Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
25
Favori
111.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satılık gold edition 200 tl ÇIFT HAK iletişim pm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nightmare oynayacaksanız en güzeli kaçarak ok atmak arada devastating shot atmak yakın dövüş yaramaz warrior skill ağacı iyidir ama ok kullanılmalı ağırlıklı olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusmana vurdugun anda cikan XP'leri kapatmak mumkun mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu büyük bir gazla alıp başladım ve oyuna gerçekten hayran kaldım.
    Severek oynuyordum fakat işten güçten çok vakit olmadığı için level kasmam, item toplamam, hikayede ilerlemem çok uzun zamana yayılacaktı. Ben bu kısmına kafa yormuyordum ta ki youtubeta paylaştıkları hızlı XP alma glitch videosunu görene kadar.
    O glitch ile 25 levelden 99 a bir gecede çektim. Günah çıkarayım biraz

    Bu hareketi yapmamın hem iyi hem kötü sonuçları oldu benim açımdan. İyi sonuçları:
    Oyunu oynamaya çok vakit bulamayacağım için 99 olarak ilerlemem düşen itemlarında max levelde gelmesinden ötürü işimi kolaylaştırdı yoksa her güzel bulduğum itemi upgrade etmek için de deli gibi material gerekecekti. Keza oyun resmen item yağdırıyor üstünüze. Legendary itemlardan geçilmiyor. Epicler legendlardan daha iyi onlar da çok geliyor.Çeşit çok bol.

    99 level olsam da bir sınıra dayanmış, sonlanmış gibi hissetmiyorsun çünkü mastery levelleri gelmeye devam ediyor ve karaktere gerçekten güç katıyor.

    Bu iyi mi kötü mü tartışılır ama bana göre iyi oldu şöyle ki ben normal zorlukta başlamıştım. Level scaling default yapmış.
    99 olunca ve üzerimdeki eşyalarıda 99 a göre lootlayınca, karşıma çıkan npcler bir anda çok kolay gelmeye ve bazı bölgelerde
    level scaling e tabi olmayan npclerin leveli düşük kalmaya başladı. Misal arenadaki gladyatörler 20-30-40-50 segmentinde gitti hepsini yendim ve sonra hepsinin 50 level versiyonları çıktı. Ama 99 hali çıkmadı. Sanırım ng+ ta çıkacak.
    Bu durumda beni zorluk derecesini nightmare e çekmeye itti ve oyun benim için daha zorlayıcı ve zevkli hale gelmeye başladı.
    Nightmare e çekmiş olsam bile zaman içinde elde ettiğim eşyalarla, düşmanı öldürme de yine çok zorlanmıyorum. Sadece hayatta kalma kısmı biraz daha dikkat ister oldu. Reflekslerim otomatik olarak hiç damage almamaya yönelik oynatıyor beni. Bu da ayrı bir zevk kattı. Perfect dodgelardan gelen avantajları iyice sömürür hale geldim.

    Popüler, denenmiş buildleri daha kolay deneyebilir hale geldim. Çünkü dediğim gibi gelen her item max levelde geldiği için buildin ulaşmak istediği noktaya daha kolay ulaşıyorsun.

    Kötü yanları ise:

    Her ne kadar level atlamakla hiçbir quest devre dışı kalmasada, oyunda hiçbirşey değişmeden herşeyi yapabilecek olsamda, sanki uzuun ve destansı bir macerayı, mücadele sürecini es geçmiş gibi hissettim ara ara.

    Gemi savaşları ilk başta inanılmaz zor hale geldi çünkü gemim 25 levelde geliştirdiğim haliyle kalmıştı ve nightmare de 1 den fazla gemiyle savaşırken sizi çok çabuk eritebiliyolar. Çok iyi taktik yapmak gerekiyor, okçulardan kesinlikle kaçmalısınız. İki geminin okçuları araya alırsa 10 saniye bile dayanılmıyordu. Bu da beni mecburen materyal ve gold farmlamaya itti çünkü gemiyi upgrade etmek gerçekten en eziyetli kısım. Materyal ve goldtan öte ancient tablet farmlamak daha bir sıkıntı. Bu da özgürlüğümü belli bir süre kısıtlamış oldu. Mecburen message boardlardaki çok gold veren questleri kovalamaya başladım. Youtubetan hızlı gold kasmak için taktikler almak zorunda kaldım. Athens wall run yaptım baya bi.

    New game plus a geçmeden 99 olmama müsade etmesi ve mastery levelleri almaya başlamam nightmare de olsa charı godlike bir hale getirmeye başladı bu da bana oyunu kolay hissettirmeye başladı. Bu hoşuma gitmiyor çünkü çok sağlam bir assas. build ile mercler, eliteler, kosmoscular dahil gördüğüm herşeye rushla tek atar hale geldim. Hiç hoş değil. Assas build çok OP
    Oyundan soğumamak için farklı buildler denemeye başladım. Hunter güzel, warrior buildleri her ne kadar bir spartan ateşi yakıp gaza getirsede kendimi AC oynar gibi hissetmeme engel olduğu için çok sevmiyorum. Assassin gibi sinsi oynamak herzaman daha uygun gelmiştir bana. Bu da bu kadar güzel bir oyundan bıkma hızıma katkı sağlayacağı için hiç hoşuma gitmedi bu durum.

    Tüm bunların dışında oyunu gerçekten sevdim ve zevkle oynuyorum. Bulduğum eksi yönlerine rağmen dip, köşe bucak herşeyini tamamlayarak bitireceğim ve ng+ yapacağım, gerçekten sanatsal derecede emek verilmiş ve şaşırtan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Seriyi bilenler zaten bilir, origins ile gelen tarza biraz daha yenilikler katarak heyecanı koruyan bir oyun.
    Timeline olarakta benim en sevdiğim oyun oldu seride.

    Seriyi bilen, bilmeyen, türe yakın yada uzak herkese tavsiye ederim. Steamden değil ubistoredan alın. Steam fiyat düşürmesede ubistore düşürür. %50 ye kadar düşürdüğü oluyor.

    Oyunu zevkle oynayan ve benim gibi delik deşik eden arkadaşlardan da oyuna yeni zevk, heyecan katmak için buldukları şeyleri paylaşmalarını rica ederim.




  • oyunda level sınırı kaç şuan 50 levelim 51 olmak üzereyim birde ng+ yaptığımızda üstümüzde ki itemler ile devam edeceğimiz için ng + da yeni bulduğumuz itemler üstümüzde ki itemlerden iyi mi oluyor mesela mavi renkli item legendary den fazla armor veriyor gibi witcher 3 oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır.
  • arkadaşlar bu bounty hunterları gemiye nasıl gönderiyoruz.ekibimize dahil ediyoruz ?teşekkürler
  • fallofday kullanıcısına yanıt
    Oldurmeden once son vurusu tekme ile yapiyorsun. Karakter sersemleyip yere düşüyor. Kafasının uzerinde secenek cikiyor o şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • born2bemad kullanıcısına yanıt
    Level scaling'i default olarak birakmayin. Heavy yaparsaniz butun dusmanlar lvl 99 olur. Daha iyi bir deneyim yasarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın altındaki beyaz güç barının %75i kırmızı oldu. Bunu nerden düzeltebiliriz? Sanirim zırhları upgrade yaptıktan sonra oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cultislerden bulamadığım oldu birde lebos ta bulunan canavarı öldüremedim bir türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed Symphony trailer worlwide tour 2019-2020

  • O kadar Misthios olarak kalacağız seçtik ama
    Ubisoft yine de bizi tipini sevdiğim Natakas ile aile yapmaya zorladı. Gemi ile Atlantis'e açılacaktık, Cehennem'e inip Cerberus'u öldürecektik daha Ubisoft.






  • Oyunda birkaç ana görev yaptım da RPG oyunlardaki gibi seçenekler gördüm diyaloglarda. Bu oyunda da hikayede farklı gidişler farklı sonlar var mı yoksa tek bir son, tek bir hikaye mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legacy of the First Blade bitti. 15 saat gibi bir oynanış sunuyor ve fena değildi bence, en azından Hidden Ones kadar kıytırık bir ek paket değildi. Cult of Cosmos gibi bir yapı koymuşlar ve amaç onu devirmek. Hikayesi ise Odyssey ve Origins arasındaki köprüyü kuruyor fakat üçlemenin iki oyunu arasındaki bağın ek paket ile sağlanması saçma bir durum. Oyunun sonu sonmuş gibi hissettirmiyordu, Legacy of the First Blade'in en azından bir kısmı ana oyuna dahil olmalıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 4 Haziran 2019; 11:13:15 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hem ilk seriyi hemde atlantisi bitirdim de ingilizce olmayıncs bişey anlamadım. Bu yaşlı adamla giden bebek yeni nesil suikastçimi oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Kassandra veya Alexios oynadığın karaktere göre Darius'un oğlu veya kızıyla aile kurup çocuk(Elpidious) yapıyorsun. Sonra Amorges gelip oğlanı kaçırıyor ve Darius'un evladını öldürüyor. Sonrasında Amorges ve Ancient kültünü bitirip Elpidious'u aramaya başlıyorsun, Amorges'e sonunda ulaşıp yendiğinde kendisi Elpidious'un yerini söylüyor. Karakter ve Darius beraber Amorges'in dediği yere gidip çocuğu alıyorlar, sonrasında Darius Elpidious'u alıp Mısır'a gidiyor, Leonidas'ın soyu Mısırda Elpidios ile devam ediyor, aradan nesiller geçiyor ve Aya doğuyor, yani Bayek'in karısı. Origins'deki Aya Leonidas'ın soyundan geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 5 Haziran 2019; 16:43:28 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bende neden video sonunda o kadını gösterdiler diyodum. Sevgilisi buradan geliyor sanıyodum tam tersiymiş meğer eyvallah sağolasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season Pass ek paket içeriklerine nasıl ulaşıyoruz arkadaşlar? Ana menüden mı seçiyoruz yoksa oyunun içinden görev alarak mı başlıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Oyunda görev olarak geliyor, görevlerden girerseniz turuncu görevler ek paket görevleri.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.