Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.844
Cevap
46
Favori
182.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ac Origins'i 80 saat, Odyssey'i 140 saat oynarak bitirdim. Her iki oyununda da çok sevdiğim ve çok sıkıcı bulduğum yerler oldu. Origins ve Odyssey oynayıp sevmeyen adamı Valhalla açmaz, böyle bir şeyi Ubisoft'dan beklemek absürt olur. Var olan oyun formulasını sevenler içinse yeni bir macera olur. Valhalla'yı da dört gözle bekliyorum ancak sadece 9 gün oynayabilirim çünkü ardından Cyberpunk gelicek.


    Unity yüzünden Ac serisi çok güven kaybetti ve ardından gelen Syndicate satılamadı. O yüzden Origins'le tamamen yeni bir seriye geçtiler. Yeni Ac serisi çok küfür yese de iyi satmaya devam ettiği sürece Ubisoft yine köklü bir değişiklik yapmaz.

  • Tek istediğim combat'ın çeşitlenip, vuruş geri bildirimin güzel olması ah bir türkçe olsaydı 1 sene bekliyicez türkçe için. :( Odyssey ilk başlar origins faciasından sonra iyimiş geliştirmişler diyorsunuz ama belli bir saatten sonra tamamen diablo oynar gibi olunca tat mat kalmadı.

  • Odyssey i çok sevmiştim bu yüzden ön sipariş ile aldım . Fakat odyssey in en sevdiğim mekanikleri den olan sürekli yeni ekian bulma bunda yok . Keşke bundan vazgeçip artirsalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    abi şaka mısınız ya hala gelmiş hangi oyunu beğendi ki falan diyorsunuz. kötü yönlerini söyleyip eleştirince o oyunu beğenmediği anlamına gelmez (valhalla özelinde konuşmuyorum). ya fanboysunuz ya da zekanız bunu anlamaya el vermiyor. ha ayrıca dost'un ac serisi hakkında dediklerine tamamen katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tunakokarcali_ kullanıcısına yanıt

    ”Hala Gelmiş Hangi Oyunu Beğendiki”

    Yalanmı, adam her çıkan oyunun kötü yönlerini alıyor ordan ilerliyor.

    Sen bana oyunun kötü yönlerini söyleyip eleştirince o oyunu beğenmediği anlamına gelir dostum, sen önce kendinle çelişme.

    Eleştirinin bi anlamını öğren sonra gel yorum yap burda.

    Eleştiri bir yapıtın eserin incelemesinde Doğru ve Kötü yanlarını bulup gösterilmesidir. Ama senin Dost abin nedense daha çok Kötü yanları buluyor, iyi yanlarıda eh işte diyerek durarak kıs cümleler ile saçma sapan yüz ifadesi ve betimlemeler ile ifade ediyor.

    Fanboy mevzusuna gelirsek fanboy değilim iyi bir oyuncuyum, AC serisinide çıktığından beri severek oynuyorum, taa ilk oyundan beri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Eleştirinin anlamını mı öğreneyim :d? İyi o zaman sevdiğim bir şey olursa hiçbir kötü yanını söylemeyeyim ya da sevmediğim bir şey olursa hiçbir iyi yanını söylemeyeyim. Adam oyunu alacaklara fikir vermek amacıyla yapıyor videolarını ve tabi ki de öncelikli olarak kötü yanlarını söylüyor ki millet bunları göze alsın oyunu satın almadan önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen ya yazılanı okumuyorsun yada bana dediğin gibi anlamak istemiyorsun. Ha birde bana fanboy diyorsun Dost Abinin Delisi olmuşsun.
    Dost’a bakacak olursak hiçbir oyunu almayalım zaten. Sende öyle yapıyorsun belliki. Sana verilecek cevap kendi yazdığın yorumda zaten, adam devamlı gömüyor oyunları iyi yanları nedense çok az.

    quote:

    İyi o zaman sevdiğim bir şey olursa hiçbir kötü yanını söylemeyeyim ya da sevmediğim bir şey olursa hiçbir iyi yanını söylemeyeyim.


    Tamda bu dediğini yapıyor işte...!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 21 Ekim 2020; 0:48:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    Odyssey i çok sevmiştim bu yüzden ön sipariş ile aldım . Fakat odyssey in en sevdiğim mekanikleri den olan sürekli yeni ekian bulma bunda yok . Keşke bundan vazgeçip artirsalar

    Bu oyunun ekipman sistemi daha güzel duruyor. Ekipman kısıtlı ama etkili olacakmış. Yani atıyorum Assassin efsanevi bir set olacak. Biz de gidip bu setin parçalarını bulmaya çalışacağız. Odyssey'de o kadar çok eşya düşüyordu ki bir noktadan sonra loot yapmayı salmıştım.

  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    yok hocam biz birbirimize anlatamıyoruz derdimizi iyi akşamlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed oyunlarıyla ilgili bugüne kadar gördüğümü yazayım. Herhangi bir Assassin's Creed oyunu piyasaya çıktığında, çıkmadan önce gömüldüğü kadar kötü de olmuyor, büyük beklentiye girenleri tatmin edecek kadar iyi de olmuyor. Bu oyunda güya daha fazla stüdyo falan çalışıyordu diyorlardı, benim de beklentim yükselmişti ama tırt gibi duruyor. Oynamayıp görmek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunakokarcali_

    yok hocam biz birbirimize anlatamıyoruz derdimizi iyi akşamlar

    Aynen Öyle İyi Akşamlar.



  • Oyunun çıkış sonrası içerikleri ve Season Pass ile gelecek görevler bu video ile belli oldu.Daha önce belirttiğim üzere Season Pass içerikleri uzun sayılabilecek bir süre sonunda oyuna ekleniyor ve ilk ek paket içeriği 2021 İlkbaharda yayınlanacak.Bunun yanısıra Odyssey'de olduğu gibi ücretsiz görevler yine Valhalla'da yer alacak.Toplamda 4 sezonluk içerik oyuna eklenecek ve bunlardan ilki bu yıl sonu geliyor. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion_Army

    Dost Kayaoğlunun yapmış olduğu hiçbir incelemeyi dikkate almıyorum aksine eğlence amaçlı izliyorum.
    Bu şahıs hangi oyunu beğendiki zaten. Beğenmediğini anlatacak, saatlerce video çekip beznetlmeler üzerinden oyun incelemesi yapıyor. Birde bu benzetmeler üzerinden durarak es vererek konuşmaları yokmu çok komedi.
    Hiçbir oyun kusursuz değildir aslında hiçbirşey kusursuz değildir, sen kusur bakmak için bakarsın kusur bulursun zaten.
    Oyun Origins ile beraber köklü bir değişim yaşadı, bu köklü değişimin nimetlerini de belli bir süre yiyecek elbet adamlar, belki bu oyundan sonra bi çeşitlilik daha görücez, bu köklü değişiklik ile makjajlanan 3. Oyun oldu Valhalla ve gayetde güzel duruyor.
    Yani oyunu gömmek için oynadığınız bir farklı oyuna benzetmeye çalışmayın kendi içerisinde değerlendirin oyunları, yok düşmanı alt etmek için Stamina bar’ı koymuşlar “aa bak işte şu oyundan görmüşte koymuş” olabilir abi oyun dünyasında bu gayet doğal birşey.
    O zaman şöyle değerlendirelim “aaa karakterin elinde kılıç var Dark Souls’dan görmüşler “ bu mudur yani.
    Eleştirmek için eleştiriyolar bazıları.

    Aslında AC Odyssey ve Black Flag beğenmişti. Kimse kusura bakmasın en sevdiğim AC oyunu Black Flag diyen birinin yorumunu ciddiye alamam. Ben Odyssey'i sevdim oynanışı falan çok güzel 110 saat üzeri zaman harcadım, bir bu kadar daha harcarım. Oynaması en keyifli AC oyunlarından birisi ama en sevdiğim AC oyunu olması zor çünkü hikayesi orta seviye.


    Şu "x özelliğini bundan almış, y özelliğini bundan almış" yorumlarına hasta oluyorum. Sevdikleri bir oyun sağdan solda güzel özellik alınca esinlenme oluyor da Ubisoft alınca çalıntı mı oluyor şimdi stamina barın patenti mi var. Bugün çıkan her oyun başka bir oyundan güzel gördüğü mekaniği alarak çıkıyor. Her oyun değil her ürün böyle telefonundan konsoluna buzdolabına her ürün böyle. Zengin aldatınca kaçamak, fakir aldatınca Allah belasını versin olayına dönüyor. Horizon Zero Dawn 7 senede bomboş bir açık dünya yapıp efsane bir açık dünya oyunu oluyor ama Ubisoft ondan daha dolu olmasına rağmen ölü oluyor. Bu canlı açık dünyada ne bekliyorlar onu da anlamıyorum vatandaş karakterimizi attan indirip suikast falan mı yapsın kendi halinde takılsın gitsin işte. Oyunun oynayışı belli zaten Origins-Odyssey benzeri bir yapıda olacak aksini bekleyenler neye göre bekliyor anlamıyorum. O kadar emeği sırf 43534 numaralı twitter/reddit/dh kullanıcısı istiyor diye çöpe atıp yenisini mi yapsınlar. Sen bu kadar savunuyorsun memnun musun derseniz değilim ama o kadar boş eleştiri yapılıyor ki onların saçmalığını söylemekten hikayenin basitliğine ve duygusuzluğuna değinemiyoruz. Hikaye düzgün olsun, oynanış yormasın ama kolay da olmasın, gizlilik ödüllendirici olsun, görsellik iyi olsun, silah/zırh çeşitliliği olsun ve bug olmasın daha ne isteyelim. Stamina barı var diye Ubisoft önünde eylem mi yapalım? Odyssey'in kolaylığını seviyorum ama fazla kolay olduğunu da kabul ediyorum. Aynısını AC3 motoru oyunları ile de yaşamıştım Unity'ye geçince çok zor gelmişti ama o zorluk çok iyi dengedeydi umarım Valhalla da böyle olur.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800



    Oyunun çıkış sonrası içerikleri ve Season Pass ile gelecek görevler bu video ile belli oldu.Daha önce belirttiğim üzere Season Pass içerikleri uzun sayılabilecek bir süre sonunda oyuna ekleniyor ve ilk ek paket içeriği 2021 İlkbaharda yayınlanacak.Bunun yanısıra Odyssey'de olduğu gibi ücretsiz görevler yine Valhalla'da yer alacak.Toplamda 4 sezonluk içerik oyuna eklenecek ve bunlardan ilki bu yıl sonu geliyor. 

    Umarım Season Pass bize pahalıya patlamaz hocam. Seneye bu vakitlerde 70-80 TL'ye kapatabilirsek çok iyi olacak. :)

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Season passlar genelde indirime zor giriyor olsada şimdiden almayı tercih etmedim.Odyssey'i season passlı aldım ama parça parça uzun aralarda oyuna eklendikleri için en son ek paket sonrası içerikleri oynamıştım.Valhalla'dada aynısı olacak.2021 e bir çıkarsak ileride değerlendirebiliriz.Umarım season pass sonradan pahalıya gelmez :)

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Hocam gold sürümü alırsak paris kuşatması falan hepsi bir arada mı geliyor sonra tekrar satın alim falan uğraşmaya gerek kalmadan ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

    Kolaylık konusu o kadar keyif kaçırıyor ki odsseyi en zorda oynadım sorsan zor mu diye hayır derim çünkü can barı artıyor günün sonunda daha zekice hareketler pek yok şu an eleştirilen şeyler çok gereksiz eleştiriler odaklanılması gereken yerler farkliyken iki üç boş içerik üreticisi yüzünden uğraştığımız durumlar ortada yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

    Ağzına Eline Sağlık.

    2007'den beri her çıkan AC'yi özenle itina ile oynadım yarı konsol yarı PC.

    Her sene geçen oyunun eleştirileri üzerine adamlar hep bir şeyler yapmaya çalıştı. Bazen oldu bazen olmadı, bazı oyunlar birbirinin tekrarı gibi oldu, kimisi de efsane oldu.

    Birilerinin yorumlarına bakarak oyun alınmaz yada oyunu oynamana onlar karar vermeyecek sen vereceksin.

    Ha illa şu oyun dünyasında birinin ağzına bakacaksam o da Enis Kirazoğlu ve tayfasıdır...!!!

  • Ubisoft titriyordu...

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.