Bildirim
astra j 2012 makyajı
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Opel'de genelde çıktıktan 3 sene sonra makyajlanıyor modeller:
Astra H 2004 , 2007'de makyaj
Insignia 2009, 2012'de makyaj
Vectra C 2002, 2006 makyaj (ya da 2005'in sonuydu sanırım) -
Genelde opel de ve diğer bir çok firma da olduğu gibi araçlar üretiminin 3. yılında makyajlanır ve 5. sende kasa değiştirir. -
Bazı kullanıcı şikayetlerinden kaynaklanan düzenlemeler araç üretime çıktıktan kısa bir süre sonra da yapılabiliyor. Tam hatırlamamakla birlikte bu söylemiş olduğum h kasa içinde geçerli.
Ama arkadaşların yazıdığı gibi büyük makyajlar 3. sene de kasa değişimi 5. sene de yapılıyor.
2012'nin 3'üncü çeyreğinde gelecek makyaj çok büyük fark yaratan bir düzeltme olamayacaktır. -
arkadaşlar konuyu 5 ay sonra hortlatıyorum ama bu makyajlı kasa tam olarak hangi ayda tr. satışa çıkacak acaba bilen varmı
sıfır astra sport 1.4 turbo için sipariş verdim bayiye geçen hafta ve 500 tl de kapora vermiştim,,şimdi makyajlı kasayı görünce vazgeçtim,yarın gidip kaporamı geri istiyecem,yada makyajlı kasadan getirmelerini istiycem,o yüzden sordum nezaman gelicek diye,,yarın bayiye gidip sorunca vazgeçmiyeyim diye bana 2013 de gelicek diye yalan atacaklarını duyar gibiyim -
resim ykmu resim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel servis geçmişi sorgulama
- opel meriva neden tutulmuyor
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- opel corsa 1.2 lastik basıncı kaç olmalı
- opel astra h soğutma suyu seviyesi uyarısı
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel rocks e
- opel mokka 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X