Şimdi Ara

Astra 1.6 Hp 2004

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model 68 bınde 1.6 lpg li aracımı yenı aldım. arac hakkında bılmem gereken onemlı bır ayrıntı varsa öğrenmeye hazırım :)

• hayırlı olsun bende de aynısı var güzel araç.
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Lpg kullanıyor musunuz?
    Hangi marka tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20ahmet

Lpg kullanıyor musunuz?
    Hangi marka tavsiye ediyor musunuz?

evet lpg var.

alman arabalarını tavsiye ederim.

opel, wolkswagen, audi , bmw vb.
  • Sowyet kullanıcısına yanıt
    Lpg hangi markayı hocam Lpg'yi tavsiye ediyorsunuz hocam?
  • quote:

Lpg hangi markayı hocam Lpg'yi tavsiye ediyorsunuz hocam?

opelde kullanıyorum sıkıntı yok tavsiye ederim.
  • angrymanx kullanıcısına yanıt
    Doğru frekansı bir türlü yakalayamadık :)

Lpg kitinizin markası ne hocam :) Brc, Atiker. zavoli ... vb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Doğru frekansı bir türlü yakalayamadık :)

Lpg kitinizin markası ne hocam :) Brc, Atiker. zavoli ... vb
    lpg akl marka sorun yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: angrymanx

lpg akl marka sorun yaşamıyorum

Alıntıları Göster
    aracın performansında cok memnunum cok ıyı kaçıyor uzuyor yolda.trigerinide yeni değiştim
  • 2005 de sifir aldigim astra 1.6 dan cektigim kadar hic bir aractan cekmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 20 Şubat 2014; 11:05:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    hayırdır ne sorunları yaşadınız? astra h mı?
  • Evet h , resmen 2006 ortasina kadar musteri uzerinde test edildigini dusunuyorum bu araclarin, guya sifir aldik her haftasonum servislerdeydim arizalar oyle ufak tefek degil, dashboard komple gider, klima bozulur, klape motoru gider, burc sistemi degisir, degisirde degisir.. muhtemelen sizin arac arizali parcalar degistirilip stabil hale getirilmistir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 20 Şubat 2014; 18:41:46 >
    Nerede taktırdın hocam lpg yi? İstanbul'da var mı taktırabileceğim bir yer?

Düzeltme:Pardon hocam. Lpgli aldığınızı belirtmişsiniz.

Bende bugün 2004 astra 1,6 benzinli otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20ahmet -- 20 Şubat 2014; 21:21:16 >
  • quote:

Nerede taktırdın hocam lpg yi? İstanbul'da var mı taktırabileceğim bir yer?

Düzeltme:Pardon hocam. Lpgli aldığınızı belirtmişsiniz.

Bende bugün 2004 astra 1,6 benzinli otomatik.
    sizin aracınızda sorun cıktı dıye diğerlerinde sorunmu cıkması gerekıyor. yanlış düşünce
  • 20ahmet 2 kullanıcısına yanıt
    lpg beynın elektriğini alındığı yer onemlı opellerde sorun yapıyor benım aacımda lpgde tekleme yapıyordu dusuk devırlerde aşırı derecede.zonguyldaktakı usteye goterdım yanlış yerden almış dedi burda alırsa bu sorunu yapar dedı .başka yerden aldı sorun düzeldi. ama hatırlamıyorum nerden aldığını
  • quote:

sizin aracınızda sorun cıktı dıye diğerlerinde sorunmu cıkması gerekıyor. yanlış düşünce

Bu topic sayesinde o gunleri hatirlamis oldum boyle serviste astracilar ayni tipler sinirden gulerdik vesaire o zamanlar opelzede siteleri tavan yapmisti biz 3 arkadas 1 er ay ara ile aldik hemen hemen benzer arizalar onlardada cikti bir alirken sevindik birde satarken, ha guzel arac bir A3 den farki yok malzemesi kalitesi suphe goturmez dashboard hala guncel ama kaputu acip bakiyorsun markalar dunya karmasi, insanin gozu GM amblemleri ariyor ama finlandiye hollanda amerika neyse 2006 dan sonra sorunlar duzeltildi, yani bu o kadar kisisel sans isi degildi en azindan o yillar bu sikintilat cok yazildi cizildi bitti gitti...

Hocam ustanızdan öğrenme şansınız varmı? telefonu varsa bende sorabilirim...
  • 20ahmet 2 kullanıcısına yanıt
    bobinden almadı başka yerden aldı telefonu internetten buldum ama sanırım doğru yerdir. ZONGULDAK /KOZLU AKL BAYİİ 0 372 266 90 69
  • quote:

bobinden almadı başka yerden aldı telefonu internetten buldum ama sanırım doğru yerdir. ZONGULDAK /KOZLU AKL BAYİİ 0 372 266 90 69
    aracımın sorunu çözüldü. sorun kurum yapmış usta açtı temizledi .önceden trafıkteyken bırıncı vıtes kullanmazdım debriyaj olmadan kullanılmıyordu. şimdi ise 2. vitesteyken bıle ayagımı gazdan cekıyorum arac tıtremıyor. 100 lirasya sorunum çözüldü
  • quote:

aracımın sorunu çözüldü. sorun kurum yapmış usta açtı temizledi .önceden trafıkteyken bırıncı vıtes kullanmazdım debriyaj olmadan kullanılmıyordu. şimdi ise 2. vitesteyken bıle ayagımı gazdan cekıyorum arac tıtremıyor. 100 lirasya sorunum çözüldü

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bugün 2003 model astra hp 1.6 aldım mimgaz lpg sistemli araçta klima gazı ve arka silecek lastiği eksik başkada şuan için eksiği yok

bu araç hakkında ne gibi önerileriniz olur daha önce 99 accent vardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.