Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
27
Favori
98.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Evet bazen temp dosyasını siliyorum sorun gidiyor . Oyun tamamen sıkıntılı . Tak ekran olmuyor bir kere oldu sonrada haya verdi kapandı . Bende borderlans otnuyorum . Xbox da cok guzel ama boyle oyunları pcde alıştım ben biraz kol zor gelşyor bana .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Boyle coke kalka oynucan bende yasıyorum aynı hataları .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu malum yerden indirip oynadım en ufak sıkıntı yaşamadım orj alacaktım yazdıklarınızdan dolayı ikileme düştüm şuan uplay de gold edition 254 tl kararsızım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Dostum malum yerinkinide orjinalide oynadım sıkıntı yaşamadım.Yukarıdaki arkadaşın sıkıntısı başka birşey olabilir.Almak istiyorsan al sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
  • Çökme sorununu çözdüm demek için erken ama 2 saat kesintisiz oynadım şimdi. Ekran kartının core ve memory frekanslarını düşürdüm. Normalde 2 saat içinde defalarca çökmesi gerekirken hiç sorun çıkmadı. Umarım daimi bir çözümdür bu , sorun yaşayanlar denesin bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Peki dlcleri nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Dlcler ile ilgili çok bir fikrim yok açıkcası.Ama ana oyun sonrası genelde AC dlcleri pek tatmin edici olmaz.
  • Ben de kendi kendine kapanma sorununu sadece ram frekansını düşürerek becerdim neden böyle oluyor bir fikrim yok ancak 3200mhz de çalışırken 1-2 saat sonra oyun kendiliğinden masaüstüne dönüyor. Başka her hangi bir oyun da sıkıntı yaşamıyorken hem origins de hem de odyssey'de bunu yaşıyorum 3200 yerine 3000mhz sabitleyince 4-5 saat oynasam bile bir kere dahi masaüstüne attığı olmadı.
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım

    Oyun menüsü içerisinde envanter ekranında drachmae Boost diye bir şey var. Bunu durdurup , başlata biliyorum.

    Bu nedir ne işe yarar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranyilmaz

    Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım

    Oyun menüsü içerisinde envanter ekranında drachmae Boost diye bir şey var. Bunu durdurup , başlata biliyorum.

    Bu nedir ne işe yarar ?
    Drachmae boost mu ? Envanter menüsünde olduğuna eminmisin?Benim karşıma böyle birşey çıkmadı hiç,yada ben dikkat etmedim galiba.

    Sanırım sattığın eşyalarla ilgili daha fazla para kazanma ile ilgilimi acaba bilemedim.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    total war serisi gibi çin topraklarına dönebilirler belki. viking temalı da güzel olabilir ama. son 4-5 oyunu bitirmemiş biri olarak daha oynayacağım çok oyun var benim için fark etmez yani
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Evet olası bir durum.

    Birde ubisoft şu yeni projesinide merak ediyorum."Skull and Bones"

    Sürekli bir geminin içinde korsan tarzı takılacaksak çok sıkıcı olur.Diğer türlü düşündüğümde de , yani gemiden indin sağa sola salça oldun.Bu seferde Assassins creed oluyor :)

    Bakalım ne çıkacak oradanda.
  • Yıllardır japonya da geçen bir ac oyunu bekledim ama pek çıkarmaya niyetleri yok sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Assasins Creed - Last Samurai :) düşündümde iyi giderdi hakikaten.
  • senaryo iyi ama finali bir o kadar berbat. bittigini farketmem uzun surdu. internette arastirdim cogu kisi rahatsiz olmus bu durumdan. oyun devam edicek sandim yeni gorev gelmeyince bayagi sasirdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para ile hicbirsey yapamamamiz cok kotu. oyunu 300k drachmae ile bitirdim harcayacak yer yoktu. tek yaptigim hepi topu 3 4 tane olan yan parcalari almakti. gelistirilmesi gereken cok fazla sey var. skilleri dagittim bi yerden sonra harcayacak skill kalmiyor. cogu gereksiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Ben gold aldım ancak şuanki aklımla gold almazdım, ilk dlc soğuttu beni açıkçası. Dlc hakkında spoiler veriyorum merak ediyorsan.


    Ben Kassandra ile oynadım, ne kadar hatun varsa gönlümü eğlendirdim. Oyun bitti dlc başladı. Ne üdüğü belirsiz köpek yavrusu gibi bakan abidik gubidik bir adamdan kıza çocuk peydahlattırdılar. Yetmedi o bebek birde kaçırıldı. Yaw bir Kassandra'nın soyu nasıl genişledi diye görmek zorundamıyız. Hadi görelim dağ gibi Brasidas varken Nataka kim lan? Onuda geçtim bebek kaçırılması gibi irrite bir olaya neden girersin?


    Kısacası bence standart sürüm al, dlc'leri merak ediyorsan youtube'dan seyret.
    Oyun çakılması konusundaysa şans işimidir anlamadım. Sorunu yaşayan çok kişi var. Sen belki yaşamazsın. Sistemsel bir durum olduğunu sanmıyorum. Bende ryzen 1600x gtx1080ti var, sorun yaşıyorum. Diğer oyunlarda çakılma olmuyor (Shadow of the tomb raider, witcher 3, metro last light vs). Zaten oyun optimizasyonu sıkıntılı anladığım kadarıyla. 1080ti'yle ultra ayarlarda akıcı şekilde (60fps) oynayamıyor millet 2k çözünürlükte. Hadi benim işlemci oyun odaklı değil diyelim, intel işlemcisi olanlarda da aynı sorunu yaşayanlar mevcut. Gtx 1050ti kullanmıyor bu insanlarda. Neyse şans işi diyelim belki senin şansına sorun yaşamadan oynarsın ama fazla para harcamana (gold edition) gerek yok bence.




  • youtube yorumlarında gördüm işlemcinin sanallaştırma özelliğini kapatınca çökme sorunu düzeldi yazmış bir kaç kişi, bizden deneyen var mı ?
  • Msi monitor kampanyasindan 1 adet steam kod mevcut elimde. Almak isteyen olursa fiyat ile birlikte pm atsin. Aklimda bir fiyat yok ama ölü paraya da vermem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunulan bütün çözüm önerilerini denedim. hepsinde çökmeler devam etti. Ekran kartı frekanslarını düşürmek biraz daha stabil hale getirdiyse de yine çökmeye devam etti oyun. Benim için KESİN çözüm, biostan cpu hyper threadingi kapatma oldu. kastettiğiniz sanallaştırma olayı bu ise - evet çözüm oldu benim için. bir de intel virtulisation ayarı var , bu çoğunlukla default olarak kapalı zaten. Ama sanırım siz bunu kastetmediniz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.