Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED: ORIGINS [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
13
Favori
68.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft'un bir sonraki Assassin’s Creed oyunu olması tahmin edilen Assassin’s Creed Empire'dan ilk ekran görüntüsü sızdı.

    Ekran görüntüsü ise crafting sistemi olacağını ve daha önce Kotaku tarafından ortaya atılan oyunun Mısır'da geçeceği söylentilerini destekliyor diyebiliriz.Tabii ki sahte veya eski bir görüntü olma olasılığını da göz önünde bulundurmak lazım.

    Ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

    ASSASSIN'S CREED: ORIGINS [PS4 ANA KONU]

    Ubisoft, CEO'su Yves Guillemot geçtiğimiz günlerde yeni Assassin’s Creed oyunuyla ilgili olarak ne zaman hazır olursa o zaman çıkaracağız şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

    Detaylar geldikce güncellenecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • oyunun witcher veya skyrım den daha keyifli olma ihtimali yok bunu yazanda oyunlardan zerre anlamıyor belli yani gülün geçin saçma sapan yorumlar iyiki rpg sosuna bulandı biraz orıgıns hemen witcher ile kıyaslamalar falan yani şurda oturdugum yerde gülüyorum.

    ubisoft un skyrım veya witcher ayarında oyun yapması için 1000 fırın ekmek yiyip adam olması lazım ondan sonra bakarız yapabılırlermı yapamazlarmı dıye..
    Hayatımda oynadığım en keyifli dört beş oyundan biri olan, bir kayıtta 380 saati devirdiğim, hala daha utanmadan steam indirimlerinden pc versiyonunu alıp 3. kez daha geçen hafta başladığım, bende apayrı yeri olan, her anı buram buram emek kokan, evreni muhteşem yazılmış, içinde en az tahmini 3 adet 300 sayfalık seri roman çıkabilecek olan, en ufak bir side quest'in bile çoğu oyundan daha fazla hikaye barındırdığı, grafikleriyle, sesleriyle karakterleriyle crafting sistemiyle, open world öğeleriyle, yaratık dizaynlarıyla sarkastik yapısıyla, duygusal tarafıyla, her yönüyle bir şaheser olan WITCHER 3 e şu başlık altında, şu salak oyunun hype dalgasıyla 'ÇÖP' denildiğini duydum ya.

    Nerden baksan rezillik. Nerden baksan kepazelik. Ubinin harcı belli. Cd projekt in ekibinin iki katı ekibe sahip olabilir. Ama bu adamlar kapitalizm rüzgarına çoktan kapıldılar o ruhu kaybedeli çok oldu. Çok güzel ac oyunları var. 2 özellikle bambaşka bir oyundu ve o ruh ne yazıkki o yıllarda kaldı. Bu cod mantığıyla hemen her sene çıkarılan, aynı mekanikleri onlarca kez kullanmış olan seri sırf bir kaç oyundan devşirme mekanik apardığı için, biraz da güzel grafikleriyle göz doldurduğundan hype dalgasıyla witcher 3'le kıyaslanıyor.

    Hadi witcher a laf söyledin de elder scrolls ne cesaret birader ? LOL. Skyrime çöp dediler ya la. :D
    Konudan cehalet akıyor ya inanamıyorum Witcher ve Skyrim’e çöp demeler, türle alakası olmayan oyunları kıyaslamalar, at gözlüğü takıp fanboyluk yapmalar, bizde o yaşlarda bu forumda olduk ama hiç böyle şeyler dediğimi hatırlamıyorum. Şu konuda lütfen şu oyunu konuşun, sapmış gitmiş yine her zaman olduğu gibi bıktırdınız insanı her sene her oyunda aynı tartışmalar. Xbox-PS4 kapışmaları bitti bir de bu alakasız oyun kıyaslamaları çıktı..
    Oyunda bilinmeyen ya da az bilinen detaylar. Ben bir tek 4'ü biliyordum.

    1- Bayek'e saç ve sakal ekleyebiliyoruz. Gear menüsündeyken saç için L2+Üçgen, sakal için R2+Üçgen
    2- Uyutan ya da zehirleyen dartları ateşe attığımızda gaz bulutuyla etkisi geniş alana yayılıyor.
    3- Senu ile uçarken sol analogla kendi ekseninde takla attırabiliyoruz.
    4- Kedilerin yanına çömeldiğimizde Bayek kedileri seviyor.
    5- L2'ye basılı tutarak R2 yaptığımızda cesetleri daha uzağa atabiliyoruz. (Sadece R2 olduğu yere bırakıyor)
    6- Bayek'i bir süre hareket ettirmeyince Senu gelip üzerimize konduğunda Üçgen tuşuyla sevip besleyebiliyoruz.
    7- Bineğimiz otomatik yolu takip edip hedefe giderken, Senu ile ayrıca uçabiliyoruz.
    8- Geriye doğru 'Leap of Faith' yapabiliyoruz.

    Oyun bayağı güzel olmuş. Ana hikayesi ve bağlamaları hoşuma gitti, ayrıca ana hikayeye paralel yan görevleri de iyi düşünmüşler. Yan görevler aslında hep benzer şeyleri yaptırıyorlar ama hepsine güzel bir hikaye eklemeleri sonucu bunu hissettirmiyor. Bir de ubisoft oyunundan beklenmeyecek bir şekilde, tüm piramit ve mezar dizaynları birbirinden farklı olması şaşırttı beni.
    Level 41 oldum, haritada acilabilecek tum soru isaretli kisimlari actim, lootlarin hepsini topladim.Ozellikle marmarica bolgesi beni baya ugrastirdi ama olsun



    Ubi baya baya ugrasmis.Ic mekan olsun, dis mekan olsun baya baya kasmislar



    Grafiklere ve oynanisa soylenecek hic bir sozum yok.Oyun harika olmus



    Ilk basta bu kiliclarin falan ayni olmasindan baya supheleniyordum ayni degiller.The division da pompali silah aliyorsan bir ust leveli da gelebiliyordu.Ama bunda surekli olarak farkli silahlari aliyorsun



    Dalis ve deniz/gol yuzeyi gercekten iyi.Ubi elinde ne kadar grafik ne kadar oynanis varsa hepsini kullanmis.Ornegin piramitlerin tepesine direk cikamiyorsun illa bi yerlere tutunman gerekiyor (bknz; wildlands’ de ki araba sacmaligi)



    Ister gizli ol, ister acik acik ustlerine git oyun sana secim sansi veriyor.Ozellikle kalelere girerken gizli takilmayi seviyordum.Onun disinda allah ne verdiyse giriyordum



    Level sistemi ve yapay zeka ustune baya baya calisilmis.Level 13 deyken level 17 ye bi anda dalamiyorsun.2 ok darbesiyle indiriyorlar



    Kisisel esya gelistirmeleri gayet iyi ve yerinde olmus.Oyun sana surekli olarak benim health’i gelistir diye bagirmiyor.Oyuna yeni baslayanlar icin tavsiyem siwa bolgesindeyken kendinizi gelistirebildiginiz kadar gelistirin.Yan gorev kasin, gelistirme kasin.Sonrasinda epeyce sikinti yasiyorsunuz



    Level 30 dan sonra level atlamak baya baya zorlasiyor



    Oyun icin yapabilecegim tek elestiri keske eski krallik zamaninda gecseydi.Misiri bu kadar detayli, bu kadar gorsellige onem veren bir oyun daha hatirlamiyorum.Hikayenin bi kismini eski krallik buyuk kismini yeni kralliga verebilirlerdi (bknz ac 3 amerika)



    Witcher 3’u de bitirmis birisi olarak soyleyebilirim ki (dolu dolu bitirmis) gorsellik, oynanis olarak ac gercekten cok ama cok iyi bir yere gelmis.Su oynanisi, tekrar etmemeyi black flag’e de getirseydin ne olurdu ubi ?
  • Şu oyunu oynayan kaldı mı
  • Şimdi assn. Haterlari gelecek çamur atacaklar ve oyun çıkınca mosmor olup geri dönecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme, yeni haberler var.

    Yeni Assassin's Creed oyununun Antik Mısır'da geçeceğine dair rivayetler uzun süredir ortalıkta dolaşıyordu. Daha önce de "Ubisoft'ta çalışan geliştiricilerden biri 4chan'da açıklama yapmış, reddit'e bilgi sızdırmış, instagram'dan resim paylaşmış' şeklinde bu konuyla ilgili pek çok haber okumuştuk. Bu sızıntı haberlerindeki ortak düşünce yeni oyunun isminin Assassin's Creed: Empire olacağıydı, ancak WWG (WorldWideGaming) sitesinden gelen son bilgilere göre E3 2017'de resmi olarak duyurulacak olan oyunun ismi Assassin's Creed: Origins olacak ve 2017 sonbaharında piyasaya çıkacak.

    Assassin's Creed: Origins'in hikayesinde biri erkek, biri kadın iki tane ana karakter yer alacak ve hikaye orijinal Assassin's Creed loncası etrafında gelişecek. Oyundaki karakter gelişim sisteminin Skyrim'e benzeyeceği söyleniyor, eğer bu doğruysa yeteneklerimizi kullandıkça geliştireceğiz demektir ki bunun da oyuna farklı bir hava katacağı kesin. Oyun önceki Assassin's Creed oyunlarına göre çok daha fazla hareket özgürlüğü sunacak ve daha çok keşfe odaklanacak. Hatta bunun bugüne kadar yapılmış en büyük dünyaya sahip olan Assassin's Creed oyunu olacağı söyleniyor. Ayrıca oyunda karşımıza ilk olarak Assassin's Creed III'te çıkan deniz savaşları da bulunacak ve gemiler sayesinde Mısır'dan yola çıkıp farklı yerlere de gidebileceğiz.

    WWG'nin verdiği bilgilere göre oyunla ilgili gösterilen bir videoda tarihin farklı dönemlerinden görseller sunulmuş ve bunlar arasında bir Asya ülkesi, II. Dünya Savaşı sırasında Fransa ve günümüzdeki bir Abstergo Industries tesisi varmış.

    Geçtiğimiz gün Reddit'te ön sipariş kartları hazırlayan bir şirkette çalıştığını söyleyen Sirusavath ismindeki kullanıcı Far Cry 5 ve Assassin's Creed: Origins için sipariş aldıklarını söylemişti. Buna göre Assassin's Creed: Origins'in kartının arkaplanında bir piramit ve bu piramite doğru yürüyen bir suikastçi görünüyormuş. Suikastçinin bir kalkan ve bir yay taşıdığını ve omzunda da şahin benzeri bir kuş gördüğünü söyleyen Sirusavath (ki kendisi 5 senelik bir Reddit kullanıcısı) bu mesajı gönderdikten sonra gelen soru ve tepkiler üzerine hesabını kapatmış.


    Bakalım bu rivayetler hedefi onikiden vurmayı başarabilecek mi?(Oyungezer)




  • Syndicate'yı beğenmedim, çeyreğinde bırakıp sildim. Dövüş sistemi çok kötüydü son oyunun. İnşallah bu oyun güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin özüne dönmesi lazım. Serisinin hastası olarak Syndicate'i bitirememiştim, kusmuştum oyunun yarısında. I ve II karışımı bir şey yapılmalı.
  • Bence bu seri bir an önce netliğe kavuşturulup sonlandırılmalı,hep aynı terane sıktı artık.Zaten şu tarih olayının da iyice içine ettiler bir ileri bir geri gidip duruyor.Şu an syndicate oynuyorum ilk başları fena değildi ama ilerledikçe aşırı sıkıcı gelmeye başladı,oyuna max 30dk katlanabiliyorum
  • Assassins Creed 3'e kadar serinin en büyük hayranlarından biriydim fakat Black Flag'i sıkılıp bitiremedim. AC oyununda aradigim neredeyse hiçbir şey yoktu. Unity'ye döneminden dolayi bir şans verdim sıkıla sıkıla bitirebildim, döneminin ortalama oyunlarindandi.



    Seri nasıl buraya getirildi anlamiyorum, ozellikle 2 ve Brotherhood o kadar iyi oyunlardi ki, her AC oyunu beni heyecanlandirirdi zamaninda. Revelations'da İstanbul'da oynamak inanılmaz bi deneyimdi. Oyun bana kalirsa Ezio'dansa Desmond hikayesinin bitimiyle yokuş aşağı yuvarlanmaya başladı, aynı dönemde Ubisoft da genel çizgisini bozdu zaten ve seri bi sekilde fabrika cikisi ortalama oyunlar ureten bi firma haline​ geldi.

    Ders aldıklarını söylüyorlar umarım öyle olmuştur, AC serisinin oyuncuların gözünde eski itibarına kavuşması gittikçe zorlaşıyor.



    Antik Mısır eger harita ve atkosfer iyi islenirse sahane olabilir ama her sey oynanis ve hikayede bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    çok güzel tespit ben de aynı fikirdeyim o gelecekteki hikaye desmond'dan sonra dibe vurunca diğer oyunlardaki hikayelerde yalan olmaya başladı.
  • Cod, Bf ve AC .. bu seriler bitmez beyler.:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desenize artık piramitlerin tepesine tırmanıp "synch" yapicaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASSASSIN'S CREED: ORIGINS [PS4 ANA KONU]
  • Normalde her yıl oyun çıkaran Ubisoft,bu yıl ara vermişti.
    Assassin's Creed yerine Watch Dogs 2 yi çıkardılar hatalarını anlamak daha uzun süre Assassin's Creed üzerinde çalışmak için.
    Bakalım bu oyunda patlarsa daha kimse almaz.
    Çoğu kişinin bildiği fakat bilmeyenler için tavsiye; Ubisoft oyunlarını yüzde 50 indirim görmeden sakın almayın..
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    south park'In yeni oyununu pre-orderliycam ben sadece onun dışında ubi oyunlarını indirime girmeden almamak lazım aynen
  • Syndicate'e kesinlikle haksızlık yapıyorsunuz, , sanayi inkılabı dönemi, donemin londrası o binalar, sanayiler, çocuk işcileri kurtarmamız vs bana göre harika bir oyundu.

    Black Flag sevemedim ben çünkü denizcilik korsancılık vs hiç tarzım değil.

    Unity fazla oynayamadım ona da kötü diyorlar.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Ya bunlar ne anlar oyundan hacı Syndicate'i beğenmeyenin oyun zevki 0 dır NET.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Flag 2 gelmediği sürece bu seri benim için öldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isterse senaryosu bombos bir oyun olsun ancak her oyunun farklı dönemde gecmesi, atmosfer ve muzikleri icin her sene ACnin çıkmasında bir sakınca yok benim için. Her sene cikartmayacaklarını duyunca uzulmustum esasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASSASSIN'S CREED: ORIGINS [PS4 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun olarak sevilmese de tarihi bir oyunda tarihi görselleştirerek oynatmaları bence çok güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.