Şimdi Ara

Asta Online [EU] -2016- [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • open beta ne zaman
  • black desert türkiye ye kapalı olacakmış
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    Evet bilgim var çok kötü oldu bayadır çıkmasını beklediğim oyundu
  • Oyun bir türlü açık betaya geçemedi yahu
  • Oyun baya gecikti üzerine bir sürü oyun çıktı oyuncu kaybettiler.Çok iddialı bir mmorpg olmasada keyif alınabilecek oyun olduğunu düşünüyorum.Betada oynamıştım tekrar bir şans vereceğim.
  • Keşke berserker sınıfı da gelseydi.Endonezya serverinde oynadın çok hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 16 Şubat 2016; 21:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Oyun baya gecikti üzerine bir sürü oyun çıktı oyuncu kaybettiler.Çok iddialı bir mmorpg olmasada keyif alınabilecek oyun olduğunu düşünüyorum.Betada oynamıştım tekrar bir şans vereceğim.

    hocam şu an oyunun son durmu nedir bilgi verirmisniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cja

    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Oyun baya gecikti üzerine bir sürü oyun çıktı oyuncu kaybettiler.Çok iddialı bir mmorpg olmasada keyif alınabilecek oyun olduğunu düşünüyorum.Betada oynamıştım tekrar bir şans vereceğim.

    hocam şu an oyunun son durmu nedir bilgi verirmisniz ?

    Benimde bilgim yok bu kadar gecikme için oyuncuları dinledik , oyunu güzelleştirdik diyorlar.Betada biraz oynadım kesinlikle kötü değil ama beklentiyi yüksek tutmamak lazım.F2p olarak bir tarafta blade and soul gibi oyunlarda var.Oynanışı sıradan mmorpg dinamiklerine sahip.Düşük levelde pvp ye başvurup girebiliyorsun 10v10 gibi bir pvp ye girmiştim fena değildi.Sonuç f2p bir oyun olarak gideri var çıkınca deneriz.2 Martta açık betaymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Şubat 2016; 23:24:49 >




  • Oynayan yokmu bence gayet tatlı bir oyun biraz baydı böyle oyunlar ama yinede oynanır.
  • Ben Asu ırkını seçtim zaman buldukça oynuyorum
  • Konu daha önce varmış fakat ben rehbere çevireceğimden dolayı açmıştım kusura bakma madem konuyu açtın detayınada inersin artık.Çünkü oyun güzel ve kendi kadromu kurmak istiyorum bu oyunda detaylar çok fazla
  • Windows 10 da açılmıyor oyun mavi ekran hatası alıyorum...biraz araştırdım sebebi windows 10 son güncellemesi ile oyundaki hack koruma programının uyumsuz olmasıymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bornavilivarol

    Konu daha önce varmış fakat ben rehbere çevireceğimden dolayı açmıştım kusura bakma madem konuyu açtın detayınada inersin artık.Çünkü oyun güzel ve kendi kadromu kurmak istiyorum bu oyunda detaylar çok fazla

    Ne demek ! konuyu açtın detayına da inersin artık" her konu açan, oyunu oynayıp detay mı veriyor? arkadaşım ben elimden geldiğince tanıttım.Sende bir şey biliyorsan burdan da bilgilendirirsin insanları. O zaman herkes bildiği oyun hk. foruma başlık açsın kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

    Windows 10 da açılmıyor oyun mavi ekran hatası alıyorum...biraz araştırdım sebebi windows 10 son güncellemesi ile oyundaki hack koruma programının uyumsuz olmasıymış.

    Bende de mmogames launcher çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu gidişle silerim bu oyunu.
  • Bu oyunu indirip yaklaşık 10 saat oynadım. Görüşlerimi aktarayım.
    Daha önce bu tarz bir oyun oynamamıştım. Asta Online'da öncelikle player sayısı çok az. Ben EU serverinde oynadım. Oyunda 10 saat içinde gördüğüm kişi sayısı 10u geçmez. Oyunda çok fazla görev var. Bir görev bitiyor bir başkası açılıyor. Kendimi single player bir oyun oynuyormuş gibi hissettim. Oyun biraz karışık. Ne nedir ne değildir bir tutorial göremedim. Örneğin ben drive ve talent sistemi hakkında bir bilgiye sahip değilim. Bu tarz bir oyun da daha önce hiç oynamadım. Peki ben şimdi ne yapacağım? Kısacası oyun tutorial bakımından sıkıntılı. Oyun oldukça karışık. Binlerce görev var hepsi birinin benzeri. Bazen bir görev yapıyorsunuz ve haritada gitmeniz gereken yer mevcut değil. Oraya gidebilmeniz için görevi detaylı okumanız gerek. Bunun için az da olsa İngilizce bilmeniz lazım.

    Oyunda beni en çok rahatsız eden nokta ise oyunun kasması. i5 3.4 ghz 8gb ram ve gtx960 ekran kartım olduğu halde bu oyun bende zaman zaman kasıyor. Zehirlere girdiğimizde dükkanların evlerin içinde dolaştığımda bu kasmalar artıyor. Oyun ile ilgili birkaç video izledim. İkisini de bir türk çekmiş onlarda böyle bir sorun göremedim ama maalesef bende böyle bir sorun var. Özellikler kısılsa da bu takılmalar özellikle yürürken sağ sola dönüşlerde meydana gelen kasmalar rahatsız edici.

    10 saat bir oynama sonunda oyunu sildim. Kısacası oyunda player yok. Kasma sorunu var ve oyun bira karışık.




  • Oyunu yaklaşık 2 aydır oynuyorum.Player sayısı çok değil 250 vs 250 gibi bir player sayısı var . Fakat oyundaki ilk map ile 50 lvl ların tkaıldığı map farklı olduğundan ve oyunu oynayan hemen herkes 50 olduğundan yeni arkadaşların kimseyi görmemesi normal.Oyun allods online mantığında,görevler oldukça basit.Kes topla koru tarzında.Hiç uğraştırmıyor.Oyun tamamen emek üstüne player sayısı çok olmadığından herkes birbirini tanıyor. Raidlere sabit partilerle çıkıyoruz pvp ler oldukça keyifli .50 lvl olursanız ortam gayet güzel.
  • Pek tutmamış gibi görünüyor ama gameplay videolarını izledim, atmosferi çok hoşuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f2p olarak gideri olan bir oyun ben hata aldığım için silmiştim yoksa bende oynayacaktım.
  • Her oyunun çektiği sıkıntıyı çekti Asta Online da. MMORPG piyasasının oyuncu kitlesinin genel olarak dağılmasıyla alakalı bu durum. Artık bu tarz oyunlar günümüzde oyuncu bulamıyor. Gelecekte de bulamayacak. Durum böyle olunca da istenilen atmosfer oyuna sonrada oyuncuya yansıyamıyor. Kabul edelim bu devir kapandı artık arkadaşlar. Yarın yada diğer gün çıkan her bu tarz oyununun başına da gelecek olan bu. 1 hafta , iyi ihtimalle 1 ay oynanıp yüzüne bakılmayacak. Günümüzün oyuncu popülasyonu yarım saatlik rekabetler üzerine yoğunlaşmış durumda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.