4*45e yukseltıp 45 w lık alpına yada ınfınıty hoparlr veya başka marka 45wrmslı komponentmı taksam kalıtelı ses alırım.
    son olarak nette bakarken gordum acabahttp://www.sanalpazar.com/Teac-Te-cs50-13-Cm-Component-Hoparlor-Mid-Takimi__isp3944176 bu marka teac-te-cs50 dıe bır marka var aracımın orjınal teyp cıkısıyla aynı sanırım bundan arka kapılara ve önlere taksam kalıtelı ses alırmıyım bu nasıl br marka ozellık bılenlerden yardım beklıyoum







  • Yaklaşık 2-3 ay önce astra J sport kasa aracımın ön kapılarına alpine component (spg-17) , arka bagaja alpine subwoofer (sbe-1244) ve 4 kanal caddence amfi kullandım ses gayet tatmin edici. Alpine spg-844 modeli subwooferi var küçük hem bagajı öldürmemiş olursun hemde çok kafa şişirmez.
  • arkadaşım merhaba çok abartmak istemiyorsan kapılardakiler kalsın pandizota bir çift orijinal pioneer 4 yollu bagaja 25 cm ince kasa woofer birde bunlara uygun anfi düzgün kaliteli bağlantı,birde bunları kendi zevkine göre ayarlattırırsan çok güzel olur ben yaptım hem net ses hem ortalığı rahatsız etmiyor arabanın içindede gayet tatminkar saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederım ılgınıze yardımlarınıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.