Şimdi Ara

Astra Hb 1.6 115 Beygir (H Kasa ve J Kasa Farkı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kasanın motorları aynı diye biliyorum.

150-200 kg arası ağırlık farkı olmasına rağmen. Katalog bilgilerinde yakıt tüketim değerleri ve 0-100 hızlanma süreleri aynı.

İki aracı kullananlar serilik,yakıt tüketim,yalıtım ve konfor açısından fark nasıl değenlendiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 28 Mart 2016; 16:47:32 >
  • Bende 2007 H kasa var. Arkadaşın dediği gibi motor kodu z16xer. Bu motorlar twinport sonrası seri. 115bg. Ben lpg ile kullanıyorum. 1.6 atmosferikler ne tüketiyorsa civic, corolla gibi benzer bir tüketimi var. Lpg de tüketim çok iyi. Çekiş konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum, biraz göreceli bir konu tabiki bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox -- 29 Mart 2016; 17:11:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J kasa 100-150 kilo kadar daha ağır. Çok bişey farketmez ama performans ve tüketim açısından kağıt üzerinde ufak fark olabilir.
    Düşük devirlerde cansız bir karakter sergiler. 3000 devirden sonra, 3000 devir öncesindeki halinden tamamen farklı iyi bir performansı var.
    0-100 km yavaş gibidir, ama 100'den sonra açılıyor. Bu hızlarda esnekliği kendi muadilleri için iyidir.

Lpg uyumludur, sübap erimesi vs. derler. İyi bir kitle sorunsuz uzun km'ler binilir.

İmkanınız el veriyorsa J kasa alın. Daha iyi yalıtım, yol tutuş, elektronik sistem.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.