Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
34
Favori
31.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 40TL



    Grazie, grazie mille

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAllah aldım :D
  • flonky kullanıcısına yanıt
    Olacağı buydu zaten.Kendilerini geliştirip sim dünyasında çok daha iyi yerlere geleceklerine başka yolu seçtiler.Project i bedava verseler oynamıyprum eğer dediğin gibi olmuşsa "dağ fare doğurdu"

    Ac nin motor sesleri çok iyi değildi, bu yeni oyunda en iyisini yaparlar diye düşünüyordum ama sesler yine çok iyi değil. Gerçeğin birebir aynısı, harika diyecek bir gelişme yok.



    Umudumuz veya benim umudum; GTR 3 de , umarım bu uzun yıllardır süren sessizliğin sonunda onlardan iyi bir sim ortaya çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 12 Eylül 2018; 23:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 lira çok iyi fiyat. Almayı düşünmüyordum ama fiyatı görünce alasım geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flonky

    Bu mesaj silindi.
    İlk assetto corsada stock araçlarda vardı.O yüzden fizikler farklı gelmiş olabilir. Competizione'de hep yarış araçları var ve yarış araçlarının kontrolleri stock araçlara göre daha kolaydır.Belki bu sizi yanıltmış olabilir. Ben daha denemedim.Denedikten sonra tekrar yazarım.
  • forza horizon 4 220tl gibi bir fiyatken bu oyun çok ucuz! arkadaşlar full versiyonu nezaman çıkacak acaba? bilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blendw

    forza horizon 4 220tl gibi bir fiyatken bu oyun çok ucuz! arkadaşlar full versiyonu nezaman çıkacak acaba? bilen varmı?
    Full versiyona 2019 un ilk çeyreğinde geçilecek.Ozamana kadar adım adım geliştirme ,ek araç ve pistlerde oyuna eklenecek.

    Bende daha denemedim.Ancak arkadaşların videolarından aldığım hissiyat göre gayet olumlu buldum.Mutlaka eksikleri olacaktır ki bu eksiklikleri neye göre kıyaslıyoruz oda ayrı bir konu.Bence oyun daha beta durumunda.Tutup önceki AC yada İracingle filan kıyaslamak doğru değil.AC de ilk çıktığında bildiğin kütük gibi bir oyundu.Geri dönüşlere göre mutlaka gelişimler olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flonky

    Bu mesaj silindi.
    Yanılıyorsunuz. Bu oyunun fiziği ac'den çok daha üstün. Viraj dönüşlerinde ac'de araçlar bildiğin odun gibiydi. ACC sürüş stili iracing'e çok benziyor. Daha arcade olmasına imkan yok yani:). Epic ayarlarda grafik gayet yeterli. EA olduğunu da unutmamak lazım. Sesler ve grafikler daha iyi olacaktır.

    Bu arada bilgi olarak ekleyeyim. i5 4460 + r9 380 ile med-high full hd 60 fps sabit oynatabiliyor. Ancak ai'ler ile yarıştığımız vakit cpu'ya aşırı yük bindiği için fps 40'lara kadar düşebiliyor. Gpu kullanımı her durumda %100. İlerleyen sürümlerde daha iyi optimize ederler inşallah.

    40 TL gibi çok uygun bir rakama çıktı oyun. Avrupada 25 euro bizde 40 TL. Steam dolar kuru 1.6 TL üzerinden hesaplanmış. Steam dolar kurunu artırmak isterse fiyatlar bir anda uçacak. Direksiyon seti olup iracing'e para ayıramayan ve online yarışlara katılmak isteyenler ACC'yi şimdiden alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 13 Eylül 2018; 17:28:54 >




  • Fiyat çok iyi aldım bende
  • Klavye ile oynanır mı bu oyun?
    Ya da Gamepad ile?
  • flonky kullanıcısına yanıt
    Konumuz ai'ler değil ki. Ai'ye nereden geldik:). Sürüş hissi, aracın tepkileri, viraj giriş çıkış anındaki fizikler, ffb ACC'de çok iyi seviyede. Bu da simulasyon açısından baktığımızda daha ileride olduğunu gösteriyor. Botların sapıtması, aptallaşması, hızlanması vs kötü olabilir. Zaten amaç online yarış. Ai'leri kim ne yapacak.
  • oynayan arkadaşlar tur sürelerini de yazabilir mi.
  • Birde oyun daha ilk betasında daha da gelişecektir illa değişiklikler olacak.
  • Performans nasil arkadaslar



    Nasil bir sistemde 60fps rahat oynayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hozes

    Performans nasil arkadaslar



    Nasil bir sistemde 60fps rahat oynayabiliriz
    bence min. gtx1060 şart. Eğer yüksek sayıda ai ler ile yarışmak istiyorsanız da i7 şart.
  • Oyunun fiziklerinde AC baz alınarak güncellemeler yapıldı. Ayrıca AC'de hiç hesaba katılmamış yeni simülasyonlar da yazıldı. Geriye gitme ihtimali yok, bu konuda şüpheniz olmasın, zamanla oturacaktır.



    Geliştirici günlüklerini incelemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik fiziği ne durumda, pistin kirlenmesi vs ne durumda? Hiç kirlenmeyen veya şartlara göre değişmeyen kaymak gibi bir pistte mi sürülüyor hep?

    Fizikler gelişmiş, daha da iyi olacak diyorsunuz, iracing seviyesinde mi? Peki iracing oynayanlar niye fiziklerde pek bir değişiklik yok diyor.Yok mu sağlıklı ve tarafsız yorum yapacak biri. Kimi iyi diyor, kimisi aynı,gelişme yok diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 16 Eylül 2018; 2:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venge

    Lastik fiziği ne durumda, pistin kirlenmesi vs ne durumda? Hiç kirlenmeyen veya şartlara göre değişmeyen kaymak gibi bir pistte mi sürülüyor hep?

    Fizikler gelişmiş, daha da iyi olacak diyorsunuz, iracing seviyesinde mi? Peki iracing oynayanlar niye fiziklerde pek bir değişiklik yok diyor.Yok mu sağlıklı ve tarafsız yorum yapacak biri. Kimi iyi diyor, kimisi aynı,gelişme yok diyor.
    İngilizceniz ne seviyede bilmiyorum ama oyunun geliştiricilerinin lastik ve yağmur ile ilgili yazmış olduğu detaylı yazıyı aşağıdan okuyabilirsiniz. En kötü google translate ile az çok ne anlatmak istediğini de anlayabilirsiniz.

    (LİNKE DİREK TIKLAYINCA ANA SAYFAYI AÇIYOR. COPY PASTE YAPIP SAYFAYI AÇIN.)
    www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/tyres-oh-its-raining.50739

    Aynı şekilde oyun ile ilgili aşağıdaki linkteki sarı renkli "ACC BLOG" yazan başlıklardan Aero, Setup, Süspansiyon, Rating sistemi, Sesler gibi başlıklar altında detaylı bir şekilde oyunun nasıl simüle edildiğini okuyabilirsiniz. Adamlar ciddi manada oyunun üzerinde çalışıyorlar.

    (LİNKE DİREK TIKLAYINCA ANA SAYFAYI AÇIYOR. COPY PASTE YAPIP SAYFAYI AÇIN.)
    www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/acc-general-discussions.62

    Lastikler konusunda bizzat pirelli lastik fabrikasından destek alıp onların kullanmış olduğu gerçek paremetreleri oyuna entegre ediyorlar. Lastik ısıtması 3 katmanlı. (Yüzey, çekirdek, içerideki hava şeklinde) Yani fizik konusunda detaylıca çalışıyorlar emin olabilirsiniz.

    Oyunda pist gayet kirleniyor. EA olmasına rağmen pist kirli. Şartlara göre değişiyor. Oyun şu haliyle 4 gb. Bir çok şey kısılmış durumda. Mesela araç damage'i kapalı. Full sürümde veya yayınlanacak olan release sürümlerinde damage aktif olduğunda belki araçtan kopan parça vs'den dolayı pist daha da kirlenebilir.

    Iracing TR kanalında bir çok kişi oyunu beğendi. Yiğit Tezcan gibi bu işe gönül vermiş kişiler de oyunda gelecek olduğundan bahsetti.

    Benim şahsi fikrim iracing hesabı olmayan ve bir piste 15 dolar, bir araca 12 dolar verecek gücü olamayanlar güncel ve online sistemi oturmuş(oturacak) bir simracing işine girmek istiyorlarsa 40 TL'ye bu oyunu kesin alsınlar. pc2, raceroom, rfactor2 gibi oyunlarda online oyuncu sayısı az ve rating sistemleri kötü. ACC multiplayer konusunda iracingi örnek alıyor gibi. Çünkü rating konusunda yaptıkları çalışmalar onu işaret ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 16 Eylül 2018; 18:30:43 >




  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevap için teşekkürler, linkleri inceleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.