Şimdi Ara

Astra 2007 anahtar kumanda sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 model CDTİ astra kullanıyorum.
    Anahtarla kapı kilitlemede çok yaklaşmadıkça açıp-kapamıyor.
    Acaba pilini değiştirsem fark edermi?
    Kullanan bir kaç arkadaşla konuştum fark etmediğini söylediler.
    Pil gücüyle alakası yokmuş uzaktan açıp-kapıyabilmenin
    Pil değiştiren oldu mu? Sonuç ne oldu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/energizer-cr2032-lithium-pil-2li/ProductDetails.aspx?productId=ofisener7&categoryId=289747

Astra 2007 anahtar kumanda sorunu

• Opeller özellikle yapıyormuş uzaktan kapıların açılamaması olayını. Çok da doğru yapıyor bence. Mesela geçen hırsız, arkadaşın Peugeot marka aracının anahtarını çalıyor. Acele ile kaçıyor sokakta bir sürü araba var tabi. Bir basıyor kumanda şak kapılar da açılıyor flaşörler de yanıyor. Biniyor hemen kaçıyor. Ama Opel'de yanına kadar gitmen lazım ki açsın, yoksa hayatta açmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet007

Opeller özellikle yapıyormuş uzaktan kapıların açılamaması olayını. Çok da doğru yapıyor bence. Mesela geçen hırsız, arkadaşın Peugeot marka aracının anahtarını çalıyor. Acele ile kaçıyor sokakta bir sürü araba var tabi. Bir basıyor kumanda şak kapılar da açılıyor flaşörler de yanıyor. Biniyor hemen kaçıyor. Ama Opel'de yanına kadar gitmen lazım ki açsın, yoksa hayatta açmaz.

ne kadar güzel bir özellikmiş
  • Bence çok mantıklı değil
    bi anahtarın en azından 5-6 metreden çekmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

Bence çok mantıklı değil
    bi anahtarın en azından 5-6 metreden çekmesi lazım

ben öylesine yazmıştım uzaktan almadıktan sonra ne anlamı kalıyor aracın yanına kadar geldikten sonra çıkarırım anahtarımla açarım
  • Anahtarın pilini değiştirin astraların uzaktan kumandası çok uzaktan çekiyor sizinkinde bir sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.