Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düşünsenize Ps5 alıyorsun ve bu oyunu alıyorsun üstüne. İnsan utanır ya. Zevkler renkler tartışılmaz denir ama gayet tartışılır. Şu animasyonların rezilliğine bak. Yine düşmanlar 5-6 metre ileri fırlıyor ve saçma skilleri koymuşlar. Zaten eski oyundan pek farkı olmayan grafikleriyle 30 fps’de çalışacak. Ghost of Tsushima’yı eleştirmiştim ama yok valla bu çöpü görünce vazgeçtim artık hiç eleştirmem. Ubi resmen oyun dünyasının Demet Akalın’ı olmuş parayı götürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar koskoca work in progress yazıyor. Oyun odyssey’in reskini de olsa grafik olarak odyssey veya ondan daha iyi olacaktır aynı şekilde oynanışta da ileri gideceklerdir. Fakat bütün bu iyileştirmeler oyunun odyssey reskini olduğu gerçeğini değiştirmeyecek maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşteydim bir 10dk izleyebildim, video silinmiş bakamadım kalanına; gemi ile kaleye saldırı anı çok iyi gözüküyordu ama dövüş mekaniğini göremedim. Reddit'de bakayım biraz belki bir link vardır, merak ettim epey.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam, buradan bak; https://www.youtube.com/watch?v=HieTGXoJbJY&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Hiç ac oynamadım. Hiç ac oynamamış birisi hangi oyunlarını oynamalı ac serisinin? Malum herkes ac her oyunu aynı diyor. Güzel oyunları var mı acnin hiç oynamamış birine verebiliceğiniz tavsiye var mı?
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım gördüklerin seni hayal kırıklığına uğratmaz, ben sevemedim :)

    Animasyonlar, combat sistemi, hatta sinematik sahneler bile Odyssey'e aşırı benziyor.

    Hatta o kadar benziyor ki, Odyssey'in sinematik sahnelerinde karakterimiz birisiyle iletişim halindeyken döngüye girerek kolunu bağlardı, Valhalla'da da aynı capture mevcut :)

    Çekim açıları bile çok benziyor, "farklı bir oyun" havası alamadım şahsen, hele hele 2 yıl aradan sonra bunu hiç beklemezdim Ubisoft'tan.

    Zaten farklı mekanikler getirildi bu açık ama, olan sistemin üzerine kurulmuş.

    Biraz değiştirilmiş DLC gibi duruyor :)

    Umarım Hikayesi, Dünyası güzeldir de paçayı kurtarabilir.

    Tabi bir de RPG'nin artısını eksisini de göreceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam Assassin's Creed 2 ve Brotherhood'u oyna bırak, bir de belki Unity :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsini izlemek istemedim sıkıldım sardırarak izledim odyssey i mount blade gibi kale kuşatma ekleyip yeni bir haritada yapmışlar animasyonlar çok gözüme battı lou 2 oynuyorum şu sıralar ondan herhalde.
  • Hocam assassins creed 2 ezio collectionun içindeki oyun mu? Bir de brotherhood sanırım ps4de yok değil mi?
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Ps4'de Ezio Collection var.

    İçerisinde görsel kalitesi iyileştirilmiş...

    Assassin's Creed II

    Assassin's Creed Brotherhod

    Assassin's Creed Revelations bulunuyor hocam.

    Yani kısacası adı üstünde Ezio karakterinin sırayla tüm hikayesi.

    Ezio Collection adı altında üçleme birleştirilip Ps4'e remastered olarak yeniden uyarlandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Videoyu arayıp bulamayanlar arama yerine assassins creed valhalla gameplay yazıp yükleme zamanına göre filtreleyip önce en yenileri seçsin. Sürekli silinip yenileri yükleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cilalı Viking Devri olmuş resmen . Hiçbir yenilik yok 30 TL olunca alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam
  • Bu oyunun temelde Origins ve Odyssey'den çok da farklı olmasını kimse beklenmiyordu bence, bu kadar hayal kırıklığı yaşayacak bir durum yok. Bu adamlar AC1'den Syndicate'e kadar ufak tefek eklemelerle yıllarca aynı mekaniği kullandı, şimdi de aksiyonu bol minik rol yapma ögeleri içeren bir yapıya geçtiler, bunu da sömürecekler. Bu yeni AC serisinin kötü yanı eskisi gibi kaliteli hikaye anlatmıyor oluşu ama diğer bir yandan da mitolojiye dahil ediyor, atmosfer anlamında bence birkaç basamak yukarı çıktı seri.

    İkinci bir sorun da bence Last of Us 2, çünkü LoU2 seviyeyi saçma bir noktaya çıkardı ve muhtemelen çok uzun bir süre de o noktaya ulaşılamayacak. Şu oyunu izlerken eski nesil konsol oyunu izliyormuşum gibi hissettim, o yüzden LoU2'yi herkesin hayatından çıkarması lazım aksi takdirde oynayacak oyun bulamayacağız.

    Valhalla için, sonuçta kocaman work in progress yazmışlar, oynanışta bazı hatalar, saçmalıklar görmek normal. Ancak genel hatları ile ben beğendim, Origins ve Odyssey ile aynı çizgiden gitmesi benim için yeterliydi. En çok gözüme batan çiftli balta kullanımının adeta sopa kullanımı gibi çok odun durması, umarım çıkışına kadar daha tok bir hissiyat sağlayabilirler.

    Müzikler de şahane bu arada, özellikle kale baskınına gidilen sahne ve müzik uyumu bence çok etkileyiciydi. Vikings dizisinin de bol bol kullandığı Wardruna parçalarına benzettim, belki de onlardan biridir bilemiyorum ama bu konuda fazlasıyla tatmin edecek gibi gözüküyor.




  • Hocam diğer mesajlarında yazmışsın gerçi ama bu iki oyundan sonra Ac:Revelations iyi gider. Birde video vardı, Ezio'nun son günlerini anlatan.



    Malesef eski serilerdeki zevki yeni serilerde bulamıyorum. Witcher 3'ün başarısından sonra çok farklı yerlere gitti AC serisi. Hepsini oynadım ama bana açık alanı yakıştıramadım bu oyuna.

    Video kaliteside bence 5 para etmez. Yeni oynanış görüntülerine bakmak lazım.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bekleniyordu, 2 yıla bir tüm mekaniği, sistemi yeniden gözden geçiriyorlardı.

    Burada oyunun menüsünden tut, çekim açılarına, çekim açılarından tut mimik ve combata kadar, animasyona kadar aynı yahu.

    Özellikle Ubisoft'un, "Oyunlarımız birbirine çok benziyor" itiraflarından sonra kafalarına dank ettiğini ve bir şeylerin değişeceğini zannetmiştim ama her iki konuda da yanılmışım.

    Projenin başında Ashraf Ismail olunca, insan yeni şeyler bekliyordu.

    Odyssey bence aynı mekaniklere rağmen bu kadar övülmemiş olmasaydı Ubisoft Valhalla'da bu denli bir rahatlık sergileyemezdi.

    2 yılda animasyonlara dokunmamışlar resmen, bir de Viking çağı acımasız fakat gerçek bir savaş ortamında geçen dönemlerdir, Valhalla'da yine absürt diyebileceğimiz temasıyla çok uyuşmayan skill ağaçları mevcut.

    Burada mevzu benzer mekanikler falan değil yani hocam, benzer değil çünkü bu, direkt kopyala - yapıştır.

    Yani bak kızdığım nokta şu, 2019 Ekim ayında böyle bir oyun çıkartsalardı zerre üzülmezdim, hatta ilk gün alır severek oynardım, olan durumu da garipsemezdim, lakin 2 yıl geçmiş, hype yaptırıyorsun, her şey aynı, Origins'de olduğu gibi yeni bir sistem getirmelerini dilerdim ben.

    Grafiklerle de bir sıkıntım yok, Odyssey ile aynı olsun hiç farketmez, ama animasyonlar, sistem, hepsi aynı, bunun olmaması gerekiyordu.

    Oyuncular büyük tepki gösterir.

    2 yıl herhangi bir oyun için belki çok kısa ve dar bir zaman dilimi ancak söz konusu Assassin's Creed markasıysa 2 yılda senin çok şey yapman gerekir. Şaşırtıcı derecede kopyala yapıştır bir oyun olmuş, Atların kuyruğuna kadar tasarımları bile Origins'den alınma :)

    Özgünlük yok yani, kaliteli hissettirmiyor, bunu demeye çalışıyorum.

    Şunu da eklemek istiyorum, bu benim kendi fikrimdir, ben Origins'te karakterlere yakıştığını düşündüğüm animasyonları Odyssey'de gördüğümde nefret ettim.

    Saçma bir animasyon kalitesi var oyunda, zıplama, koşma vs. çok yersiz duruyor gibi hissediyorum, sanki sırıtıyor gibi bir durum söz konusu, lafı şuraya getireceğim.

    Animasyonları bari kaliteli olsa da tamam desem kullanın, ama yok.

    Bakın mesela Unity'nin temel karakter animasyonları Syndicate'e aynı şekilde uyarlanmıştır, ama o kadar kaliteli bir animasyon ki, Syndicate'de gördüğüm zaman, "Niye koydunuz" diyemedim, çünkü bu animasyonlar Arno'ya yakıştığı kadar Jacop'a da yakışıyordu, burada ise komik ve saçma duran, Viking temasının ağırlığına zıt bir animasyon var.

    Bu benim fikrim tabi, tam tersine Unity'de ki animasyonu sevmemiş olupta Origins'in animasyon kalitesine bayılmış insanlarda olabilir, ama benim açımdan hayal kırıklığı oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mericuls

    Hiç ac oynamadım. Hiç ac oynamamış birisi hangi oyunlarını oynamalı ac serisinin? Malum herkes ac her oyunu aynı diyor. Güzel oyunları var mı acnin hiç oynamamış birine verebiliceğiniz tavsiye var mı?
    Hikaye için oynayacaksan baştan sona oyna hocam. Ama eski oyunları mekanik olarak eskidi. Hikaye önemsiz diyorsan Rogue, Syndcate, Origins ve Odyssey oyna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle geleceği ilk yayınlanan duyuru fragmanından belliydi benim için, dönemle uyuşmayan bir müzik, bol cgi... Tam bir oyun çıkmaya yakın televizyonlarda yayınlanan kısa oyun reklamlarını andırmıyor mu sizce de? İnatla oynanış göstermemeleri, hatta isminde gameplay geçen fragmanda bile hiç oynanış olmaması vs. derken beklenti (Beklentiyi kendileri oluşturdular bu arada, şöyle değiştik, böyle düzeleceğiz şeklindeki balon açıklamalarla) iyice düşmüştü.

    Bu sızdırma olayının da nabız yoklama amaçlı Ubi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son hali nasıl olacak bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedysseus kullanıcısına yanıt
    Herhalde hocam, zemin hazırlıyorlar, bu kadar rezil işe aniden hızlı bir tepki verilmesini istemiyorlar, kim nasıl sızdırsın 30 dakika boyunca?

    Resmen full hd oynanış izliyorsun, sızdırma 20 saniye olur hadi 1 - 2 dakika olur, 30 dakika olmaz, "S*çtık abi, gelin yavaş yavaş gösterelim" diyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.