Şimdi Ara

Assassin's Creed: Syndicate (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
17.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyuna bir süre ara vermiştim ve yakın zamanda başlayıp bitirdim.Açıkçası bittiğine üzüldüm,karakterlere felan alışmış sevmiştim hepsini,o ıslak Londra sokaklarını,insanların uğraşlarını,yan görevlerini felan sevmiştim,keşke bitmeseydi dedim.
    Benim için İyi AC oyunlarını yaz deseniz bu oyunu eklerim kesinlikle.

    Umarım benzer dönemde geçen 2. bir Syndicate oyunu daha gelir...
  • 1 saat önce başladım. unity'den her anlamda daha güzel olmuş vu oyun.



    dövüşler çok seri, gizlilik(stealth) muazzam.



    2 güne biter bu da. :)

    edit: oyunu sabah 5 de bitirdim. gerçekten çok güzel olmuş bu oyun.

    ac3, black flag, unity arasında en iyisi buydu.

    artıları: karakterlerin seri dövüşmesi
    gizlilik
    skillerin direkt etkisi
    craft(pek kullanmadım gerçi)
    grafikler
    çete savaşları
    londra'da geçmesi

    eskileri: grafikler.. evet hem artı hem eksi. eksi sebebi düşmanların hep aynı çizimde olması. en azından çeşitlilik olsa iyidi.
    müzikler.
    öldükten sonra yükleme süresi biraz uzun.

    son credit sahnesi de güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 4 Ekim 2018; 12:22:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity'den sonra indirimden bunu da satın alıp başladım. Şuan oyun hakkında bir şey diyemem pek bir şey görmedim çünkü.
    Unity benim için harikaydı bu da öyle olur umarım.

    Bunu da bitirince seride oynamadığım odyssey ve origins kalmış olacak, onları da sağlam bi' indirimle almak lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu epicten alıp indirdim fakat bir türlü başlatamıyorum. Sürekli uplay açılıp indirmeye çalışıyor. Zaten epicten indirmişim 60 gb bir daha niy inidirmeye çalışıyorsun ki?
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunlarında Epic sadece aracı gibi, eklediğiniz oyunu uplay'e tanıtıyorsunuz ve oradan indirip oynuyorsunuz.
  • Beleş oyun güzel :)
  • Odisey’den sonra hoşuma gitti. Kadın karakteri sevdim, Türkçe yamasi da var. Bitiririm ben bu oyunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epic Games Launcher'da oyuna 6.8 gb update gelmiş görünüyor ne şimdi bu Uplay'den giriliyor ama oyuna.
  • AC oyunlarına yeni merak sardım. İndirimdeyken Unity mi yoksa Syndicate mi almalıyım? Şu an AC4 Uplay'de ücretsizdi ve yeni başladım. Gemi kullanma biraz fazla gibi geldi ama hallederim diye düşünüyorum ve AC4'ü beğendim gibi.
  • Sequence 8e girmek için 3 tane gang savaşı yapmam gerekiyor yazısı geliyor. Saatlerce bölge bölge temizlik mi yapıcam bunun başka yolu yok mudur?
  • Bedavadan aldik bakalim iniyor Unity i bitirdim ve herkesin aksine ben begendim. Bakalim bu nasil ?

  • Oyun bittikten sonra müttefik,anı görevleri yapılıyor mu yoksa ana görev bittiği gibi oyunda mı bitiyor ?

  • Giriş bölümü bitti Londra'ya adım attık. İlk izlenim güzel. Parkur gene bozuk gibi, merdivene çıkacakken trabzanlara atlıyor falan deli ediyor. Onun dışında grafikleri göze çok hoş geliyor. Dövüş sisteminin pata küteye dönmesini sevdim, bu oyun belli ki çete savaşı tadında gideceği için Unity ağırlığı gitmezdi. Evie aşşırı tatlı duruyor düştüm resmen. Az biraz kasma var sistemle alakalı. 2 gb ekran kartının tamamını kullanıyor en düşük ayarlarda. Ben işlemciden dem vuruyordum hep ama ekran kartım da patates.

  • 20 saatte yüzde 67 senkronizasyon ile bitti. Oyun zevki olarak direkt Black Flag'ın yanına koyarım. Unity'deki anlamsız yığınların yerini alan daha derli toplu ve amacı olan npcleri ile olsun, Unity'deki Napolyon örneği gibi hikayeye paintle yapıştırılmış hissi vermeyen, her biri oyuna olması gerektiği şekilde yedirilen dönemin ünlü simaları ile olsun - Dickens, Graham Bell, Karl Marx vs - ve asıl önemlisi, Arno gibi zorlama bir karakterden sonra gerçek anlamda bütünleşebildiğiniz Frye kardeşleri ile olsun - Evie sen mükemmel bir detaysın canım - tam anlamıyla tatmin edici bir oyun çıkmış ortaya. Çok çok keyif aldım oynarken. Craft sistemi bile Unity'deki gibi saçma değildi. Paranın değeri büyük ve harcarken üzerine düşünmek gerekiyor. Hikaye yine Unity gibi dağınık değil ve amaca hizmet ediyor. Yahu bu oyun basbayağı iyi olmuş yav Unity ile kıyaslayınca. Tek kötü tarafı parkurdu. Kanser etti. Kötü karakter de bayağı iyiydi bence. En azından akılda kalıcı bir karakter yaratmışlar. Unity'deki tapınakçıyı hatırlayan var mıdır?  Yeter övdüğüm gidin oynayın.


    Sekiz Ac oyunu üst üste bitirilmiş bulunmakta. Bundan sonrakiler artık hem zaten yapı itibariyle Ac oyunu olmaktan çıktığı, hem de yeni ekran kartı alana kadar bu oyunları oynama şansım olmadığı için bu bahaneyle biraz ara vereceğim. Yirmi gündür rüyamda çatılardan çatılara atlıyorum yeter artık. Yalnız Ac serisine nefretle yaklaşan insanların ne kadar boş bir özgüvenle salladıklarını gördüm. Bir nefret treni var insanlar boş vagonlara atlamaktan çekinmiyor. İddia ediyorum oyunu kötüleyenlerin en az yarısı oyunları oynamıyor bile. Yukarıda biri halat gelince oyun açıldı yazmış, yahu halat yarım saat sonra mı ne ilk ana görevde Graham Bell'e veriyorsun tamir edip veriyor, oyunun başı be. On dakika oynayıp kötülüyorlar oyunları te allam.





  • Yaklaşık 65 saatte yüzde yüz ile bitirdim. Şu anda DLC'lerden birini bitirdim diğerine geçtim. AC serisine 1.oyundan itibaren başladım ve tamamını bitirdim oyunların. Oyuna başta ısınamadım ama sonra çok keyif aldım. Unity gibi ne idüğü belirsiz bir oyundan sonra keyif ala ala bitirdim. Grafikler çok güzel, hikaye çok net aktarılmış oyuncuya karmaşa yaşanmıyor. Yan görevlerde oldukça iyileştirmeler söz konusu. Bir de şu veritabanını sadeleştirseler keşke de çok sıkmasalar. Craft sistemi basit ve güzel. Herşeyden mühimi ana karakterlerimiz Unity'deki gibi facia değil 10 numara karakterler. Bu oyun olmuş kısacası alın oynayın. Ezio üçlemesini ve AC-1'i ayrı tutarsak en keyif aldığım oyun diyebilirim. (Origins ve Odyssey'e geçmedim henüz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 16 Ağustos 2021; 16:11:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.