Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey | PS ANA KONU | Rehber ilk sayfada (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
25
Favori
111.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun animasyonları neden bu kadar çağ dışı seviyeye inmiş? Animasyonları hep vasat olan klasik rpgler bile son yııllarda gelişmeye başladı. Artık rpg olduk animasyon kasmaya gerek yok diye düşündülerse hata yapmışlar, o olay eskide kaldı. 2007deki ilk oyunun animasyonları bile daha yumuşak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geriye dönük mesajları okudum konuda biraz, karakterin yürüyüş ve koşuşuna takılan olmuş. 300 sprtalı ve Troy filmlerini izleyin orda nasıl bir stil var daha iyi anlarsınız. Hele ki Achillies’ın savaş sırasında mızrak ile koşturmasını oyunda Alexios’da gördüm resmen.



    @buvolcan Hocam oyun hakkında birşey sorucam




    Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir zırh var gizli yerlerden toplayıp en son zırhın bulunduğu yere gittiğimizde zırhı alıyoruz.(Zırhta Acihilles zırhıydı yanlış hatırlamıyorsam). Oyun içinde bi mağaraya girdim ama unuttum şimdi orayı muhtemelen hepsini toplayıp gideceğimiz yer orasıydı, biliyorsan o yeri paylaşırmısın benimle haritada yer ve isim olarak. Ben biraz ağır oynuyorum 7 saat sonunda daha 3.chapter’a yeni geldim galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    oynaniş süresi olarak 100+ deyin hocam. ben 40saati devirdim daha 7. bölümdeyim hikaye kısmi bile bitmedi daha ve haritanin yarisida kapali hiç gitmediğim çok yer var yani
    Peki yer yer oyun kendisini sıkıyor mu yoksa oyun akıcı mı hocam ? Ben oynanış süresi yüksek oyunlara nedense fazla ısınamadım . Bloodborne dışında 50 saat üstü bir oyun oynamadım .
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    achilles zırhını soruyorsun sanirim hocam. ama öyle kolay toplanmiyor o 45+ levellere gelmek gerek. 5 cultist öldürmen lazim üstlerinden çıkıyor parçalar.

    https://screenrant.com/assassins-creed-odyssey-legendary-armor-locations-guide/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Ekim 2018; 20:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılmaya fırsatınız olmuyor. Bir göreve gitmeye karar veriyorsunuz. 1000 metrelik bir mesafe kat etmeniz gerekiyor oraya giderken senkron yeri varmış şurada soru işareti varmış burada mağara varmış su altı loot yeri varmış derken 2,3 saat oynayıp o görevi yapmadan yattığım oldu. Uzun zamandır eve gitsem de oynasam dediğim nadir oyunlardan. Elime spiderman geçti 2 günde yüzde 55 ine geldim oyunun ve resmen işkence geliyor şuan onu oynamak.

    Assassin’s Creed oyunu sadece ana hikayeden gidip bitirmenize izin vermiyor mutlaka yan görev yapmanız lazım. Ama genel olarak tüm oyunlarda ana hikayeyi bitirince diğer işler angarya gelmeye başlar. O yüzden bu oyunu temizleye temizleye keşfede keşfede giderseniz sıkılmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eonmg

    Sıkılmaya fırsatınız olmuyor. Bir göreve gitmeye karar veriyorsunuz. 1000 metrelik bir mesafe kat etmeniz gerekiyor oraya giderken senkron yeri varmış şurada soru işareti varmış burada mağara varmış su altı loot yeri varmış derken 2,3 saat oynayıp o görevi yapmadan yattığım oldu. Uzun zamandır eve gitsem de oynasam dediğim nadir oyunlardan. Elime spiderman geçti 2 günde yüzde 55 ine geldim oyunun ve resmen işkence geliyor şuan onu oynamak.

    Assassin’s Creed oyunu sadece ana hikayeden gidip bitirmenize izin vermiyor mutlaka yan görev yapmanız lazım. Ama genel olarak tüm oyunlarda ana hikayeyi bitirince diğer işler angarya gelmeye başlar. O yüzden bu oyunu temizleye temizleye keşfede keşfede giderseniz sıkılmazsınız.
    Zaten atmosfer ve geçtiği tarih benim sevdiğim şeylerdi. Sadece oynanış süresi ve hareketlerdeki ufak tefek şeyler kafamı kurcalıyordu . Merak ettirip keşfe çıkartan bir oyun dedikleirnize göre hocam. O zaman black friday'i bekleme zamanı geldi . Bunu alırım Us Psn' den . Çok teşekkür ederim yorumunuz için.




  • yapacak şey çok ve çeşitli sıkılmak için oyunu sevmemen lazim. ben story ağirlikli oynuyorum yolda giderken kale denk geliyor temizliyorum. yan görevleri yapiyorum. bazen atliyorum gemiye keşfe çıkiyorum gitmediğim yerlere gidiyorum. gemi savaşlari güzel oluyor korsanlara saldıriyorum. arada yüksek levelli yerlere gidiyorum kaçak dövüşerek yenmeye çalisiyorum çünkü 1-2 darbe ile ölüyorsun hemen :) veya lider evleri kaleri var mesela onlari almak baya keyifli oluyor lideri 5-6kişi koruyor kalede kalabalik oluyor stealth gitmeye çalisiyorum.daha arena savaşlari var. gibi gibi bir çok şey yapilabilir. oyun tam kışlik aslinda aylarca gider..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Fazla oynanış videosu izlememiştim hikayeyi ilk kez göreyim diye. Bu dediklerinizi de bilmiyordum. Eğer böyle çeşitlilik çoksa cidden oynatıyordur oyun kendisini . Black Friday'de indirime girdiğinde veyahut ne zaman indirime girerse Us Psn'de hemen alacağım . Bir de kışın Days Gone ile Metro'yu alırsam tamamdır . Nisana kadar beni götürür . Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Şunu çok net söyleyebilirim, Ubisoft bu oyunu Witcher 3'den önce çıkarabilseydi bugün çok farklı şeyler konuşuyor, çok farklı değerlendirmeler yapıyor olurduk. Gerçekten Ubisoft'dan beklemediğim kalitede, derinlikte şahane bir oyun olmuş. Ben de 100+ oyun süresini görenlerdenim ve haritanın %40'ı hala kapalı, açık olan yerlerde de bazı görevleri yapamadım bile yani oyun inanılması güç bir şekilde ilerledikçe daralacağına daha da genişliyor. Witcher 3'de bile bu kadar görev çeşitliliği var mıydı emin değilim, gerçi haritası bir hayli büyük onun da etkisi var ama bunu sorgulatması dahi gerçekten takdir edilesi bir durum. Yan görev konusunda da büyük iş çıkarmışlar, üzerine düşünülmüş çok güzel görevler yer alıyor. Denk geldiklerim içerisinde The Dagger muazzam bir görevdi mesela favorim oldu, keza Kyra görevine de bayıldım, Xenia'nın hazine görevi çok çok sağlamdı, Alkibiades'in görevlerini de çok sevdim, hepsi müthiş keyifli olmuş. Oyunla alakalı sayabileceğim çok fazla olumlu şey var, Cult üyelerinin bazılarını bulmak için ipucunu çözmek, efsanevi hayvanları avlamak, arena'da dövüşmek yani oyun durmadan bir şeyler sunuyor. Öyle ki bir Cult'ı indirmek için ufak bir adaya çıktım, elemanı indirdim hazine haritası düştü. Poseidon heykelinin bulunduğu adayı gösteriyor gittim tabii ve Poseidon'un efsanevi mızrağını buldum. Mızrağın özelliği suyun altında nefes alabilmenizi sağlıyor, hal böyle olunca "biraz da su altını gezeyim ne var acaba" merakı oluştu 100 saat oynadığım oyunda, gerçekten çok garip bir durum, üzerine uzun uzun yazılacak bir oyun kesinlikle.

    Bunların yanı sıra olumsuz tarafları da var elbette, mesela benim en büyük eleştirim npc'ler üzerinde gece gündüz etkisinin olmaması. Npc'ler gündüz nasıl hareket ediyorsa gece de aynılar ve bu durum biraz keyif kaçırıyor. Gizliliğin bu kadar önemli olduğu bir oyunda bence atlanmaması gereken bir detaydı, hata olmuş. Şu eve gece gireyim işimi daha rahat halledip çıkayım diyemiyorsunuz. Silahların oyun içerisinde sadece üç farklı animasyonu var, oysa sinematiklerde karakter şov yapıyor. Bir tık daha akrobatik hareketler olabilirmiş, çok zayıf kalmış bu şekilde, karşılıklı dövüşmek bir süre sonra tat vermiyor. Hayvanları ehlileştirme fikri güzel, alpha ayı ile falan gezmek çok güzel oluyor fakat gemiye bindiğinizde ya da fast travel yaptığınızda o hayvanlar yanınızda gelmiyorlar, bir oyun hatası mı yoksa tercih mi bilemiyorum ama bu özellik daha keyifli bir hale getirilebilirdi. Yetenek ağacı da bir tık daha geniş tutulabilirdi, bir yeteneği üç kere geliştiriyoruz diye o kısmı bir az tutmuşlar ama sayısını yeterli bulmadım, hatta bazı özellikler olmasa bile olurmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 15 Ekim 2018; 22:8:1 >




  • Okuduklarım kadarıyla Ac Odysey ,Assassins Creed 2 oyununa rakip olabilecek kalite bir yapim olmuş. Ac serisini derinlik olarak oynayanlarin çoğunluğu 2.oyunu en iyi oyun olarak adlandirirlar..Origins ve Odysey anlatılanlara göre listede en yukardalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun eksik yanları bana göre suikast olayını tamamen bitirmişler ya adama gizli gizli stealth yapıyorum banamısın demiyor. Aynı seviyede olduğun askerleri bile öldürmesi zaman alıyor. Hal böyle olunca görevler baya zorluyor.

    Altın silahlarıda yükseltmesi çok zor olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle ben Yetenek Ağacında sırf Assassin bölümüne yükenip Ability Point’leri sırf oraya harcadım aynı zamanda Zırhım ve silahlarıda o yönde geliştiriyorum,ama hala daha Seviyemde ki düşmanları alamıyorum, Light Solider’lar tamamda, bu iri kıyımlar Bruter diye mi geçiyordu öyle birşey olması lazım, Stealth assasin yaptıktan sonra bir iki kılıç darbesi daha istiyor, öyle olunca da farkediliyosun.

    Adamlar oyun uzun olsun diye, oyuncu fazla zaman geçirsin diye craft malzemelerinide az koymuşlar, Odun çok lazım oluyor, Mesela Gemi silahlarını geliştiricem diye bir ara Orman’a çıktım odun topladım yarım saat :) :) :) orgins’de bi seferiyi yağmaladıkmı karşılıyoduk gereksinimi ne istiyorsak, bunda öyle değil 3-5 tane toplaya toplaya biriktiriyoruz. Yada leveli düşük silahları dismantle yapınca veriyor yine demir,odun vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 16 Ekim 2018; 3:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kantarın topuzunu kaçırmış yine ubisoft bir ortasını bulamadı adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler anlamadigim bi olay var.simdi benim lvl 10 ama dusmanda 10 lvl oluyor gorevde 10 lvl oluyor hic kendimden dusuk gorev ve ya dusman yok.mesrla 10lvllik goreve 12 lvl.olayimda gideyim desem olmuyor ?bende bi sorub yok dimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler anlamadigim bi olay var.simdi benim lvl 10 ama dusmanda 10 lvl oluyor gorevde 10 lvl oluyor hic kendimden dusuk gorev ve ya dusman yok.mesrla 10lvllik goreve 12 lvl.olayimda gideyim desem olmuyor ?bende bi sorub yok dimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Baba Yorgun 10 B kullanıcısına yanıt
    @Lion_Army

    Odun toplamak için en iyi yöntem gemi yağmalamak. Bir gemiyi zayıflattıktan sonra board'larsanız, hem sandıklar hem de gemi battıktan sonra ki loot ile beraber tek bir gemiden 150-250 aralığında odun toplayabilirsiniz. Gemiyi board'lamadan direk vurup parçalarsanız bu rakam 50-100 aralığına düşüyor. Sandıkları açmak epey önemli bu yüzden. Ayrıca alpha kadırgalar var, flamaları biraz değişik ama kartal gözü ile baktığınız zaman bulabilirsiniz. Bu alpha kadırgaları board'larsanız eğer 500-600 odun elde edebilirsiniz tek bir gemiden.

    @Baba Yorgun 10

    Oyunda level scaling var, yani oyun da seninle beraber gelişiyor, en düşük seviye her daim sensin.
  • İyi güzel diyorsunda meselede o zaten, gemiyi geliştirebilsek başlarda o yüzden odun öyle kolay toplayamıyoruz, o gemileri yağmalıycaz ama biz bir vurana kadar diğer gemi bi ateş bir Çarpma ile alıyor beni :) mürettebat arttırmak için neyi geliştirmek gerekiyor gemide, gemi menüsünde sağ üstte bir kişi alabildim diğerlerini açmak için gemiyi komple mi geliştirmek gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Bazı geliştirmeleri yaptığını düşünerek öyle genel bir açıklama yapmıştım, o halde şöyle açıklayayım.

    Geminin gövdesini (Hull) geliştirmen lazım. Bunu geliştirdikçe hem gemi güçlenecek hem de sağ üst köşede bahsetmiş olduğun teğmenler bölümü tek tek açılacak.

    Teğmen alımı konusunda önemli bir husus var; Hunter kategorisindeki Arrow Master yeteneğini geliştir. Bu yeteneğin açıklaması eksik ama şöyle bir detay var. Bu yeteneği lvl 1 yaptığın zaman paralyzing ok yapabiliyorsun. Bu ok paralı askerler (Mercenary) dahil olmak üzere herkesi bayıltıyor. Paralı askerler ile dövüşürken ölmesine bir, iki vuruş kala bu oku kullanıp bayılt ve kendi ekibine dahil et. Sıradan askerler düşük sınıf oluyor o yüzden zayıflar; paralı askerler Elit ya da Legendary olduğu için sahip oldukları özellikler gemiye büyük katkı sağlıyor.

    Gemi savaşlarında taktiksel hareket etmek gerekiyor, en azından gemi gövdesi gelişene kadar. O yüzden Arrow ve Arrow Valley geliştir, mızrağa göre çok daha uzun mesafeye gidiyor. Hedefindeki gemi ile aranda atış mesafesi bırak, sık geri çekil, sık geri çekil. Belli bir yere gelişene kadar bu şekilde oynarsan rahat edersin. Sonrasında da fırsat bulduğun ilk an Fire Braziers geliştirmen de yarar var çünkü art arda iki alev atışı düşman gemisini kısa bir süreliğine hareketsiz kılıyor.

    Koç başı (Ram) olayı ise gövde lvl 2 olduktan sonra odaklanabileceğin bir şey, çünkü ilk darbeyi vurup kaçana kadar çok fazla hasar yendiği için eğer gövde sağlam değilse ramming yapmak da anlamsız oluyor.

    Rower ve Crew armor ise en en sona bırakacağın şeyler, geliştirmesen bile olur.




  • İşte bu bilgiler Hayat kurtarır. Paylaştığın bilgiler güzel ince detaylar, Eline Sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega sürümünü alan varmı normal sürüme göre 50 lira fazla değer mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.