Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.646
Cevap
31
Favori
105.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunun RPG bölümünde yer alması aşırı saçma değil mi Bir de üstlerde bazı tartışmalar olmuş,AC serisini her şeye rağmen çok seven,tüm oyunlarını deli gibi oynamış ve her yerde savunan biri olarak Origins’i de şimdilik 8-9 saat oynadım ve maalesef pek ısınamadım ben de.



    Black Flag ile benzer bi kaderi yaşadı oyun.O da AC oyunu gibi değildi ve oyuncular ya aşırı sevmişti ya da hiç sevmemişti,arası pek yoktu.Bu da öyle olmuş ancak ben BF’yi çok seven taraftayken Origins’te pek ısınamayan taraftayım.Bunun en büyük sebebi bence oyunun aşırı ruhsuz oluşu ve içine çekemeyişi.Eminin bu yapımı çok seven pek çok kişi yine Skyrim’e bayılıyordur.Yanlış anlaşılmasın buna da Skyrim’e de gömmüyorum,ben de Skyrim’i severim aslında ama o da çok ruhsuz donuk bir yapımdı bence aynı Origins gibi.



    Yan görevlerde ara sahne falan yok,karakterler robot gibi durup donuk bir şekilde konuşuyorlar ki bu durum beni çok rahatsız etti.Ayrıca yan görevler için çok iyi diyenlere katılmıyorum,evet Ubisoft önceki oyunları gibi aynı şeyi tekrarlatan yan görevler kullanmamış ama bu yerine koydukları yan görevlerin eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor.Ana hikaye ve karakterler de yine çok içine çekemiyor şimdilik maalesef.



    Grafik ve optimizasyon konusunda ise AA gerçekten çok kötü ve netliği ciddi azaltıyor en yüksek ayarda bile.Onun dışında bazı ayarlar garip bi şekilde fps i hiç etkilemiyor.Mesela Shadows yani gölge ayarında ultra ile low arasında sadece 2-3 fps fark var.Ha bir de Unity’de optimizasyondan dolayı dünya kadar olay çıkarken bunda kimsenin yani kimse derken oyun camiasının ve eleştirmenlerin neredeyse ağzını açmaması resmen ikiyüzlülük olmuş.Unity kadar felaket olmasa da bunda da durum maalesef oldukça kötü.Oyun işlemciye gereğinden çok fazla yüklendiği gibi ekran kartını da çok az kullanıyor,Vizontele’ye bağlayacağım ama hani harbiden hadi işlemciyi kullanıyorsun bu kadar aşırı da ekran kartını niye kullanmıyorsun,işlemciyi kullandın bari ekran kartını da kullan Ha bir de söylemem lazım klavye için tuş düzeni gerçekten rezalet.2008’den beri seriyi klavyede oynarım,ilk defa bunda illallah ettim hangi ayarı yaparsam yapayım.



    Sonuç olarak övgülerden sonra şu an için beklediğimi bulamadığım bir AC oyunu oldu.Ha kötü,oynanmasına gerek yok denilecek bir yapım kesinlikle değil,çok büyük emek var belli ama beni hiç içine çekemedi maalesef.Bakalım biraz daha devam edeceğim ama fikirlerim değişecek gibi görünmüyor pek




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1.4.1 update çıktı.

    Boyut : 4 GB (Uplay)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Mart 2018; 17:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Curse of the Pharaohs" almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 17 Mart 2018; 13:39:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun için sayfalarca şey yazabilirim ama eleştirmek için biraz vicdansız olmak gerekir...
  • Bu aralar her oyunu Witcher ile kıyaslama modası var sanırım. Daha doğrusu kıyaslama değil 'Witcher'dan daha iyi' deme modası son hızla devam ediyor acaba ne zaman bitecek? Hangi oyunun konusuna girsem 'Witcher'dan daha iyi' lafını görüyorum. Kaldı ki Origins ile Witcher aynı kulvarda değiller. Yine de işte aksiyon elementleri var her iki oyunda falan diye zorlayıp karşılaştırma yaparsak AC serisinin yazarları Witcher'ın oyununun yazarları yanında işe başlasın, bir şeyler öğrensinler. Bir gün kendilerini geliştirirlerse belki Witcher oyununda kısa bir yan görevin konusuna yazmaya hakları olabilir. Şimdi ama Witcher 'aa roman, kaynak var' diyenler olabilir ama bunu iyi bir şekilde yansıtmak, oyuncuya sunmak bir yetenek gerektirir. Diğer yandan romanlara hakim değilim ama görevlerin bir çoğunun romandan direk alındığını sanmıyorum.

    Origins'e gelirsek oyunun korsan versiyonu çıkmadan konusu gayet sakindi ama korsanı çıkınca bir patlama yaşadı. Bu aralar sözde 'PC'yi bozan, ekran kartlarını yakan, işlemcileri patlatan' Denuvo yüzünden korsancı arkadaşlar çok oyun oynayamıyor galiba bunun korsanı çıkınca az oyun oynamaktan dolayı bu aralar Origins'i iyice gözlerinde büyüttüler. Bu arada yanlış anlaşılmasın her oyunu savunana korsancı demiyorum zaten oyunu ben de beğendim.

    Oyunu beğenmiş olmama rağmen konusuna girince son 10 yılın en iyi oyunu sanki gibi bir hisse kapıldım. Origins gerçekten çok iyi bir oyun ama AC serisininden 3'üncü oyundan sonra çok sevmeyen, umursamamaya başlayan biri olmama rağmen AC oyunu ile alakası yok bunu kabul etmek lazım. Sadece gizli ilerleyip suikast da yapmıyoruz öyle ilerliyoruz, aksiyona giriyoruz. Dövüş sistemini, level sistemini, dünyasını ve diğer Ubisoft oyunları gibi gereksiz şekilde doldurmaya çalışmamasını sevdim. Zaten 62 saat boyunca oynadığım bir oyun. Fakat ben oynarken hiç ana görev yapmadan, geri kalan şeyleri tamamlamaya çalışmıştım. Bunlar çok iyi olmasa bile iyi yan görevler ve konulardı, ilginç yerlere gidiyordu. Oyunca iyice yükseldiğim sırada ana görevlere başladım ve oyun tamamen gözümden düştü. Akılda kalıcı 3-4 ana görevi var o kadar. Zaten ana görevleri, yan görevlerden ayırmakta zor. Araya sinematik girmese çoğu ana görev gayet yan görev olabilir. Kısacası oyunun ana görevleri oyunu gözümden düşürdü.

    Dünyası gerçekten çok güzel tasarlanmış ve gezmesi sıkmıyor ki ben genelde çoğu açık dünya oyununu sevmem ama Origins'de hiç sıkılmamıştım. Zaten çoğu kişi için Mısır ilgi çekici bir yer.




  • Oyun gerçekten bir başyapıt olmuş. Daha önce bir ac oyununu 100 küsür saat oynayıp hala daha oynamak isteyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama origins bambaşka olmuş. 100 saati geçtim daha ilk dlc bölgesine yeni başladım :)

    Tabikide oyunun başarısının asıl sırrı eski ac oyun stilini yeni fikirlerle geliştirip başarılı şekilde harmanlamaları sanıyorum.

    Oyunun en güçlü yanları muhteşem eski mısır atmosferi, grafikleri, devasa ve gerçekten yaşayan bir dünya, inanılmaz keyifli dövüş mekanikleri, loot envanter sistemi, origins ismine yakışır bir hikaye anlatması ve dolu dolu yan görevler.

    Grafiklerde tek bir hata yok mükemmel gerçekten. Örneğin böyle açık dünya oyunlarında uzak çizim mesafesi sıkıntılıdır ama origins te adamlar bunu bambaşka boyuta geçirmişler resmen baştan sona bütün harita gözüküyor.

    Bu arada oyun ac sevenede sevmeyenede herkese bir şekilde hitap ediyor böylede bir tercih yapmışlar ve başarılı olmuşlar tebrik etmek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 17 Mart 2018; 20:4:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafikler o kadar güzel ki bir mekan an be an farklı ışık oyunlarıyla çeşit çeşit atmosfere bürünebiliyor
  • günaydın arkadaşlar yaklaşık 10 saat kadar oynadığım oyunu bir aydır başlatamıyorum. uplaydan aldığım oyun masaüstünden tıkladığımda siyah bir ekran ve üst köşeede beyaz bir çerçeve oluşup masaüstüne dönüyor. ve sonrasında crash raporu gönder uyarısı geliyor . dosyaları doğrulattım. d den alıp c ye aktardım yine olmadı.
  • dr.halil kullanıcısına yanıt
    işlemci veya donanım değiştirdin mi hiç bu süre içerisinde?
  • Oyunu bitireli 1 ay oldu. Vakit geçirmek için ideal. Fazla beklentiye girmeden oynayın. 7/10
  • Keşke spoiler içine koysandın resimleri mobilden girenlere allah yardım etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken keyifle aldığım screen shotlar



















































































    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 18 Mart 2018; 21:31:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

    işlemci veya donanım değiştirdin mi hiç bu süre içerisinde?

    yok hocam donanim değişmedi.
  • dr.halil kullanıcısına yanıt
    teamwiever yada benzeri bir program kullanıyormusun ? Kullanıyorsan ve açık ise ondan yapıyor bende açık ise teamwiever..
  • Olay örgüsünü birisi anlatabilir mi? Ona göre oyunu alacağım.
  • Bende ana hikayeyi bitirdim. Oyun ingilizce olduğu için yarım yanalak anladım. Şuanda max level 40 olabiliyorum. Ama internetteki videolarda 50 nin üstünde olanlar var bu neye göre değişiyor ek bir paketmi mevcut ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demircs kullanıcısına yanıt
    Dlc'ler levellerin artmasını sağlıyor son çıkan dlc 55 levele kadar yükseltiyor.
  • Demircs kullanıcısına yanıt
    ben 52 oldum
  • arkadaşlar merhaba.oyunu steamdan aldım ama açılmıyor oyun.uplay falan kurulu,hiçbir oyunda yapmamıştı bunu,ilk kez oluyor tıklıyorum öyle bekliyor hatada vermiyor.ekran kartım r7 270 amd. minumum en az 27 270 yazmış sistem ama yotube da r7 250 ekran kartı ile paylaşılmış videolar gördüm.sistem gereksinimleri karşılayamadığı içinmi açmıyor başka ne olabilir.steamdan doya doğrulattım bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkandede

    arkadaşlar merhaba.oyunu steamdan aldım ama açılmıyor oyun.uplay falan kurulu,hiçbir oyunda yapmamıştı bunu,ilk kez oluyor tıklıyorum öyle bekliyor hatada vermiyor.ekran kartım r7 270 amd. minumum en az 27 270 yazmış sistem ama yotube da r7 250 ekran kartı ile paylaşılmış videolar gördüm.sistem gereksinimleri karşılayamadığı içinmi açmıyor başka ne olabilir.steamdan doya doğrulattım bu arada.

    O kartla oyunu oynayamazsınız zaten. Açılmaması ise tuhaf gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.