Şimdi Ara

Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta



    Arkadaşlar 2019 yılında batıya çıkacağı duyurulan Astellia için bir konu açmak istedim. Güney Kore yapımı bir mmorpg ile daha karşı karşıyayız trailer ve gameplay videolarından anlayacağımız üzere.

    Blade and Soul, Bless vs. derken Güney Kore yapımı bir çok mmorpg oynamışızdır, bu oyunu ise en çok TERA'ya benzettiğimi söylemeliyim. Özellikle kullanıcı arayüzünü. Birebir oynamadan önce bir oyun hakkında çok iyi veya çok kötü yorum yapmayı sevmem o sebeple çıkana kadar gameplay videoları üzerinden yorum yapacak olursam denemeye değer bir oyun gibi gözüktü bana.

    Oyun tab target bir oyun. Henüz derin detay rehber sunumu yapabilecek bir bilgim yok fakat her yeni çıkan mmorpgde olduğu gibi mutlaka deneyeceğim.

    Sizde oyun hakkında iyi, kötü fikirlerinizi konu altında belirtebilrsiniz.

    Oyunun resmi websitesi:https://www.astellia-mmo.com

    Oyunun resmi trailerı;



    Oyun hakkında inceleme;





    Oynanış videosu;





    Oyunla ilgili resimler;

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta

    Astellia Online [ANA KONU] Yeni MMORPG - 25 Haziran Kapalı Beta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Mayıs 2019; 11:14:34 >







  • Ne kadar Mmorpg ler öldü bitti desekde biz eski nesil yeni bir oyun daha çıktığında hype lanmadan duramıyoruz. Takip ettiğim bir oyundu. Çıktığı zaman toplanalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Punk4Life

    Ne kadar Mmorpg ler öldü bitti desekde biz eski nesil yeni bir oyun daha çıktığında hype lanmadan duramıyoruz. Takip ettiğim bir oyundu. Çıktığı zaman toplanalım.
    mutlaka, çünkü kendi adıma konuşayım mmorpg denen türün ben ölüsünü dirisini oynarım hiç farketmez. hayatım mmorpg oynamakla geçti haliyle en azından mutlaka denerim her mmorpg'yi
  • takip
  • Yeni nesil diye basıyorlar göz yoran grafikleri ve efektleri sonra mmorpg diye çıkarıyorlar. Irklarda çocuksu baya iğrenç bir kore mmorpg si. Birde b2p olacakmış. Bless gibi çıkar sonra beleşe döner. Para verecek olduktan sonra gider wow oynarım ffo oynarım. Tera ve bns nasıl bittiyse bu oyunda bitecek sonra yine buna benzer bir mmorpg çıkacak. Böyle her yeni oyun çıktığında heyecanlanan tipler eski mmorpgleri bırakmasa o oyunlar bitmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mart 2019; 13:8:9 >
  • Oyun oynamayı geleceğe yatırım olarak görmüyorum şahsen.Sinemaya gitmek gibi, arkadaşlarla halı sahaya gitmek, bir gezi turuna katılmak gibi görüyorum. Anlık keyfimi taze açılan oyunda almak, salgılamak istediğim endorfin ihtiyacıma karşılık toplu aksiyonu yasayıp o keyfi cıkarıp sonra ilglendiğim başka bir şeye yönelerek devam ediyorum. Markete gittiğimde tatlı mı tuzlu bir acur cubur almak istediğim benim tercihim ben parasını veriyorum. Yiyip bitirdikten sonrada paketini evimde duvara asmıyorum çöpe atıyorum. Tadını aldıktan sonrada oyundan cıkıp pc den siliyorum. Yenisini tüketmek üzere. Yani ambalajı hosuma gittiyse denemek için alırım sonrası önemli değil 1000 lerce saat aynı oyunu oynamak gibi kendimi bir şeye gömmek niyetlerimiz olmamalı. Yaşam kıymetli tecrübe edecek çok şey olucak. Hazzı al sonra bırak.Yenisini yaşa. Bence daha güzel.
  • takip
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    Dediğinde haklısın fakat mmorpgler emek isteyen uzun soluklu oyunlar olduğu için durum burada farklılaşıyor. Bdo gibi bazı oyunlarda aylarca oynayıp end game e ulaşamıyorsun. O yüzden hadi yeni mmorpg çıkmış geçelim mantığı bence yanlış. Şu astellia mesela çıktığında indirir oynarım 20-30 level yapar tadını alır bırakırım çünkü bu oyun emek verilecek kadar kaliteli değil.
  • Ben artık mmorpg oynamıyorum ya nedense içimden gelmiyor.

    Daha çok böyle 7 days to die gibi hayatta kalma oyunları dikkatimi çekmeye başladı.

    Herhalde yaş ilerledikçe sıkılıyor insan.
  • Birbirinin kopyası olan oyunlardan bir tane daha. Bu oyunların ömrü 3-5 ay. Arada girip bakıyorum mmorpg sitelerine onlar bile bitik sadece wow kalmış elde. Neyse bugün chestten iyi item aldım mutluyum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili bir duyuru videosu paylaşmışlar. Oyun içi item enchantı nasıl yapılıyor onu göstermişler anladığım kadarıyla;

    Detaylar için:https://www.astellia-mmo.com/news/astellia-developer-diary-enhancement-system




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Mayıs 2019; 5:1:44 >




  • Oyun çıkınca mesajımı alıntılayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tek temennim p2w olmasın. gw2 gibi sadece kozmetik amaçlı premium shop falan olursa yeterli olur. ucundan azıcık p2w dokunursa başlamadan bırakırım zaten.

    şu upgrade videosunu izledikten sonra o kadar çok potansiyel p2w elementi var ki düşününce korktum
  • çıkacağı tarih ve fiyatlar açıklandı. p2w konusunda youtube kanallarında konuşmuşlar play2win formatında olacak deniliyor. tabi ki aylık "özel paket" ile level ve mesle kasmayı bir miktar (%20 yada %30 dur sanırım) artırmak mümkün. onun haricinde parayı veren düdüğü çalar üstünlüğü sanırsam olmayacak.

    nihai çıkış tarihi 2 eylül olarak gözüküyor 101 gün sayacı var sitelerinde. şuan için paket fiyatları çok pahalı geldi, 40 dolardan başlıyor 100 dolara kadar. black desert, guild wars sistemi bir kere satın al oyna türü bir oyun. oyun başladıktan sonra muhtemelen sadece oyuna giriş sunan daha düşük 10-20 dolar arası bir paket olur gibime geliyor. (paketler gold-platinyum falan diye gidiyor daha düşüğü şuan için yok)
  • Günümüz kurlarıyla dolar ile oyun almak hakikaten büyük ziyan. Steam üzerinden TL. bazında sabit kur ile satışa sunulursa ancak alır oynarım sanırım. Artık herşey çok lüks. Yarın dolar 8 lira olduğunda 10 dolarlık kıçı kırık Mmorpg paketine 80 lira ödemek gerekecek.
  • evet gerçekten tutup tutmayacağı belli olmayan bir oyuna 40 dolar gömüp oynanır mı bilmiyorum, bende üstteki arkadaşlar gibi fiyat düşünce alır oynarım diye düşünüyorum. belki steam'e düşer oradan bir güzellik yaparlar

    oyunu mutlaka oynamak birebir tecrübe etmek istiyorum. teknik olarak tam istediğim, beklediğim bir türde oyun.

    5 man contenti bol, tab target, holy trinity özellikleri mevcut. tam benlik
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Astelia balon gibi ama Ascent infinity realm iyi olur gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stormfang

    Astelia balon gibi ama Ascent infinity realm iyi olur gibi
    denemek lazım
  • Şu astelia çıkarma şeysi çok saçma ve gereksiz olmuş bence.3 5 karakter kontrol edeceksek strateji oynarız, ne gerek var mmorpg ye dimi.
  • Arkadaşlar oyunu denemek isteyen varsa aşağıdaki linkten beta key alıp oyunu deneyebilirsiniz.

    https://www.mmorpg.com/giveaways/astellia-closed-beta-key-giveaway-1000000940

    Oyunu yayınlandıktan sonra oynamak isteyenler varsa eğer bi guild kurmayı düşünüyoruz arkadaşlarla, herkesi aramıza bekleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.