Şimdi Ara

Astra j debriyaj motor sesi ilişkisi ve farlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2014 model 1.4 turbo 6 ileri astraya sahibim aracımı 50 binde yeni aldım 1 aya yakın süredir kullanıyorum fakat dün şunu fark ettim biraz da araştırdım ama içim tam rahatlamadı ve 5-6 ayrı marka araçta denedim bu olay onlarda yok.

    Misal aracım boşta ve rölantide çalışıyor arabanın normal bi ses seviyesi var varsayıyorum vınnn olsun bu ses debriyaja basınca bu vınnn sesi değişiyor ve biraz daha sessizleşiyor araba.

    Ayrıca debriyaja basınca da farlarım hafiften kısılıyor 1-2 saniyeliğine sonradan aynı şiddetine dönüyor bu nedir ciddi bi sorun çıkarır mı yoksa umursamaya pek gerek yok mu.

    Farlar konusu çoğu araçta varmış çevremde ki audi a3 sahibi arkadaşımda bende camları açınca iç aydınlatmalar dahil hafiften kısılıyo diyor. Ama diğer araçlarda bu ses değişimine rastlamadım aynı ideal sesinde çalışmaya devam ediyor araçlar.

    Test ettiğim araçlar 2014 clio yeni kasa corolla wolksvagen golf ve honda civic onlarda debriyaja basınca bi ses değişimi olmuyor ki bazılarının km si vs benden çok daha ileride.

    Çoğu kişi baskı balata diyor ama benim baskı balatamda bi sorun yok hiç başına gelen oldumu olağan bişi mi ?

    ek olarak devirde vs dalgalanma olmuyor







  • Benim arabada boştayken debriyajdan ayağımı çekince hafif bir vibrasyon yapıyor ben baskı balatanın azalmasına vermiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. araç km sine göre temiz kullanılmış ise baskı balata bitmez, ama anlattıklarına göre sorun baskıdan gibi görünüyor.bende de aynı sorun var. debriyajı değişime verdim bakalım o ses gidecek mi :) iyi bir ustaya göster o baskı balatan hakkında bilgi verir.
    aydınlatmalara gelince bi fikrim yok ama akü kaynaklıdır olsa olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.