Arkadaşlar 2007 model CDTİ astra kullanıyorum. Anahtarla kapı kilitlemede çok yaklaşmadıkça açıp-kapamıyor. Acaba pilini değiştirsem fark edermi? Kullanan bir kaç arkadaşla konuştum fark etmediğini söylediler. Pil gücüyle alakası yokmuş uzaktan açıp-kapıyabilmenin Pil değiştiren oldu mu? Sonuç ne oldu?
Opeller özellikle yapıyormuş uzaktan kapıların açılamaması olayını. Çok da doğru yapıyor bence. Mesela geçen hırsız, arkadaşın Peugeot marka aracının anahtarını çalıyor. Acele ile kaçıyor sokakta bir sürü araba var tabi. Bir basıyor kumanda şak kapılar da açılıyor flaşörler de yanıyor. Biniyor hemen kaçıyor. Ama Opel'de yanına kadar gitmen lazım ki açsın, yoksa hayatta açmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: rafet007
Opeller özellikle yapıyormuş uzaktan kapıların açılamaması olayını. Çok da doğru yapıyor bence. Mesela geçen hırsız, arkadaşın Peugeot marka aracının anahtarını çalıyor. Acele ile kaçıyor sokakta bir sürü araba var tabi. Bir basıyor kumanda şak kapılar da açılıyor flaşörler de yanıyor. Biniyor hemen kaçıyor. Ama Opel'de yanına kadar gitmen lazım ki açsın, yoksa hayatta açmaz.
ne kadar güzel bir özellikmiş
Bence çok mantıklı değil bi anahtarın en azından 5-6 metreden çekmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: pegasuson
Bence çok mantıklı değil bi anahtarın en azından 5-6 metreden çekmesi lazım
ben öylesine yazmıştım uzaktan almadıktan sonra ne anlamı kalıyor aracın yanına kadar geldikten sonra çıkarırım anahtarımla açarım
Anahtarın pilini değiştirin astraların uzaktan kumandası çok uzaktan çekiyor sizinkinde bir sorun var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme