Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.488
Cevap
75
Favori
315.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shuotoko revival gibi büyük harita varmı assettoda. shuotoko da grafikler çok tatmin etmedi beni. birde takla atınca bazen araç uzay boşluğuna düşüyor grafikler birbirine giriyor falan öyle olunca.


    online server ile shuotoko gibi haritalarda nasıl oynayabiliriz acaba.

  • Herkese selamlar.


    Uzun zamandır iş yoğunluğum sebebiyle kullanamadığım thrustmaster t300 direksiyon,metal pedal ve vitesten oluşan komple bütün setimi satışa çıkardım.


    Ürünlerin hepsi aynı zamanda satın alındı 3 sene kullanıldı bir senedir tozunu alıp kenara koyuyorum.En ufak sorunu yok ürünlerin.


    İlan link ini alt kısma bırakıyorum ilgilenenlere duyrulur.


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-thrustmaster-t300-komple-set-1053364397/detay/

  • Merhabalar Asetto Corsa'yı g29 setimle sorunsuz oynuyordum birden pedal ayarları bozuldu oyun ayarlarından tekrar direksiyon setini tanıtırken gaza basıyorum algılamıyor nedense freni görüyor. Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok oynayabiliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

  • Bu oyunun modlu versiyonları instagram'da sürekli karşıma çıkmaya başladı. Trafik modu, japonya oto yolu, nohesi diye geçen makas atma haritası vs.. gibi bir sürü mod. Herkeste bu modları online oynuyor. Merak ettim forumda modlu oynayanlar var mı? Birkaç sorum olacaktı

  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Çocukluğumdan beri yarış oyunlarına ilgi duyan biri olarak 40 yaşına bir kala bu keyfimde zerre değişen bir şey olmadığı gibi her geçen sene daha da fazla bağlanıyorum gördüğüm yeni yapımlar ve çeşitli simracing ekipmanları sayesinde... Assetto Corsa ile ne yazık ki çok geç tanışmış ve tanıştıktan sonra da benim için yeri çok özel dediğim Gran Turismo'yu bir daha açamaz hale gelmiş biri olarak Assetto Corsa'nın kanımca en müthiş simülasyon deneyimini yaşattığını düşünüyorum.


    Neyse sadede gelecek olursak bu müthiş yapımı piyasaya çıktığı hali ile de deliler gibi oynarsınız ama onun modlanmaya çok yatkın yapısı sayesinde öyle güzel modlar çıktı ki, yani o modları uygulamamak saçma olurdu. Bende haliyle concent manager sayesinde çokca yeni ve güzel özelliği Assetto Corsa bünyesine eklemiş oldum. Soracaklarınızı yazın isterseniz, ben hakim olduğum kadarıyla tüm sorulara cevap veririm.

  • Bu simülasyon bambaşkadır ya. On sene olmuş çıkalı ama eminim bir on sene daha modlanarak her çağa uygun haliyle devam eder. Sadece 1 TB ayrı bir diski Assetto Corsa'ya ayırarak PC'lerimi toplarım :) Content Manager zaten farz. CSP'lerle, SOL'larla ve uçsuz bucaksız mod araç ve pist çeşitliliğyle simülasyon severlerin sürekli sığındığı en güvenli liman Assetto Corsa. Grafikleri ve optimizasyonuyla bence hala taş çıkarır güncel muadillerine bile. 

  • vengefulghoul kullanıcısına yanıt

    Çok güzel özetlemişsiniz gerçekten. 6 yaşımdan beri video oyunları ile haşır neşirim, mesleğim el verdiği oranda da mutlaka gün içinde oyun için vakit ayırırım ve bu vakti de özellikle en sevdiğim türlerden biri olan yarış oyunlarından yana kullanmaya gayret ederim. Kaliteli ve uygun sürüş ekipmanları ile bu keyif katlanıyor haliyle... Yıllardır da aynı arayış devam ediyor, daha iyi sürüş hissi veren yapımlara ulaşma çabası. Konsol , pc vs bir çok donanım ile oyun oynamaya gayret ediyorum ama konu sürüş olduğu zaman pc deki esneklik bana göre hiç bir donanımda yok. Özellikle Playstation konsolunda Gran Turismo serisine ilk yapımından beri devam ediyorum ama beklentilerimin yükselmesi ve bu serinin artık ne yazık ki bu beklentilerin aşağısında kalması ve hatta bir çok konuda bir geriye gitme gördüğüm için seriye olan sevgimde de haliyle azalma olmuştu . Tam bu sırada Assetto Corsa ile geç de olsa tanışma fırsatı buldum ve lise dönemlerinden beri oynadığım seriyi bir kalemde bırakıverdim... Yani öyle bir sürüş hissiyatı verdi ki Assetto Corsa bana anlatamam...


    Oyun kıyaslaması yapmak niyetinde değilim yanlış anlaşılmasın, kendi düşüncelerimi dile getiriyorum sadece, GT hala çok büyük bir fan kitlesine sahip ama ne yazık ki üst üste yaptıkları hatalar yüzünden benim gibi ilk oyundan beri seriyi takip eden bir yarış severi kaybetmiş oldular... Kim bilir belki ileride bir şeyler olur ve tekrar aynı hisleri yaşatır GT bana ama Assetto Corsa deneyimimden sonra bu gerçekten çok zor görünüyor.


    İlk zamanlar AC ile content manager olmadan sürüş yapardım ama CSP, SOL, rainfx vb eklentiler sayesinde AC bambaşka bir hale evrildi resmen. Görsel olarak geldiği nokta cidde inanılmaz bence. Sürüş vs zaten tam olarak istediğim gibi. Sizin de söylediğiniz gibi yüzlerce pist ve araç desteği de cabası... Yani bir çok firmanın komik paralara satmaya çalıştığı dlc mantığı ile çıkan araç paketleri vs nin kat kat fazlasını AC ya çok rahat eklemeniz mümkün. Bu da oyunu ölümsüz yapmaya yetiyor bana göre.

  • C13 Automotiveyoutube
    The wait is over! C13 AEGIS, my photo/camera realistic filter is finally here. A filter that truly accurately captures the aesthetic and dynamics of a camera, day and night, sun or rain. Featuring the most advanced AE system of any Pure filter available today, with precise glare and saturation control, to ensure optimal immersion every second behind the wheel. And the best news? It's available today, and it's 100% free. If you're tired of the terrible choice between undersaturated drab filters on one hand, and oversaturated cartoons on the other, C13 AEGIS is the filter for you. C13 AEGIS features custom atmospheric simulation logic to help maintain a stable and accurate image no matter the conditions on track. Developed with the help and support of AEGIS | VISUALS, this filter represents over 500 hours of work not including testing. It was enabled by the development of entirely new approaches to image management that are wholly unique to C13 AEGIS. Filter designed for use with Pure, Sol is not supported. Filter available to download at: Free dowload via Patreon: https://www.patreon.com/C13Automotive https://www.patreon.com/aegisvisuals Available in Discord: https://discord.gg/aegisvisuals https://discord.gg/bxsJPzvDhv Also on RaceDepartment https://www.racedepartment.com/downloads/c13-aegis-post-processing-filter.59979/ Follow on Instagram: https://www.instagram.com/c13automotive/ and Facebook https://www.facebook.com/C13Automotive​ PC specs: Ryzen 9 5900X 32 Gb RAM @ 3600 MHz RTX 3080 FTW3 Rig: Fanatec CSL DD Fanatec ClubSport Steering Wheel Porsche 918 RSR Fanatec ClubSport Pedals V3 Fanatec Clubsport Shifter SQ V 1.5 Heusinkveld Sim Handbrake Support x4fab : https://www.patreon.com/x4fab/ Support Peter Boese: https://www.patreon.com/peterboese Song: Bloom & Ghost'n'Ghost - Desire [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds Free Download/Stream: http://ncs.io/Store Watch: http://youtu.be/D-TQB-T-UJ4
    https://www.youtube.com/watch?v=di0s1-WBE8Y&t=55s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 28 Nisan 2023; 1:44:4 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Grafikler iddia ettiği kadar gerçekçi gelmedi bana.

  • arkadaşlar t300 direksiyonum var. bu oyunu ben bi türlü direksiyonu senkronize edip oynuyamadım. ne olur birileri yardım etsin. beraber bi ayar cekelim lütfen arkadaşlar.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Gayet iyi bir direksiyon setiniz var, tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz peki ?

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    hocam bir sorun degilde oyuna senkronize edemedim yani direksiyon ayarını filan yapamadım.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    İsterseniz şu an varolan ayarlarınızın resmini bir yollayın. Direksiyon ayarları genellikle kişiseldir ama belki bazı hatalar vardır hani gözden kaçan vs...

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    hocam kişisel ayarı gectim arabayı kaldıramıyorum bile. aksam bi ayarların resmini atayım size.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Tabi tabi elbette yollayın. Kesin bir sorun var ama resim yollarsanız daha hızlı hallolur. Ben veya başka bir arkadaş mutlaka destek verir sorun çözülür mutlaka.

  • arkadaşlar xbox series s kullanıyorum. assetto corsaya şu trafik modunda serbest gezme şeyini yapmak istiyorum. nasıl yapacağım rehberlik eder misiniz konsol da yapılıyor mu bilmiyorum sormak istedim umarım yapılıyordur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimseyegüvenme -- 1 Haziran 2023; 7:3:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimseyegüvenme K kullanıcısına yanıt

    Bunu ne yazık ki konsollarda yapmak mümkün değil. Content manager adında alternatif bir yazılım ile oyunu PC de çalıştırıp bir çok araç ve haritayı bu şekilde oyuna ekliyoruz o nedenle bu noktada PC tek seçenek oluyor haliyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu oyunun Xbox series x versiyonunda La Sarthe Pisti var mı alırsam sadece onun için alıcam? Yada assetto Corsa competizione de var mı bu pist?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Ben özellikle indirmiştim La sarthe yi . Fakat AC competizione de var mı inan bilemiyorum. Ben Assetto Corsa oyununu PC de kendi uğraşlarımla getirdiğim modlanmış halde oynuyorum. Çoğunluğunu patreon ile aldığım araç ve pistlerden oluşuyor zaten . Cidden oyunun geliştirilebilme düzeyi inanılmaz seviyede . Yaklaşık 1300 adet araç ve 150 nin üzerinde pist ( bir kısmı da açık yapıda olan detaylı serbest tur bölümleri diyeyim.) ve hala da beğendiğim veya olmasını istediğim araç ile pistleri oyuna dahil etmekteyim.


    Eskiler iyi bilir Midtown Madness deliliği vardı 90 ların sonu ve 00 başlarında . O oyuna da bol bol araç yüklerdik. Keza NFS 3 ve 4 içinde bunu yapardık. Bir sayı limiti vardı ve onu geçersek oyun hata verirdi falan hey gidi hey :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Konsolda mod da indirilmiyo o zaman ben hiç boşuna almayayım oyunu le mans pisti yoksa. Haftasonu le mans 24 saat yarışı var moda giriyim demiştim 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.